Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Barneveld

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Barneveld

  StudioCentro in Barneveld

  Wil je in Barneveld interieuradvies van een ervaren, creatieve binnenhuisarchitect? En wil je een stak modern interieur met een warme sfeer? Onze ontwerper vertaalt jouw wensen naar praktische en mooie oplossingen. StudioCentro geeft advies en ontwerpt interieurs voor woningen en bedrijven. Interieurs die rust en eenheid uitstralen.

  Met onze InterieurScan stellen wij op een efficiënte manier interieuradvies voor je op. Onze interieurontwerper vertaalt alle wensen naar een interieurplan op maat. Wil je in Barneveld een kosteloze en vrijblijvende afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar je toe.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

  De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

  Van kleine aanpassing tot volledige verbouwing

  Heb je al ideeën voor je nieuwe interieur in Barneveld? Onze interieurontwerper luistert graag naar je wensen en gaat daarmee aan de slag. Als je nog geen idee hebt wat de mogelijkheden van je interieur zijn dan doen we je verschillende voorstellen. Interieurarchitectuur is onze passie, wij ontwerpen graag een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

  In ons kennismakingsgesprek nemen we eerst uitgebreid jouw wensen door. Onze binnenhuisarchitect vertaalt deze vervolgens naar een strak en modern ontwerp. Dit kan variëren van enkele kleine aanpassingen tot een volledige interne verbouwing. De keuze is aan jou.

  StudioCentro laat je ook graag het voordeel van een goed lichtplan zien. Met de juiste belichting komt je interieur immers pas volledig tot z’n recht. In het interieuradvies dat we geven is dus ook een prachtig lichtplan opgenomen.

  Mummieplanten in Barneveld

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro werkt in Barneveld graag met innovatieve oplossingen, zo plaatsen wij bijvoorbeeld mummieplanten. Prachtig en onderhoudsvrij.

  In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. De bladeren behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen licht of water nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten.

  Ben je op zoek naar de mooiste planten voor je interieur? Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand? Als je echte planten wilt waar je totaal geen omkijken naar hebt dan zet onze interieurontwerper mummieplanten voor je neer.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt je graag adviseren bij de plaatsing van deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om deze kantoorplanten te plaatsen.

  Contactgegevens

  StudioCentro staat bekent om het ontwerpen van strakke, moderne interieurs met een warme sfeer. Ons vaste team bestaat uit GroenStyliste Annemiek Schopping en binnenhuisarchitect Marcel Degenhart. Samen met hun specialisten bieden zij jou graag een prachtig interieurontwerp en lichtplan aan. Maak nu een vrijblijvende eerste afspraak in Barneveld met StudioCentro.

  Ons interieuradvies zorgt voor een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Bel de binnenhuisarchitect voor een afspraak 0318-481149 of mail naar info@studiocentro.nl. Wij komen graag naar Barneveld.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

  De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

  De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha