Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Amersfoort

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Amersfoort

StudioCentro in Amersfoort

Ga je bouwen of verbouwen? En ben je in Amersfoort op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro voor alle interieurwensen. Interieurarchitectuur is onze passie. Kleuradvies, een prachtige woonkamer, keuken, badkamer of een compleet plan met verbouwingsopties? Op basis van jouw wensen ontwerpen we een modern, strak interieur met een warme sfeer. Als je wilt inclusief een fantastisch lichtplan.

Met onze speciaal ontwikkelde InterieurScan kunnen wij op een efficiënte manier interieuradvies voor je opstellen. Onze interieurontwerper vertaalt alle wensen naar een interieurplan op maat. Zo ontwerpen we de mooiste interieurs die rust en eenheid uitstralen. Wil je in Amersfoort een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar je toe.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amersfoort

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro. Onze binnenhuisarchitect komt graag naar Amersfoort om jouw keuken te ontwerpen.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amersfoort

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amersfoort

Voordelig interieuradvies

StudioCentro komt naar Amersfoort om jouw wensen te bespreken. Die wensen vormen namelijk het uitgangspunt waar onze binnenhuisarchitect mee aan de slag gaat. De interieurontwerper kijkt altijd met een open mind naar de mogelijkheden van je interieur en maakt op basis daarvan een uniek ontwerp.

De combinatie van kleuren, materialen en meubels wordt compleet afgestemd op jouw smaak. Zo ontwerpen we een interieur waarin jij je thuisvoelt. Desgewenst inclusief een prachtig lichtplan. Verwacht je veel geld kwijt te zijn aan het interieuradvies? Dan hebben wij een aangename verrassing: door onze InterieurScan te gebruiken kunnen we op een efficiënte manier advies uitbrengen. Zo beschik je al vanaf € 955,- over een bijzonder en uniek interieurontwerp.

StudioCentro in Amersfoort

StudioCentro staat voor strakke, moderne interieurs met een warme sfeer. We zetten op een rij wat wij je in Amersfoort te bieden hebben: vrijblijvend eerste adviesgesprek met gratis tips, een unieke interieurscan, ook voor het ontwerp van een keuken, badkamer of prachtig lichtplan, vakkundig en voordelig interieurontwerp.

Ben je benieuwd wat de binnenhuisarchitect van StudioCentro voor jou kan betekenen? Vul dan het online contactformulier in of mail ons: info@studiocentro.nl  Bellen kan uiteraard ook: 0318-481149. Maak nu een afspraak met onze interieurontwerper in Amersfoort.

Dit interieurontwerp is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amersfoort

De interieurontwerper van deze woningStudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amersfoort

Dit is een woonkamerontwerp van StudioCentro, dé interieurontwerper in Amersfoort.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro. Onze binnenhuisarchitect komt graag naar Amersfoort om jouw keuken te ontwerpen.

Een prachtig verlichtingsplan

Welk verlichtingsplan brengt jouw interieur op het hoogste niveau? Je interieur komt pas echt tot zijn recht met een goed lichtplan dus wij kijken in Amersfoort graag met ons creatieve oog naar de mogelijkheden. Voor advies op het gebied van verlichting moet je bij de interieurontwerper en binnenhuisarchitect van StudioCentro zijn, op basis van jouw wensen maken we een prachtig lichtplan.

Bij een nieuw interieur wordt over het algemeen vooral gedacht aan de indeling, meubelen, vloerafwerking en kleuren. De toegevoegde waarde van verlichting wordt helaas nog vaak over het hoofd gezien. Een goed lichtplan verbind alle losse interieurelementen.

Styliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart passen hun kennis over verlichting toe in elk interieuradvies. Graag bespreken ze in Amersfoort met jou de sfeer en functie van je interieur. Een badkamer behoeft immers totaal andere verlichting dan een woonkamer.

StudioCentro heeft de kennis in huis, wij stemmen precies af waar de aansluitpunten voor jouw verlichting moeten komen en welke armaturen het beste geschikt zijn. Maak voor een compleet advies in Amersfoort snel een eerste vrijblijvende afspraak met StudioCentro.

De basisprincipes van een verlichtingsplan

Heb je al beeld welke verlichting in jouw woning of bedrijf in Amersfoort moet komen? Dan is dat het uitgangspunt van onze binnenhuisarchitect. Heb je nog geen idee? Dan stelt onze interieurontwerper je graag een lichtplan voor.

Dit zijn onze basisprincipes van een goed lichtplan:

Basisverlichting is de zogenaamde algemene verlichting in huis. Deze verlichting voorziet de ruimte van gelijkmatig licht waarbij je goed kunt zien wat je doet. Het is dan ook de verlichting die je als eerste aandoet als je een ruimte binnenkomt. Onze interieurontwerper zorgt er altijd voor dat de basisverlichting niet in je ogen schijnt. Als basisverlichting passen wij wand- en plafondspots toe. Met een dimmer kan je van deze spots sfeerverlichting maken.

Functioneel licht zorgt ervoor dat je goed kunt zien waar je mee bezig bent. Het is direct licht wat op één bepaalde plek schijnt en de zichtbaarheid verhoogt. Bijvoorbeeld een leeslamp in de zithoek of spots boven het werkblad in de keuken. Wij zorgen er altijd voor dat ook functioneel licht niet in je ogen schijnt. Daarnaast combineren we functioneel licht altijd met basisverlichting. Zo voorkomen we schaduwen die vermoeiend zijn voor je ogen.

Accentverlichting is gericht licht dat schijnt op een object in je interieur, zoals een kunstwerk of fotowand. Armaturen die we hiervoor gebruiken zijn richtbare spots en wandlampen. Wij plaatsen niet teveel accentverlichting want dan verdwijnt het gewenste effect.

De binnenhuisarchitect van StudioCentro ontwerpt in Amersfoort graag een prachtig lichtplan waarmee je interieur naar het hoogste niveau gebracht wordt.

Optimale akoestiek

Ben je in Amersfoort niet tevreden over de akoestiek in je interieur maar heb je geen idee hoe je dit moet verbeteren? StudioCentro vindt samen met onze akoestische specialisten de oplossing om jouw leefcomfort te optimaliseren.

Voor iedere situatie hebben wij een oplossing die past bij de ruimte en jouw budget. Met een meting wordt de hoeveelheid echo in je interieur nauwkeurig bepaald, we berekenen exact hoeveel extra absorptie nodig is om de problemen te verhelpen. StudioCentro zorgt graag voor de optimale akoestiek in Amersfoort.

Dit is akoestische oplossing 1, de binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar Amersfoort om een perfecte akoestiek te verzorgen.

Dit is akoestische oplossing 2, de binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar Amersfoort om een perfecte akoestiek te verzorgen.

Dit is akoestische oplossing 3, de binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar Amersfoort om een perfecte akoestiek te verzorgen.

Dit is akoestische oplossing 4, de binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar Amersfoort om een perfecte akoestiek te verzorgen.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha