Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.



Binnenhuisarchitect Arnhem

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Arnhem

StudioCentro in Arnhem

Ga je bouwen of verbouwen? En wil je een strak, modern interieur met een warme sfeer? Laat je interieur in Arnhem dan ontwerpen door de binnenhuisarchitect van StudioCentro. Hij biedt je een andere kijk op je interieur.

Jouw ideeën en wensen vormen de basis voor het plan. Onze interieurontwerper vertaalt deze wensen naar een interieur op het hoogste niveau. De indeling van ruimtes, kleuren, materialen, meubels, verlichtingsarmaturen, de keuken of badkamer… alles stemmen we daarbij af op jouw persoonlijke smaak.

In het eerste vrijblijvende gesprek horen wij graag wat je wensen zijn. Heb je grote of kleine wensen? Wij bieden advies en ontwerp op maat, van kleuropties tot verbouwingsvoorstellen, als je wilt inclusief een prachtig lichtplan. Wij komen graag naar Arnhem, wij zorgen voor rust en eenheid in je interieur.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

Open mind

  Wil jij in Arnhem advies van een binnenhuisarchitect met een open mind? Van harte welkom bij StudioCentro. Een nieuw interieur voor een woning of bedrijf, ons creatieve team ontwerpt het interieur dat het beste bij jou past.

Grote wensen zoals verbouwingsopties, of kleine wensen zoals kleuradvies, de keuze is aan jou. Onze interieurontwerper luistert eerst aandachtig naar jouw wensenlijstje. Aan de hand van ons speciaal ontwikkelde Interieurscan kunnen we vervolgens op een efficiënte manier interieuradvies voor je opstellen. Met jouw wensen in het achterhoofd creëert onze specialist een uniek interieurplan.

Je krijgt van ons verschillende opties die wij uitgebreid motiveren. De keuze wordt voor jou zo wel erg gemakkelijk! StudioCentro ontwerpt strakke, moderne interieurs. We passen niet de laatste trends toe waardoor je jarenlang van je nieuwe interieur kan genieten.

Interieuradvies in Arnhem

Onze binnenhuisarchitect komt graag met jou kennismaken. StudioCentro, opgericht door styliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart, levert altijd sfeervol interieuradvies. Dit doen we al jaren, voor woningen en bedrijven.

Maak nu een afspraak, bel 0318-481149 of mail info@studiocentro.nl, dan zorgen wij ervoor dat jij in Arnhem binnenkort een strak, modern interieur met een prachtig lichtplan hebt. De interieurontwerper van StudioCentro staat voor je klaar.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha