Binnenhuisarchitect Almere

Binnenhuisarchitect in Almere

Ben je in Almere op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen interieurs voor woningen en bedrijven.

Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieurplan op maat, zo krijg je een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wij volgen geen trends want we hebben een eigen stijl: strak modern met een warme sfeer. Een tijdloos mooie stijl.

Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken in Almere? Vul dan het contactformulier in of bel, wij komen graag naar je toe.

De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Almere.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio Ede.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Almere.

 De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Almere.

De SfeerScan

Het ontwerpen van jouw interieurplan doen wij aan de hand van een model dat we samengesteld hebben, de Sfeerscan. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we deze Scan door, hierin komen alle elementen aan bod die tezamen het door jou gewenste interieur vormen.

Na ons eerste gesprek brengen we een offerte op maat uit en als die naar wens is dan starten we met het ontwerp. Wij creëren met onze expertise, ervaring en creativiteit een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Bij het ontwerpen worden alle aspecten onder de loep genomen. De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je interieur. Zo ontwerpen wij in Almere een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Lichtplan

Een goed lichtplan is essentieel, het is de verbindende factor tussen de verschillende elementen waar jouw interieur in Almere uit bestaat. Onze interieurontwerper is de specialist die kan aangeven wat de optimale verlichting is in alle ruimtes van je woning of bedrijf.

Iedere ruimte heeft zijn eigen specifieke verlichting nodig, op basis daarvan ontwerpt de binnenhuisarchitect van StudioCentro een prachtig lichtplan. Neem contact met ons op wanneer je meer wilt weten over jouw nieuwe lichtplan.

Mummieplanten in Almere

De binnenhuisarchitect van StudioCentro werkt in Almere met innovatieve oplossingen, zo plaatsen wij bijvoorbeeld mummieplanten. Dat zijn De mooiste planten en ze zijn volledig onderhoudsvrij.

Een donkere ruimte is voor deze makkelijke kamerplanten geen probleem, een mummieplant of moswand heeft helemaal geen licht nodig. En ontbreken groene vingers? Mummieplanten hebben geen verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten. Echte planten die zo goed geprepareerd zijn dat ze jarenlang mooi blijven.

In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Ze behouden zo hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten zijn de mooiste én makkelijkste kamerplanten.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Almere.

 De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Almere.

De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Almere.

De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Almere.

De interieurontwerper van deze ontvangstruimte is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Almere.

Contact

StudioCentro, opgericht door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart, is een creatieve en professionele ontwerpstudio. Samen met een vast team van specialisten realiseren wij de mooiste interieurs.

Wil je nu een afspraak met ons maken voor het ideale lichtplan of interieuradvies op maat? Dan bel je ons op 0318-481149. Of vul het online contactformulier in voor een eerste afspraak. Onze interieurontwerper vertelt je graag alles over de mogelijkheden in Almere.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden