Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Bennekom

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Bennekom

  StudioCentro in Bennekom

  Wil je een nieuw interieur in Bennekom? En ben je op zoek naar een binnenhuisarchitect die je deskundig advies geeft bij het inrichten? Van harte welkom bij StudioCentro, wij ontwerpen maatwerk interieurs voor zowel woningen als bedrijven. Onze interieurontwerper zorgt daarbij voor rust en eenheid.

  In een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen wij uitgebreid de tijd om naar jouw wensen te luisteren. Van kleuradvies tot een complete verbouwing. We ontwerpen in Bennekom graag een strak modern interieur met een warme sfeer. Wil je ook een nieuw lichtplan? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van prachtige lichtplannen.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom.

  De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom.

  Voordelig advies

  Als je in Bennekom op zoek bent naar een ontwerpstudio om jouw interieur te vernieuwen dan staat de binnenhuisarchitect van StudioCentro voor je klaar. Hij komt graag naar je toe zodat we een beeld krijgen van de ruimtes die je aan wilt pakken.

  Onze interieurontwerper brengt jouw wensen in kaart, op basis van deze gegevens werken wij een interieuradvies- en ontwerp op maat voor je uit. Eventueel aangevuld met een prachtig lichtplan. Licht is immers zeer bepalend voor het sfeerbeeld in je woning. Verwacht je dat het inhuren van een binnenhuisarchitect duur is? Bij StudioCentro niet. Je beschikt in Bennekom al over deskundig interieuradvies vanaf 955 euro.

  Mummieplanten in Bennekom

  Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt. Bestaan die? Jazeker, StudioCentro heeft eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden in de collectie. Planten waar je totaal geen omkijken naar hebt: mummieplanten.

  In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. Onze binnenhuisarchitect laat je graag de talloze mogelijkheden zien.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om deze kantoorplanten te plaatsen.

  StudioCentro biedt meer

  Interieurarchitectuur is onze passie en wij realiseren graag strakke, moderne interieurs met een warme sfeer. Interieurs die een duidelijke vertaling van jouw wensen zijn, zonder dat we ons daarbij laten leiden door trends. Je bent bij StudioCentro verzekerd bent van een het beste interieur- en lichtadvies. Wij bieden je in Bennekom een vrijblijvende en kosteloze kennismaking, onze unieke InterieurScan en uitwerking in 3d impressies en plattegronden.

  Vul het contactformulier in of bel ons op 0318-481149 om een afspraak te maken. Onze interieurontwerper komt graag naar Bennekom om een nieuw interieur voor je te ontwerpen.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom.

  De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom.

  De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha