Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Arnhem

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Arnhem

  StudioCentro in Arnhem

  Bouw- of verbouwplannen? En ben je in Arnhem op zoek naar een creatieve, ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro, interieurontwerpers voor woningen en bedrijven. Van kleuradvies tot een compleet plan met verbouwingsopties, op basis van jouw wensen ontwerpen we een strak modern interieur met een warme sfeer.

  Aan de hand van onze InterieurScan geven wij op een efficiënte manier advies. Onze interieurontwerper vertaalt al jouw wensen naar een interieurplan op maat, zo ontwerpen we het mooiste interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je in Arnhem een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar je toe.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

  De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

  Open mind

    Wil jij in Arnhem advies van een binnenhuisarchitect met een open mind? Van harte welkom bij StudioCentro. Een nieuw interieur voor een woning of bedrijf, ons creatieve team ontwerpt het interieur dat het beste bij jou past.

  Grote wensen zoals verbouwingsopties, of kleine wensen zoals kleuradvies, de keuze is aan jou. Onze interieurontwerper luistert eerst aandachtig naar jouw wensen. Aan de hand van ons speciaal ontwikkelde Interieurscan kunnen we vervolgens op een efficiënte manier interieuradvies voor je opstellen. Met jouw wensen in het achterhoofd creëert onze specialist een uniek interieurplan.

  Je krijgt van ons verschillende opties die wij goed motiveren. De keuze wordt voor jou zo wel erg gemakkelijk! StudioCentro ontwerpt strakke, moderne interieurs. We passen geen trends toe waardoor je jarenlang van je nieuwe interieur kan genieten.

  Mummieplanten in Arnhem

  Wij geven in Arnhem ook advies over de mooiste planten voor je interieur. Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand zijn allemaal als mummieplanten beschikbaar. Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Ze behouden zo hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. Onze interieurontwerper informeert je over de mogelijkheden.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om deze kantoorplanten te plaatsen.

  Interieuradvies in Arnhem

  Onze binnenhuisarchitect komt graag met je kennismaken. StudioCentro, opgericht door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart, levert altijd sfeervol interieuradvies. Dit doen we al jaren, voor woningen en bedrijven.

  Maak nu een afspraak, bel 0318-481149 of mail info@studiocentro.nl, dan zorgen wij ervoor dat jij in Arnhem binnenkort een strak modern interieur met mummieplanten en een prachtig lichtplan hebt. De interieurontwerper van StudioCentro staat in de startblokken.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

  De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

  De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Arnhem.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha