Binnenhuisarchitect Amstelveen

Binnenhuisarchitect in Amstelveen

Ben je in Amstelveen op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? StudioCentro ontwerpt interieurs voor zowel woningen als bedrijven. Wij volgen niet de laatste trends want we hebben een eigen stijl: strak modern met een warme sfeer. Tijdloos mooi dus!

Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieurplan op maat, je krijgt een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, dan komen wij snel naar Amstelveen.

De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio Ede.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

Het beste advies

In ons eerste gesprek luisteren we goed naar jouw wensen, deze vormen het uitgangspunt voor het ontwerp en interieuradvies. Daarbij maakt onze binnenhuisarchitect gebruik van de SfeerScan, een model dat we ontwikkeld hebben. Hierin komen alle elementen aan bod die tezamen het door jou gewenste interieur vormen. Door de Scan krijgen we een compleet beeld van de vraagstukken die je voor ons hebt.

Vervolgens krijg je een maatwerk offerte van ons, als die naar wens is dan starten we met het ontwerp en advieswerk. Door hierbij onze creativiteit met vakkennis te combineren zien we mogelijkheden waar je zelf nooit aan hebt gedacht. Wij creëren met onze expertise en ervaring een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

Indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur. Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Zo ontwerpen wij in Amstelveen een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Mummieplanten in Amstelveen

En ben je op zoek naar de mooiste planten voor je interieur? Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand zijn als mummieplanten beschikbaar. Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt. Onze binnenhuisarchitect zet ze in Amstelveen graag voor je neer.

In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. De bladeren behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Zo’n plant heeft geen licht of water meer nodig, mummieplanten zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten.

Een mooi lichtplan

Je interieur komt pas echt tot zijn recht met een goed lichtplan, dus wij kijken in Amstelveen graag met onze vakkennis naar de mogelijkheden. Op basis van jouw wensen maakt de binnenhuisarchitect van StudioCentro een lichtplan.

Welke verlichting brengt jouw interieur op het hoogste niveau? De toegevoegde waarde van mooi licht wordt helaas nog vaak over het hoofd gezien. Een goed lichtplan verbind alle losse interieurelementen.

Master of Interiordesign Marcel Degenhart past zijn kennis over verlichting toe in elk interieuradvies. Graag bespreken we de sfeer en functie van je interieur, een keuken wordt bijvoorbeeld totaal anders verlicht dan een slaapkamer. StudioCentro heeft de kennis in huis, wij stemmen precies af waar de aansluitpunten moeten komen en welke armaturen het beste geschikt zijn. Maak voor een compleet advies een vrijblijvende afspraak met StudioCentro.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

 De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

De interieurontwerper van deze ontvangstruimte is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

Creatieve specialisten

StudioCentro, opgericht door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart, is een creatieve en professionele ontwerpstudio. Samen met een vast team van specialisten realiseren wij de mooiste interieurs.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze binnenhuisarchitect en ben je toe aan een nieuw interieur? Neem dan contact op, bel 0318-481149 of vul het contactformulier in en maak een vrijblijvende afspraak. De interieurontwerper van StudioCentro gaat in Amstelveen graag snel aan de slag voor het beste interieuradvies en een prachtig lichtplan.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden