Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Almere

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Almere

  StudioCentro in Almere

  Ga je bouwen of verbouwen? En ben je in Almere op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen interieurs voor zowel woningen als bedrijven. Op basis van jouw wensen krijg je een modern en strak interieur met een warme sfeer. Inclusief een fantastisch lichtplan.

  Met onze speciaal ontwikkelde InterieurScan kunnen wij op een efficiënte manier interieuradvies voor je opstellen. Onze interieurontwerper vertaalt alle wensen naar een interieurplan op maat. Het wordt een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je in Almere een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar je toe.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Almere.

  De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Almere.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Almere.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Almere.

  De werkwijze van onze binnenhuisarchitect

  Voordat je een woning of bedrijf laat bouwen of verbouwen komt onze binnenhuisarchitect graag kennismaken in Almere. Hij biedt je een heel andere kijk op je woon- of werksituatie. Jouw wensen en eisen worden vertaald naar het interieurplan. Wij creëren met onze expertise, ervaring en creativiteit een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

  Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Bij het ontwerpen worden alle aspecten onder de loep genomen. Kleuren, materialen, meubels, mummieplanten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je interieur. Zo ontwerpen wij in Almere een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

  Het lichtplan in Almere

  Een goed lichtplan is essentieel, het is de verbindende factor tussen de verschillende elementen waar jouw interieur in Almere uit bestaat. Onze interieurontwerper is de specialist die kan aangeven wat de optimale verlichting is in alle ruimtes van je woning of bedrijf.

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro ontwerpt graag voor je. Iedere ruimte heeft zijn eigen specifieke verlichting nodig, op basis daarvan ontwerpen wij een prachtig lichtplan. Neem contact met ons op wanneer je meer te weten wilt komen over een lichtplan in Almere.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om deze kantoorplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een Washingtonia kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt deze makkelijke kamerplanten graag plaatsen.

  Mummieplanten in Almere

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro werkt in Almere met innovatieve oplossingen, zo plaatsen wij bijvoorbeeld mummieplanten. Dat zijn De mooiste planten en ze zijn volledig onderhoudsvrij.

  Een donkere ruimte is voor deze makkelijke kamerplanten geen probleem, een mummieplant of moswand heeft helemaal geen licht nodig. En ontbreken groene vingers? Mummieplanten hebben geen verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten. Echte planten die zo goed geprepareerd zijn dat ze jarenlang mooi blijven.

  In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Ze behouden zo hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten zijn de mooiste én makkelijkste kamerplanten.

  Contact

  Wil je meer informatie over de diensten van onze binnenhuisarchitect? Of wil je direct een afspraak met ons maken voor het ideale lichtplan of interieuradvies op maat? Dan bel je ons op 0318-481149. Of vul het online contactformulier in voor een eerste afspraak. Onze interieurontwerper vertelt je graag alles over de mogelijkheden in Almere.

  De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Almere.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Almere.

  De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Almere.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Almere.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha