Binnenhuisarchitect Amsterdam

Binnenhuisarchitect in Amsterdam

Ben je in Amsterdam op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? StudioCentro ontwerpt interieurs voor woningen en bedrijven. Wij zijn geen trendvolgers want we hebben een eigen stijl: strak modern met een warme sfeer. Tijdloos mooi dus!

Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieurplan op maat, je krijgt een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel even, wij komen graag naar Amsterdam.

1. De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam.

 De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio Ede.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

 De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam.

SfeerScan in Amsterdam

Het ontwerpen van jouw nieuwe interieur doen wij aan de hand van de SfeerScan. Dat is een ontwerptool die we ontwikkeld hebben waarin alle elementen aan bod komen die het door jou gewenste interieur vormen. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we deze Scan door waardoor we een goed beeld krijgen van de vraagstukken je voor ons hebt.

Daarna brengen we een offerte op maat uit. Als die naar wens is dan start ons advies en ontwerpproces, door daarbij onze creativiteit met vakkennis te combineren zien we mogelijkheden waar je zelf nooit aan hebt gedacht. Wij creëren met onze expertise en ervaring een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur. Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Zo ontwerpen wij in Amsterdam een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Ervaring en goede smaak

StudioCentro is opgericht in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Door ervaring, goede smaak en oog voor detail leveren ze de mooiste ontwerpen in Amsterdam.

Wil jij meer weten over het interieurontwerp en de mogelijkheden van StudioCentro? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij ontwerpen graag een fantastisch nieuw interieur voor jou!

Optimale akoestiek in Amsterdam

Ben je niet tevreden over de akoestiek maar heb je geen idee hoe je dit moet verbeteren? Iedere situatie vraagt om een oplossing die past bij jouw ruimte en budget. De binnenhuisarchitect van StudioCentro vindt in Amsterdam samen met onze akoestische specialisten altijd een geschikte oplossing die leidt tot het gewenste comfort.

Een goede oplossing begint met een goed advies. Met een nagalm-meting wordt de hoeveelheid echo in een ruimte nauwkeurig bepaald en dan kan exact berekend worden hoeveel extra absorptie nodig is om de problemen te verhelpen. Niet te weinig, niet teveel, maar precies goed!

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam.

 De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam.

De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

Meubels uit Amsterdam

De binnenhuisarchitect van StudioCentro adviseert graag originele, tijdloos mooie meubels. Zoals van RKNL, een meubelmerk uit Amsterdam. Dit merk maakt uitnodigende meubels die niet alleen vreselijk mooi zijn om te zien maar die je ook aan wilt raken. Typisch een voorbeeld van originele meubels waar je jarenlang van kunt genieten.

Zoals het dressoir RKNL, één van de favorieten van eigenaar en ontwerper Ronald Knol. Dit dressoir heeft een duidelijke lijn en vloeiende vormen. Het meubel vormt de oorsprong van de RKNL signatuur: heldere lijnen met zachte vormen. Deze signatuur wordt door Ronald altijd vastgehouden, of hij nou een TV-meubel, een salontafel of een eettafel ontwerpt.

TV-meubel Pure heeft de binnenhuisarchitect van StudioCentro onlangs geplaatst in een prachtig nieuwbouw appartement in Barneveld. De meubels van RKNL gaan graag de wereld over, net als ontwerper Ronald Knol zelf. De meubels staan niet alleen in Barneveld of Amsterdam maar ook in New York.

Ronald Knol is perfectionistisch, de meubelmakers van RKNL worden regelmatig door hem tot waanzin gedreven. De vormen van de meubels mogen dan simpel ogen, hier liggen meestal ingewikkelde oplossingen aan ten grondslag. Samen met de meubelmaker bedenkt Ronald de juiste oplossingen. Zoals bij eettafel One. Om het visueel zo te laten lijken dat deze tafel uit één stuk hout gemaakt is moest de nerf op de poten horizontaal doorlopen. Technisch is dit niet gemakkelijk, maar na een jaar ontwikkelen is het gelukt.

De showroom van RKNL bevindt zich in Amsterdam aan de Amstel. Hier staan altijd een aantal meubels uit de collectie, samen met de interieurontwerper van StudioCentro ben je daar van harte welkom om kennis te maken en de meubels in levende lijve te zien!

Een perfect lichtplan

Je interieur komt in Amsterdam pas goed tot z’n recht met het perfecte lichtplan. Welk verlichtingsplan brengt jouw interieur op het hoogste niveau? Onze binnenhuisarchitect kijkt graag met zijn vakkennis naar de mogelijkheden en op basis van jouw wensen maakt hij een prachtig lichtplan.

De waarde van een goed lichtplan wordt helaas nog vaak vergeten. Als een nieuw interieur wordt ontworpen dan denkt men meestal wel aan de meubels, vloerafwerking en kleuren. Het perfecte lichtplan zorgt ervoor dat je interieur op het hoogste niveau komt.

De interieurontwerper van StudioCentro past al zijn verlichtingsexpertise toe in jouw interieuradvies. Graag bespreekt hij in Amsterdam met jou de sfeer en functie van je interieur. In de keuken heb je tenslotte andere verlichting nodig dan in je woonkamer.

Onze binnenhuisarchitect is een ervaren lichtexpert, hij stemt precies af waar de aansluitpunten voor alle verlichting moeten komen. Hij laat je ook kennis maken met de mooiste armaturen. Maak nu voor een lichtplan advies vrijblijvend een afspraak met StudioCentro in Amsterdam.

Mummieplanten

De binnenhuisarchitect van StudioCentro werkt in Amsterdam graag met innovatieve oplossingen, zo plaatsen wij bijvoorbeeld mummieplanten. Prachtig en onderhoudsvrij.

Ben je op zoek naar de mooiste planten voor je interieur? Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand? Wij zetten graag mummieplanten voor je neer, echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen licht, water of onderhoud nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten.

De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam.

De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam.

De interieurontwerper van deze ontvangstruimte is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amsterdam.

Een nieuwe keuken in Amsterdam

Eén van de grootste uitgaven in een interieur is de nieuwe keuken, dus daar denkt onze interieurontwerper samen met jou heel goed over na. Wat zijn belangrijke aandachtspunten bij de aanschaf van je nieuwe keuken?

We bespreken in Amsterdam met welke apparaten je gewend bent te werken. Wil je dezelfde apparaten ook weer terug laten komen in je nieuwe keuken of wil je nieuwe apparaten? Onze binnenhuisarchitect gaat je in samenspraak met de keukenspecialist graag informeren over de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Daarna kan je weloverwogen keuzes maken. De juiste apparaten gaan je het koken gemakkelijker maken, dus het is belangrijk om te weten wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is.

De beste keuken is een keuken die gebruiksvriendelijk is. Met voldoende werkruimte is en de juiste apparatuur werk je optimaal. Een keuken bouwen we op uit onderdelen, daarbij kijkt onze binnenhuisarchitect goed naar de vormgeving. Hij zorgt dat die in harmonie is met de rest van je interieur want pas dan ontstaat er rust en eenheid.

Bij de vormgeving maakt onze interieurontwerper gebruik van de eindeloze keuze uit de beschikbare volumes. Wat breedte en hoogte betreft is bij maatwerk uiteraard alles mogelijk, een goede keuze hierbij zorgt voor een perfect afgewerkte keuken. Zeker als deze de goede positie in je woning inneemt. Zo brengen we je interieur in Amsterdam naar het hoogste niveau.

Keuzes en maatwerk in Amsterdam

Als inrichten niet je dagelijks werk is dan kunnen wij ons heel goed voorstellen dat het lastig is om uit het overweldigende aanbod de juiste keuzes te maken. Als je bijvoorbeeld in een meubelshowroom loopt en je ziet een mooie bank, moet je dan de kast die er in die showroom naast is gezet ook kiezen? Of als je een antiek kastje uit een erfenis hebt staan, moet je dan je hele interieur daar op aanpassen?

De binnenhuisarchitect van StudioCentro geeft je in Amsterdam graag het beste advies. Samen met jou denken we goed na over het totale interieurplan. Welke sfeer je wilt bereiken en wat de mogelijkheden van je pand zijn. Het pand moet zich daarbij aan jouw eisen en wensen aanpassen, het mag niet zo zijn dat jij je aan het pand aanpast. Pas nadat we het complete plan rond hebben dan kan je tot aanschaf van zaken als vloerafwerking, wandafwerking, meubels en verlichtingsarmaturen overgaan. De interieurontwerper gaat als je dat wenst met je op pad, samen bezoeken we interieur speciaalzaken en je krijgt ter plekke hulp bij het maken van alle keuzes.

Als dan blijkt dat bijvoorbeeld standaard kasten die we in de winkels aantreffen niet in jouw interieur passen, dan is maatwerk de oplossing. Onze interieurbouwer stelt eerst de juiste vragen om daarna exact het gewenste meubel te maken. En waar een klein muurtje gewenst is wordt door hem dat muurtje geplaatst. Nog een voorbeeld; mochten er in jouw pand in Amsterdam bovenlichten boven de deuren aanwezig zijn dan worden die dicht gemaakt waardoor de ruimtes hoger lijken. En zijn de vensterbanken te smal, dan verbreden wij deze waardoor eventuele lelijke radiatoren gelijk uit het zicht verdwijnen.

Met een goed plan, de juiste keuzes en maatwerk wordt door onze binnenhuisarchitect in Amsterdam een prachtig interieur voor jouw woning of bedrijfspand ontworpen. Samen met jou, want jouw input is ons uitgangspunt.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden