Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Amstelveen

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Amstelveen

StudioCentro in Amstelveen

Wil je jouw interieur in Amstelveen door een binnenhuisarchitect naar het hoogste niveau laten brengen? En ben je daarvoor op zoek naar een iemand die maatwerk levert? Van harte welkom bij StudioCentro. Samen met jou realiseren wij graag een nieuwe interieur. Strak, modern met een warme sfeer.

De interieurontwerper van StudioCentro levert maatwerk van het hoogste niveau. Een professional die met expertise, creativiteit en ervaring een nieuwe kijk op de mogelijkheden geeft.

Kleuradvies? Een compleet interieurplan inclusief badkamer of keuken? Of een prachtig lichtplan? Wat jouw wensen ook zijn in Amstelveen, we nodigen je uit om met ons van gedachten te wisselen over jouw droominterieur in Amstelveen. Een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Dit is een interieurontwerp voor een winkel van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is gemaakt door StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

Het beste advies

Wellicht heb je zelf al enkele ideeën over je nieuwe interieur in Amstelveen. Uitstekend, dan hebben we een punt van waaruit we kunnen gaan werken. Heb je echter nog geen idee en vind je het moeilijk om alle elementen bij elkaar te laten passen? Dan gaan wij je daar graag bij helpen.

Onze binnenhuisarchitect gaat graag samen met jou aan de slag om jouw wensen te vertalen naar een uitgebalanceerd interieuradvies- en ontwerp. Wat is je stijl, wat is je smaak en hoe accentueer je bepaalde onderdelen van je interieur in Amstelveen? De interieurontwerper van StudioCentro kan het je vertellen, je krijgt van ons verschillende voorstellen die goed gemotiveerd worden. De keuze is vervolgens aan jou. Desgewenst krijg je ook advies over de akoestiek én we ontwerpen graag een prachtig lichtplan voor je.

Moderne en sfeervolle interieurs

StudioCentro staat ook in Amstelveen bekend om haar strakke, moderne interieurs met een warme sfeer. Voor zowel woningen als bedrijven realiseren wij de mooiste ontwerpen. Doordat we niet uitgaan van de laatste trends kan je jarenlang van je nieuwe interieur genieten.

Door middel van onze unieke interieurscan ontwerpt de binnenhuisarchitect een plan waarin de verlichting, het kleurgebruik, meubilair en materiaal zijn opgenomen. Aan de hand van foto’s en tekeningen krijg je al snel een goed beeld van jouw nieuwe interieur in Amstelveen.

Contactgegevens

StudioCentro, opgericht door styliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart, is een creatief en professioneel interieurontwerp adviesbureau. Samen met een vast team van specialisten realiseren wij de mooiste interieurs. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze binnenhuisarchitect en ben je toe aan een nieuw interieur? Neem dan contact op, bel 0318-481149 en maak een vrijblijvende afspraak. De interieurontwerper van StudioCentro gaat in Amstelveen graag snel aan de slag voor het beste interieuradvies en een prachtig lichtplan.

Dit is een interieurontwerp voor een kantoor van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

Dit interieurontwerp voor een hal is gemaakt door StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is gemaakt door StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha