Binnenhuisarchitect Barneveld

Binnenhuisarchitect in Barneveld

Ben je in Barneveld op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen interieurs voor woningen en bedrijven.

Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieurplan op maat. Je krijgt een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wij volgen geen trends want we hebben een eigen stijl: strak modern met een warme sfeer. Een tijdloos mooie stijl.

Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken in Barneveld? Vul dan het contactformulier in of bel, wij komen graag naar je toe.

1. De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

 De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio Ede.

 De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

SfeerScan

Het ontwerpen van jouw nieuwe interieur doen wij aan de hand van onze speciale ontwerptool, de Sfeerscan. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we deze Scan door, hierin komen alle elementen aan bod die samen het door jou gewenste interieur vormen. In het gesprek luistert onze binnenhuisarchitect goed naar jouw wensen, deze vormen het uitgangspunt voor zijn ontwerp en interieuradvies.

Na dit gesprek brengen we een offerte op maat uit en als die naar wens is starten we met ons ontwerp en advieswerk. Wij creëren met onze expertise, ervaring en creativiteit een optimaal resultaat. Met jouw wensen als uitgangspunt brengen we je interieur naar het hoogste niveau.

Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Bij het ontwerpen worden alle aspecten onder de loep genomen. De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe  interieur. Zo ontwerpen wij in Barneveld een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Mummieplanten in Barneveld

De binnenhuisarchitect van StudioCentro werkt in Barneveld graag met innovatieve oplossingen, zo plaatsen wij bijvoorbeeld mummieplanten. Prachtig en onderhoudsvrij.

In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. De bladeren behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen licht of water nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten.

Ben je op zoek naar de mooiste planten voor je interieur? Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand? Als je echte planten wilt waar je totaal geen omkijken naar hebt dan zet onze interieurontwerper mummieplanten voor je neer.

 De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

 De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

De interieurontwerper van deze ontvangstruimte is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

Een prachtig lichplan

Verlichting die de juiste plek in je interieur inneemt bepaalt de sfeer. Het werkt als een verbindende factor tussen alle losse elementen die zich in de ruimte bevinden. Het uitwerken van een goed lichtplan is daarom van essentieel belang.

De interieurontwerper van StudioCentro kan je hierbij helpen. Hij luistert naar jouw wensen op lichtgebied en werkt een lichtplan uit. Wil je meer weten over onze aanpak op het gebied van verlichting? Neem dan contact op met onze binnenhuisarchitect.

Rust en eenheid

StudioCentro, opgericht in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart, is een creatieve en professionele ontwerpstudio. Wij werken samen met een vast team van specialisten, deze vakmensen weten precies hoe onze ontwerpen perfect kunnen worden uitgevoerd voor een eerlijke prijs. Samen realiseren wij de mooiste interieurs.

Ons interieuradvies zorgt voor rust en eenheid in je nieuwe interieur. Bel de binnenhuisarchitect voor een afspraak 0318-481149 of mail naar info@studiocentro.nl. Wij komen graag naar Barneveld.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden