Binnenhuisarchitect Arnhem

Binnenhuisarchitect in Arnhem

Ben je in Arnhem op zoek naar een creatieve, ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro, interieurontwerper voor woningen en bedrijven.

Wij volgen niet de laatste trends want wij hebben een eigen stijl: strak modern met een warme sfeer. In deze tijdloos mooie stijl ontwerpen we op basis van jouw wensen een nieuw interieur. Onze interieurontwerper maakt een plan op maat, zo ontwerpen we het mooiste interieur voor je. Een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Wil je in Arnhem een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar je toe.

1. De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio Ede.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

 De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

SfeerScan

Het ontwerpen van jouw nieuwe interieur komt tot stand aan de hand van de SfeerScan. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we deze Scan door, hierin komen alle elementen aan bod die tezamen het door jou gewenste interieur vormen.

Tijdens het gesprek luistert onze binnenhuisarchitect goed naar jouw wensen, deze vormen het uitgangspunt voor zijn ontwerp en interieuradvies. Daarna ontvang je van ons een offerte op maat en als deze naar wens is dan starten we met de ontwikkeling van het interieurplan. Wij creëren met onze expertise, ervaring en creativiteit een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Bij het ontwerpen worden alle aspecten onder de loep genomen. De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je interieur. Zo ontwerpen wij in Arnhem een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt. De binnenhuisarchitect van StudioCentro heeft een verfijnde smaak en hij heeft de vakkennis om binnen jouw budget tot het beste interieuradvies te komen.

Mummieplanten in Arnhem

Wij geven in Arnhem ook advies over de mooiste planten voor je interieur. Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand zijn allemaal als mummieplanten beschikbaar. Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Ze behouden zo hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. Onze interieurontwerper informeert je over de mogelijkheden.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

 De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

 De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

 De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

De interieurontwerper van deze ontvangstruimte is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

Een mooi lichtplan

Je interieur komt pas echt tot zijn recht met een goed lichtplan, dus wij kijken in Arnhem graag met onze vakkennis naar de mogelijkheden. Op basis van jouw wensen maakt de binnenhuisarchitect van StudioCentro een lichtplan.

Welke verlichting brengt jouw interieur op het hoogste niveau? De toegevoegde waarde van mooi licht wordt helaas nog vaak over het hoofd gezien. Een goed lichtplan verbind alle losse interieurelementen.

Master of Interiordesign Marcel Degenhart past zijn kennis over verlichting toe in elk interieuradvies. Graag bespreken we de sfeer en functie van je interieur, een keuken wordt bijvoorbeeld totaal anders verlicht dan een slaapkamer. StudioCentro heeft de kennis in huis, wij stemmen precies af waar de aansluitpunten moeten komen en welke armaturen het beste geschikt zijn. Maak voor een compleet advies een vrijblijvende afspraak met StudioCentro.

De specialisten

StudioCentro, opgericht in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart, is een creatieve en professionele ontwerpstudio. Wij werken samen met een vast team van specialisten, deze vakmensen weten precies hoe onze ontwerpen perfect kunnen worden uitgevoerd voor een eerlijke prijs. Samen realiseren wij de mooiste interieurs.

Maak nu een afspraak, bel 0318-481149 of mail info@studiocentro.nl, dan zorgt onze interieurontwerper ervoor dat je in Arnhem binnenkort een strak modern interieur met prachtig lichtplan hebt.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden