Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Apeldoorn

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Apeldoorn

StudioCentro in Apeldoorn

Heb je bouw- of verbouwplannen? En ben je op zoek naar rust en eenheid in je interieur? Of je nu gaat bouwen of verbouwen, onze binnenhuisarchitect geeft je in Apeldoorn graag advies. Van harte welkom bij StudioCentro, wij leveren het mooiste interieur maatwerk.

Maatwerk betekent dat wij kleine en grote wensen vervullen. Wij kunnen je bijvoorbeeld kleuradvies geven, een prachtig lichtplan voor je ontwerpen of we tekenen een nieuwe plattegrond met verbouwingsopties. Ook ontwerpen wij desgewenst je nieuwe keuken of badkamer.

Interieurarchitectuur is onze passie, we zijn gespecialiseerd in strakke, moderne interieurs met een warme sfeer. Wil je in Apeldoorn een prachtig nieuw interieur? En wil je in jouw interieur ook graag een warme sfeer? Schakel dan nu de interieurontwerper van StudioCentro in via het contactformulier.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

Het beste advies

Heb je al enkele ideeën over je nieuwe interieur in Apeldoorn? Uitstekend, dan hebben we een uitgangspunt. Heb je nog geen idee? Onze binnenhuisarchitect luistert eerst zeer aandachtig naar jouw wensen. Op basis daarvan zal hij een uniek ontwerp op tafel leggen.

Hij heeft de expertise en is creatief dus hij geeft je graag verschillende opties. Deze mogelijkheden worden uitgebreid gemotiveerd, waarna je eenvoudig de juiste keuze kunt maken. Samen met onze interieurontwerper kom je in Apeldoorn dus zeker tot het interieur dat precies bij jouw smaak en stijl past. Als je wilt inclusief een nieuwe keuken, badkamer en het mooiste lichtplan.

StudioCentro in Apeldoorn

StudioCentro is een creatief en professioneel bedrijf dat bestaat uit styliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Ze werken samen met een vast team van specialisten. Door de bouwkundige expertise van de binnenhuisarchitect en de stilistische kwaliteiten van de interieurontwerper te bundelen worden de mooiste interieurs gecreëerd. Wil je interieuradvies in Apeldoorn van deze creatieve interieurexperts? Schakel ons dan in.

De voordelen van StudioCentro: ons eerste gesprek is vrijblijvend, in dit gesprek krijg je gelijk een paar tips (gratis!), wij adviseren en ontwerpen voor woningen en bedrijven, je ontvangt een compleet interieurplan voor een aantrekkelijke prijs.

Contactgegevens

Ben je op zoek naar het beste interieuradvies? Van harte welkom bij StudioCentro. Bel 0318-481149 of mail naar info@studiocentro.nl. Onze creatieve binnenhuisarchitect en interieurontwerper komen graag naar Apeldoorn.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha