Binnenhuisarchitect Apeldoorn

Binnenhuisarchitect in Apeldoorn

Ben je in Apeldoorn op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen interieurs voor zowel woningen als bedrijven.

Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieurplan op maat, je nieuwe interieur gaat rust en eenheid uitstralen. StudioCentro volgt niet de laatste trends want we hebben een eigen stijl: strak modern met een warme sfeer. Een tijdloos mooie stijl.

Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken in Apeldoorn? Vul dan het contactformulier in of bel even, wij komen graag naar je toe.

De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio Ede.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

SfeerScan

Het ontwerpen van jouw nieuwe interieur komt tot stand aan de hand van de Sfeerscan. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we deze Scan door, hierin komen alle elementen aan bod die tezamen het door jou gewenste interieur vormen.

In het gesprek luistert onze binnenhuisarchitect goed naar jouw wensen, deze vormen het uitgangspunt voor zijn ontwerp en interieuradvies. Daarna ontvang je van ons een offerte op maat en als deze naar wens is dan starten we met de ontwikkeling van het interieurplan. Wij creëren met onze expertise, ervaring en creativiteit een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Bij het ontwerpen worden alle aspecten onder de loep genomen. De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur. Zo ontwerpen wij in Apeldoorn een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Mummieplanten uit Apeldoorn

Wil je planten neerzetten in een donkere ruimte? Geen probleem, mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig. Ontbreken groene vingers? Mummieplanten hebben geen verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten. Onze binnenhuisarchitect zet graag mummieplanten voor je neer, echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Een mummieplant heeft geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. Ze worden al meer dan 25 jaar in Apeldoorn geproduceerd.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

 De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

De interieurontwerper van deze ontvangstruimte is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Apeldoorn.

Een mooi lichtplan

Je interieur komt pas echt tot zijn recht met een goed lichtplan, dus wij kijken in ….. graag met onze vakkennis naar de mogelijkheden. Op basis van jouw wensen maakt de binnenhuisarchitect van StudioCentro een lichtplan.

Welke verlichting brengt jouw interieur op het hoogste niveau? De toegevoegde waarde van mooi licht wordt helaas nog vaak over het hoofd gezien. Een goed lichtplan verbind alle losse interieurelementen.

Master of Interiordesign Marcel Degenhart past zijn kennis over verlichting toe in elk interieuradvies. Graag bespreken we de sfeer en functie van je interieur, een keuken wordt bijvoorbeeld totaal anders verlicht dan een slaapkamer. StudioCentro heeft de kennis in huis, wij stemmen precies af waar de aansluitpunten moeten komen en welke armaturen het beste geschikt zijn. Maak voor een compleet advies een vrijblijvende afspraak met StudioCentro.

Contact

StudioCentro is een creatieve en professionele ontwerpstudio, in 2009 gestart door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Ze werken samen met een vast team van specialisten.

Wil je interieuradvies van deze experts? Van harte welkom bij StudioCentro, bel 0318-481149 of mail naar info@studiocentro.nl. Onze binnenhuisarchitect komt graag naar Apeldoorn.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden