Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Baarn

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Baarn

  StudioCentro in Baarn

  Ga je bouwen of verbouwen? En wil je een strak modern interieur? Laat je in Baarn dan adviseren door StudioCentro.

  Onze binnenhuisarchitect is gespecialiseerd in strakke, moderne interieurs met een warme sfeer. Hij luistert eerst uitgebreid naar jouw wensen, vervolgens geeft hij het beste advies waarmee rust en eenheid in je interieur onstaat.

  Dit doet StudioCentro al jaren, voor woningen en bedrijven. Onze interieurontwerper levert maatwerk. Wil je een compleet interieurontwerp met verbouwingsopties of alleen kleuradvies? Mummieplanten, een nieuwe keuken of badkamer? Wij komen graag met je kennismaken. StudioCentro ontwerpt voor jou het mooiste interieur in Baarn.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Baarn.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Baarn.

  De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Baarn.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Baarn.

  Antwoord op interieurvragen

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro is dus voor elke interieurvraag in te schakelen. Over kleur bijvoorbeeld. Of over materiaalsoorten. Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar perfect passende mogelijkheden. Hierbij enkele suggesties van wat wij voor jou kunnen betekenen in Baarn:

  Wij ontwerpen het lichtplan, de keuken, badkamer of de ideale meubelopstelling. We stellen een sfeervol kleurschema samen, selecteren de beste materialen en dragen zorg voor een uitstekende akoestiek.

  Mummieplanten in Baarn

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro werkt in Baarn graag met innovatieve oplossingen, zo plaatsen wij bijvoorbeeld mummieplanten. Prachtig en onderhoudsvrij.

  Ben je op zoek naar de mooiste planten voor je interieur? Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand zijn allemaal als mummieplant leverbaar. Het zijn echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. De bladeren behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om deze kantoorplanten te plaatsen.

  Van kleur tot licht

  Als je voor jouw interieur in Baarn een binnenhuisarchitect in wilt schakelen kies dan voor StudioCentro. Dit professionele en creatieve bedrijf bestaat uit GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Zij weten voor ieder interieur het best passende ontwerp te maken.

  Ook in Baarn. Van appartementen tot dierenklinieken. Van kleurschema tot en met een complete verbouwing met mummieplanten en een prachtig lichtplan. Kortom, voor ieder interieur hebben wij de juiste oplossing. Wat mogen onze vakmensen voor jou betekenen?

  Jouw partner in Baarn

  Voor sfeervol, strak modern interieuradvies is StudioCentro jouw partner. Nodig onze interieurontwerper uit voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Bel ons nu op 0318-481149. Of mail naar info@studiocentro.nl. Dan zorgen wij ervoor dat je binnenkort in Baarn kan genieten van een nieuw interieur.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Baarn.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Baarn.

  De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Baarn.

  De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Baarn.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha