Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Apeldoorn

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Apeldoorn

  StudioCentro in Apeldoorn

  Heb je bouw- of verbouwplannen? Onze binnenhuisarchitect geeft je in Apeldoorn advies. Van harte welkom bij StudioCentro, wij leveren het mooiste interieurmaatwerk voor woningen en bedrijven.

  Maatwerk betekent dat wij kleine en grote wensen vervullen. Wij geven je bijvoorbeeld kleuradvies, ontwerpen een prachtig lichtplan of we tekenen een nieuwe plattegrond met verbouwingsopties. Ook ontwerpen wij je nieuwe keuken of badkamer.

  Interieurarchitectuur is onze passie, we zijn gespecialiseerd in strakke, moderne interieurs met een warme sfeer. En ben je op zoek naar rust en eenheid in je interieur? Voor een kosteloze en vrijblijvende afspraak in Apeldoorn vul je het contactformulier in of je belt ons, wij komen graag naar je toe.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

  De interieurontwerper van deze strak moderne woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

  Het beste advies

  Heb je al enkele ideeën over je nieuwe interieur in Apeldoorn? Uitstekend, dan hebben we een uitgangspunt. Heb je nog geen idee? Onze binnenhuisarchitect luistert eerst aandachtig naar jouw wensen. Op basis daarvan legt hij een uniek ontwerp op tafel.

  Hij heeft de expertise en is creatief dus hij geeft je graag verschillende opties. Deze mogelijkheden worden uitgebreid gemotiveerd, waarna je eenvoudig de juiste keuze kunt maken. Samen met onze interieurontwerper kom je in Apeldoorn dus zeker tot het interieur dat precies bij jouw smaak en stijl past. Als je wilt inclusief een nieuwe keuken, badkamer, mummieplanten en het mooiste lichtplan.

  Mummieplanten uit Apeldoorn

  Wil je planten neerzetten in een donkere ruimte? Geen probleem, mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig. Ontbreken groene vingers? Mummieplanten hebben geen verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten. Onze binnenhuisarchitect zet graag mummieplanten voor je neer, echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Een mummieplant heeft geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. Ze worden al meer dan 25 jaar in Apeldoorn geproduceerd.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om deze kantoorplanten te plaatsen.

  StudioCentro in Apeldoorn

  StudioCentro is een creatief en professioneel bedrijf dat bestaat uit GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Ze werken samen met een vast team van specialisten. Wil je interieuradvies in Apeldoorn van deze creatieve interieurexperts? Schakel ons dan in.

  De voordelen van StudioCentro: ons eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend, wij adviseren en ontwerpen voor woningen en bedrijven, je ontvangt een compleet interieurplan al vanaf € 1.485,-.

  Contactgegevens

  Ben je op zoek naar het beste interieuradvies? Van harte welkom bij StudioCentro. Bel 0318-481149 of mail naar info@studiocentro.nl. Onze creatieve binnenhuisarchitect en interieurontwerper komen graag naar Apeldoorn.

  De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

  De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha