Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Barneveld

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Barneveld

StudioCentro in Barneveld

Wil je in Barneveld advies van een ervaren, creatieve binnenhuisarchitect? En wil je een stak, modern interieur met een warme sfeer? Onze professionals vertalen jouw ideeën naar praktische en mooie oplossingen. Marcel Degenhart en Annemiek Schopping geven advies en ontwerpen interieurs voor woningen en bedrijven. Interieurs die rust en eenheid uitstralen.

Waarom kiezen voor StudioCentro in Barneveld? Onze interieurontwerper tekent een plattegrond met de ideale indeling. Hij vindt voor jou de mooiste kleuren en de beste materialen. En hij ontwerpt desgewenst een prachtig lichtplan.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

Van kleine aanpassing tot volledige verbouwing

Heb je al ideeën voor je nieuwe interieur in Barneveld? Onze interieurontwerper luistert graag naar je wensen en geeft je mogelijke aanvullingen en verbeterpunten aan. Ook als je nog geen idee hebt wat de mogelijkheden van je interieur zijn dan zijn wij je perfecte partner. Interieurarchitectuur is onze passie, wij ontwerpen graag een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

In ons kennismakingsgesprek nemen we eerst uitgebreid jouw wensen en eisen door. Onze binnenhuisarchitect vertaalt deze vervolgens naar een strak en modern ontwerp. Dit kan variëren van enkele kleine aanpassingen tot een volledige interne verbouwing. De keuze is aan jou.

StudioCentro laat je ook graag het belang van een perfect lichtplan zien. Met de juiste belichting komt je interieur immers pas volledig tot z’n recht. In het interieuradvies dat we geven is desgewenst dus ook een prachtig lichtplan opgenomen. Wil je nu je interieur aanpakken? Schakel in Barneveld dan onze interieurontwerper in.

Contactgegevens

StudioCentro staat bekent om het ontwerpen van strakke, moderne interieurs met een warme sfeer. Ons vaste team bestaat uit Annemiek Schopping en Marcel Degenhart, interieurontwerper en binnenhuisarchitect. Samen met hun specialisten bieden zij jou graag een perfect passend interieuradvies aan. Desgewenst inclusief lichtplan. Ben jij toe aan een nieuw interieur? Maak nu een vrijblijvende eerste afspraak in Barneveld met StudioCentro.

Perfect interieuradvies zorgt voor een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Kies voor de binnenhuisarchitect en interieurontwerper van StudioCentro. Bel voor een afspraak 0318-481149 of mail naar info@studiocentro.nl. Wij komen graag naar Barneveld.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Barneveld.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha