Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Amstelveen

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Amstelveen

  StudioCentro in Amstelveen

  Ga je bouwen of verbouwen in Amstelveen? En ben je op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je adviseert en een ontwerp voor je maakt? Van harte welkom bij StudioCentro, wij ontwerpen het interieur voor je woning of bedrijf. Op basis van jouw wensen krijg je een strak modern interieur met een warme sfeer en een prachtig lichtplan.

  Aan de hand van onze InterieurScan stellen wij op een efficiënte manier interieuradvies voor je op. Onze interieurontwerper vertaalt je wensen naar een interieurplan op maat. Zo ontwerpen we het mooiste interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar Amstelveen.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

  De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

  Het beste advies

  Weet je al hoe je nieuwe interieur er in grote lijnen uit moet komen te zien? Onze interieurontwerper gaat dan aan de slag aan de hand van jouw ideeën. Heb je nog geen idee? Dan bespreken we eerst uitgebreid jouw eisen en wensen. De binnenhuisarchitect van StudioCentro is ervaren en creatief, hij vertaalt je wensenpakket naar een strak en modern ontwerp met veel sfeer.

  We geven je advies over kleine aanpassingen zoals kleur of we ontwerpen een volledig nieuwe indeling. Ook de levering van mummieplanten en het ontwerp van een nieuwe keuken of badkamer is mogelijk. De keuze is aan jou. En met de juiste belichting komt je interieur optimaal tot z’n recht, dus in het ontwerp dat onze binnenhuisarchitect in Amstelveen voor je maakt is een lichtplan essentieel.

  Mummieplanten in Amstelveen

  En ben je op zoek naar de mooiste planten voor je interieur? Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand zijn als mummieplanten beschikbaar. Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt. Onze binnenhuisarchitect zet ze in Amstelveen graag voor je neer.

  In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. De bladeren behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Zo’n plant heeft geen licht of water meer nodig, mummieplanten zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een Washingtonia kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt je graag adviseren bij de plaatsing van deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om deze kantoorplanten te plaatsen.

  Moderne en sfeervolle interieurs

  StudioCentro staat ook in Amstelveen bekend om haar strakke, moderne interieurs met een warme sfeer. Voor zowel woningen als bedrijven realiseren wij de mooiste ontwerpen. We gaan niet uit van de laatste trends, dus je nieuwe interieur wordt stijlvol en tijdloos.

  Door middel van onze InterieurScan ontwerpt de binnenhuisarchitect een plan waarin de verlichting, mummieplanten, het kleurgebruik, meubilair en de materialen zijn opgenomen. Aan de hand van foto’s en schetsen krijg je al snel een goed beeld van jouw nieuwe interieur in Amstelveen.

  Contactgegevens

  StudioCentro, opgericht door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart, is een creatief en professioneel interieur adviesbureau. Samen met een vast team van specialisten realiseren wij de mooiste interieurs. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze binnenhuisarchitect en ben je toe aan een nieuw interieur? Neem dan contact op, bel 0318-481149 en maak een vrijblijvende afspraak. De interieurontwerper van StudioCentro gaat in Amstelveen graag snel aan de slag voor het beste interieuradvies en een prachtig lichtplan.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

  De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

  De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha