Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Baarn

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Baarn

StudioCentro in Baarn

Ga je bouwen of verbouwen? Wil je een strak, modern interieur? Laat je dan adviseren door de vakmensen van StudioCentro, onze binnenhuisarchitect neemt in Baarn jouw wensen als uitgangspunt. Op basis daarvan geven wij het beste interieuradvies voor de woonkamer, keuken, slaapkamers en badkamer. Desgewenst ook inclusief een prachtig lichtplan.

Interieurarchitectuur is onze passie. Wij zijn gespecialiseerd in strakke, moderne interieurs met een warme sfeer. De interieurontwerper van StudioCentro levert maatwerk, dus je kan zelf aangeven of je een compleet plan wilt ontvangen of slechts enkele tips met betrekking tot bijvoorbeeld kleur. Wij zorgen altijd voor rust en eenheid in je interieur.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Baarn.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Baarn.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Baarn.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Baarn.

Antwoord op alle vragen

De binnenhuisarchitect van StudioCentro is voor elke interieurvraag in te schakelen. Over kleur bijvoorbeeld. Of over materiaalsoorten. Onze interieurontwerper vertaalt al jouw wensen naar perfect passende mogelijkheden. Hierbij enkele suggesties van wat wij voor jou kunnen betekenen in Baarn:

Wij ontwerpen het lichtplan, de keuken, badkamer of de ideale meubelopstelling. We stellen een sfeervol kleurenschema samen, selecteren de beste materialen en dragen zorg voor een uitstekende akoestiek.

Van kleine tips tot een complete verbouwing

Als je voor jouw interieur in Baarn een binnenhuisarchitect in wilt schakelen kies dan voor StudioCentro. Dit professionele en creatieve bedrijf bestaat uit styliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Zij weten voor ieder interieur het best passende ontwerp te maken.

Ook in Baarn. Van appartementen tot dierenklinieken. Van kleine tips tot een complete verbouwing. Van een nieuw kleurenpalet tot een perfect lichtplan. Kortom, voor ieder interieur hebben wij de juiste oplossing. Wat mogen onze vakmensen voor jou betekenen?

Jouw partner in Baarn

Voor sfeervol, strak modern interieuradvies is StudioCentro jouw partner. Nodig onze interieurontwerper uit voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons nu op 0318-481149. Of mail naar info@studiocentro.nl. Dan zorgen wij ervoor dat je binnenkort in Baarn kan genieten van een prachtig nieuw interieur.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Baarn.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Baarn.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Baarn.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Baarn.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha