Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Amsterdam

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Amsterdam

  StudioCentro in Amsterdam

  Ga je bouwen of verbouwen? En ben je in Amsterdam op zoek naar een ervaren, creatieve binnenhuisarchitect die je advies geeft? StudioCentro ontwerpt interieurs voor zowel woningen als bedrijven. Op basis van jouw wensen krijg je een strak modern interieur met warme sfeer.

  Aan de hand van onze InterieurScan stellen wij op een efficiënte manier interieuradvies voor je op. Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieurplan op maat, je interieur gaat rust en eenheid uitstralen. Voor een kosteloze en vrijblijvende afspraak in Amsterdam kan je ons bellen (0318-481149) of je vult het contactformulier in.

  De interieurontwerper van dit kantoor is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam.

  De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam.

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro

  Amsterdam, stad van creativiteit en een open mind. Verschillende stijlen en culturen vormen het straatbeeld. Ben jij op zoek naar een binnenhuisarchitect die de juiste stijl tot uiting kan laten komen in jouw interieur? Strak modern met een warme sfeer? Als dat jouw stijl is, dan kan onze interieurontwerper het interieuradvies geven waardoor elke ruimte in je pand perfect tot zijn recht komt.

  Jouw input is zeer waardevol, jouw wensen vertalen we naar het interieurplan. Wij bieden je in Amsterdam een frisse blik op je woon- of werksituatie. Onze binnenhuisarchitect bekijkt met zijn expertise, ervaring en creativiteit de mogelijkheden van alle (in jouw ogen wellicht onmogelijke…) kanten. Samen komen we zo tot het mooiste resultaat!

  Vraag het onze interieurontwerper

  Wij hebben een speciale InterieurScan ontwikkeld, op basis van deze scan stellen we in Amsterdam op een efficiënte wijze een nieuw interieurplan op. En daar nemen we ook graag kleuradvies, mummieplanten, het materiaalgebruik en een prachtig lichtplan in op.

  En als je vragen hebt over de verbetering van de akoestiek dan vindt de binnenhuisarchitect van StudioCentro samen met onze akoestische specialisten altijd een geschikte oplossing die leidt tot het gewenste comfort. Heb je in Amsterdam een slechte akoestiek maar geen idee hoe je dit moet verbeteren?  Een goede oplossing begint met ons advies.

  Een sfeervol interieur in Amsterdam

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro realiseert in Amsterdam uitsluitend unieke ontwerpen. Het zijn altijd sfeervolle, moderne interieurs die rust en eenheid uitstralen. Door contrast in materialen en kleuren toe te passen ontwerpen we dynamische, strakke interieurs met een warme sfeer. Daarbij kijken wij niet naar de laatste trends, we gaan uit van persoonlijke voorkeuren. Zo creëren we ook de door jou gewenste sfeer.

  StudioCentro is opgericht door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Door ervaring, goede smaak en oog voor detail leveren ze de mooiste ontwerpen af in Amsterdam

  Wil jij meer weten over het interieurontwerp en de mogelijkheden van StudioCentro? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij ontwerpen moderne interieurs met een prachtig lichtplan en mummieplanten voor zowel woningen als bedrijven. Bel ons (0318-481149) of stuur een e-mail (info@studiocentro.nl). Tot ziens in Amsterdam!

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam.

  De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam.

  De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam.

  De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam.

  Het mooiste behang

  Behang is tegenwoordig een muurbekleding op canvas of papier met een toplaag van kunststof, in Amsterdam past onze binnenhuisarchitect het mooiste behang van o.a. Elitis, Arte en Vescom toe.

  Vele honderden jaren geleden werden muren met wandtapijten behangen, dit gebruik werd door de Arabieren in Nederland geïntroduceerd. Eeuwenlang kon deze afkomst terug worden gezien in de typische oosterse motieven. Eind 1500 werd door een binnenhuisarchitect in Amsterdam veel goudleer behang gebruikt, dit behang was bedrukt met een zogenaamde houtsnede. Rond 1750 vormde de behangfabricage een serieuze industrie, met Frankrijk en Engeland als grootste producenten

  Eén van de succesvolste producenten trok toen zelfs beroemde kunstenaars aan om zijn behang te beschilderen. Begin 19e eeuw waren er in Nederland zo’n 20 behangschilders werkzaam. Aan het eind van die eeuw waren de behangmotieven niet meer zo weelderig als daarvoor en bijna 100 jaar later waren de motieven bijna helemaal verdwenen. Nu zijn er veel fantastisch gedecoreerde behangsoorten te verkrijgen, de interieurontwerper laat je in Amsterdam graag de mogelijkheden zien.

  Dit is Arte Maze behang uit de collecties die wij toepassen. StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam, komt graag naar je toe voor behangadvies.

  Dit is Arte Muralto behang uit de collecties die wij toepassen. StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam, komt graag naar je toe voor behangadvies.

  Dit is Elitis behang uit de collecties die wij toepassen. StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam, komt graag naar je toe voor behangadvies.

  Dit is behang uit de collecties die wij toepassen. StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam, komt graag naar je toe voor behangadvies.

  Optimale akoestiek in Amsterdam

  Ben je niet tevreden over de akoestiek maar heb je geen idee hoe je dit moet verbeteren? Iedere situatie vraagt om een oplossing die past bij jouw ruimte en budget. De binnenhuisarchitect van StudioCentro vindt in Amsterdam samen met onze akoestische specialisten altijd een geschikte oplossing die leidt tot het gewenste comfort.

  Een goede oplossing begint met een goed advies. Met een nagalm-meting wordt de hoeveelheid echo in een ruimte nauwkeurig bepaald en dan kan exact berekend worden hoeveel extra absorptie nodig is om de problemen te verhelpen. Niet te weinig, niet teveel, maar precies goed!

  Dit is akoestische oplossing. StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam, komt graag naar je toe om een perfecte akoestiek te verzorgen.

  Dit is akoestische oplossing. StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam, komt graag naar je toe om een perfecte akoestiek te verzorgen.

  Dit is akoestische oplossing. StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam, komt graag naar je toe om een perfecte akoestiek te verzorgen.

  Dit is akoestische oplossing. StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam, komt graag naar je toe om een perfecte akoestiek te verzorgen.

  Meubels uit Amsterdam

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro adviseert graag originele, tijdloos mooie meubels. Zoals van RKNL, een meubelmerk uit Amsterdam. Dit merk maakt uitnodigende meubels die niet alleen vreselijk mooi zijn om te zien maar die je ook aan wilt raken. Typisch een voorbeeld van originele meubels waar je jarenlang van kunt genieten.

  Zoals het dressoir RKNL, één van de favorieten van eigenaar en ontwerper Ronald Knol. Dit dressoir heeft een duidelijke lijn en vloeiende vormen. Het meubel vormt de oorsprong van de RKNL signatuur: heldere lijnen met zachte vormen. Deze signatuur wordt door Ronald altijd vastgehouden, of hij nou een TV-meubel, een salontafel of een eettafel ontwerpt.

  TV-meubel Pure heeft de binnenhuisarchitect van StudioCentro onlangs geplaatst in een prachtig nieuwbouw appartement in Barneveld. De meubels van RKNL gaan graag de wereld over, net als ontwerper Ronald Knol zelf. De meubels staan niet alleen in Barneveld of Amsterdam maar ook in New York.

  Ronald Knol is perfectionistisch, de meubelmakers van RKNL worden regelmatig door hem tot waanzin gedreven. De vormen van de meubels mogen dan simpel ogen, hier liggen meestal ingewikkelde oplossingen aan ten grondslag. Samen met de meubelmaker bedenkt Ronald de juiste oplossingen. Zoals bij eettafel One. Om het visueel zo te laten lijken dat deze tafel uit één stuk hout gemaakt is moest de nerf op de poten horizontaal doorlopen. Technisch is dit niet gemakkelijk, maar na een jaar ontwikkelen is het gelukt.

  De showroom van RKNL bevindt zich in Amsterdam aan de Amstel. Hier staan altijd een aantal meubels uit de collectie, samen met de interieurontwerper van StudioCentro ben je daar van harte welkom om kennis te maken en de meubels in levende lijve te zien!

  Dit is een meubel van RKNL. StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam, komt graag naar je toe om je advies te geven over deze meubels.

  Dit is een meubel van RKNL. StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam, komt graag naar je toe om je advies te geven over deze meubels.

  Dit is een meubel van RKNL. StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam, komt graag naar je toe om je advies te geven over deze meubels.

  Dit is een meubel van RKNL. StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam, komt graag naar je toe om je advies te geven over deze meubels.

  Een perfect lichtplan

  Je interieur komt in Amsterdam pas goed tot z’n recht met het perfecte lichtplan. Welk verlichtingsplan brengt jouw interieur op het hoogste niveau? Onze binnenhuisarchitect kijkt graag met zijn vakkennis naar de mogelijkheden en op basis van jouw wensen maakt hij een prachtig lichtplan.

  De waarde van een goed lichtplan wordt helaas nog vaak vergeten. Als een nieuw interieur wordt ontworpen dan denkt men meestal wel aan de meubels, vloerafwerking en kleuren. Het perfecte lichtplan zorgt ervoor dat je interieur op het hoogste niveau komt.

  De interieurontwerper van StudioCentro past al zijn verlichtingsexpertise toe in jouw interieuradvies. Graag bespreekt hij in Amsterdam met jou de sfeer en functie van je interieur. In de keuken heb je tenslotte andere verlichting nodig dan in je woonkamer.

  Onze binnenhuisarchitect is een ervaren lichtexpert, hij stemt precies af waar de aansluitpunten voor alle verlichting moeten komen. Hij laat je ook kennis maken met de mooiste armaturen. Maak nu voor een lichtplan advies vrijblijvend een afspraak met StudioCentro in Amsterdam.

  Basisprincipes van een lichtplan

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro stelt je in Amsterdam graag een prachtig lichtplan voor. Dit zijn onze basisprincipes van een goed lichtplan:

  De verlichting die je als eerste aandoet als je binnenkomt is de zogenaamde basisverlichting. Deze lampen schijnen gelijkmatig licht de kamer in, zodat je goed kunt zien wat je doet. Onze interieurontwerper zorgt er altijd voor dat de lichtbron van deze verlichting niet in je ogen schijnt. Veelal passen wij wand- en plafondspots toe. En met een dimmer kan je van deze spots sfeerverlichting maken.

  De verlichting die op één bepaalde plek schijnt is functioneel licht, deze verlichting verhoogt de zichtbaarheid precies waar dat nodig is. Bijvoorbeeld een leeslamp in de zithoek of spots boven het werkblad in de keuken. De binnenhuisarchitect van StudioCentro zorgt er altijd voor dat je ook bij dit type verlichting niet in de lichtbron kijkt. Daarnaast combineren we functioneel licht altijd met basisverlichting. Zo voorkomen we schaduwen die vermoeiend zijn voor je ogen.

  Gericht licht dat schijnt op een object in je interieur, zoals een kunstwerk of foto’s op een wand noemen we accentverlichting. Hiervoor plaatsen we de volgende armaturen: richtbare spots en wandlampen. We plaatsen er niet teveel, want dan verdwijnt het effect dat je met deze verlichting bereikt.

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro ontwerpt in Amsterdam graag een prachtig lichtplan waarmee je interieur naar het hoogste niveau gebracht wordt.

  Mummieplanten

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro werkt in Amsterdam graag met innovatieve oplossingen, zo plaatsen wij bijvoorbeeld mummieplanten. Prachtig en onderhoudsvrij.

  Ben je op zoek naar de mooiste planten voor je interieur? Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand? Wij zetten graag mummieplanten voor je neer, echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen licht, water of onderhoud nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om deze kantoorplanten te plaatsen.

  Een nieuwe keuken in Amsterdam

  Eén van de grootste uitgaven in een interieur is de nieuwe keuken, dus daar denkt onze interieurontwerper samen met jou heel goed over na. Wat zijn belangrijke aandachtspunten bij de aanschaf van je nieuwe keuken?

  We bepreken in Amsterdam met welke apparaten je gewend bent te werken. Wil je dezelfde apparaten ook weer terug laten komen in je nieuwe keuken of wil je nieuwe apparaten? Onze binnenhuisarchitect gaat je in samenspraak met de keukenspecialist graag informeren over de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Daarna kan je weloverwogen keuzes maken. De juiste apparaten gaan je het koken gemakkelijker maken, dus het is belangrijk om te weten wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is.

  De beste keuken is een keuken die gebruiksvriendelijk is. Met voldoende werkruimte is en de juiste apparatuur werk je optimaal. Een keuken bouwen we op uit onderdelen, daarbij kijkt onze binnenhuisarchitect goed naar de vormgeving. Hij zorgt dat die in harmonie is met de rest van je interieur want pas dan ontstaat er rust en eenheid.

  Bij de vormgeving maakt onze interieurontwerper gebruik van de eindeloze keuze uit de beschikbare volumes. Wat breedte en hoogte betreft is bij maatwerk uiteraard alles mogelijk, een goede keuze hierbij zorgt voor een perfect afgewerkte keuken. Zeker als deze de goede positie in je woning inneemt. Zo brengen we je interieur in Amsterdam naar het hoogste niveau.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

  De interieurontwerper van deze keuken met zwart eiken fronten is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam.

  Keuzes en maatwerk in Amsterdam

  Als inrichten niet je dagelijks werk is dan kunnen wij ons heel goed voorstellen dat het lastig is om uit het overweldigende aanbod de juiste keuzes te maken. Als je bijvoorbeeld in een meubelshowroom loopt en je ziet een mooie bank, moet je dan de kast die er in die showroom naast is gezet ook kiezen? Of als je een antiek kastje uit een erfenis hebt staan, moet je dan je hele interieur daar op aanpassen?

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro geeft je in Amsterdam graag het beste advies. Samen met jou denken we goed na over het totale interieurplan. Welke sfeer je wilt bereiken en wat de mogelijkheden van je pand zijn. Het pand moet zich daarbij aan jouw eisen en wensen aanpassen, het mag niet zo zijn dat jij je aan het pand aanpast. Pas nadat we het complete plan rond hebben dan kan je tot aanschaf van zaken als vloerafwerking, wandafwerking, meubels en verlichtingsarmaturen overgaan. De interieurontwerper gaat als je dat wenst met je op pad, samen bezoeken we interieur speciaalzaken en je krijgt ter plekke hulp bij het maken van alle keuzes.

  Als dan blijkt dat bijvoorbeeld standaard kasten die we in de winkels aantreffen niet in jouw interieur passen, dan is maatwerk de oplossing. Onze interieurbouwer stelt eerst de juiste vragen om daarna exact het gewenste meubel te maken. En waar een klein muurtje gewenst is wordt door hem dat muurtje geplaatst. Nog een voorbeeld; mochten er in jouw pand in Amsterdam bovenlichten boven de deuren aanwezig zijn dan worden die dicht gemaakt waardoor de ruimtes hoger lijken. En zijn de vensterbanken te smal, dan verbreden wij deze waardoor eventuele lelijke radiatoren gelijk uit het zicht verdwijnen.

  Met een goed plan, de juiste keuzes en maatwerk wordt door onze binnenhuisarchitect in Amsterdam een prachtig interieur voor jouw pand ontworpen. Samen met jou, want jouw input is ons uitgangspunt.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha