Binnenhuisarchitect Bennekom

Binnenhuisarchitect in Bennekom

Ben je in Bennekom op zoek naar een creatieve, ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro, interieurontwerper voor woningen en bedrijven.

Wij volgen geen trends want wij hebben een eigen stijl: strak modern met een warme sfeer. In deze tijdloos mooie stijl ontwerpen we op basis van jouw wensen een nieuw interieur. Onze interieurontwerper maakt een interieurplan op maat, zo ontwerpen we het mooiste interieur voor je. Een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Wil je in Bennekom een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar je toe.

1. De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom.

 De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio Ede.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

 De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom.

SfeerScan

Tijdens ons kennismakingsgesprek luisteren we goed naar jouw wensen, deze vormen uiteraard het uitgangspunt voor ons ontwerp en interieuradvies. Daarbij maakt de  binnenhuisarchitect van StudioCentro gebruik van de SfeerScan, een speciaal ontwikkelde ontwerptool. In deze Scan komen alle elementen aan bod die tezamen het door jou gewenste interieur vormen waardoor we een compleet beeld krijgen van de vraagstukken die je voor ons hebt.

Vervolgens krijg je een maatwerk offerte van ons, als die naar wens is dan starten we met het ontwerp en advieswerk. Door dan onze creativiteit met vakkennis te combineren zien we mogelijkheden waar je zelf nooit aan hebt gedacht. Wij creëren met onze expertise en ervaring een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

Indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur. Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Zo ontwerpen wij in Bennekom een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Mummieplanten in Bennekom

Echte planten die je niet hoeft te verzorgen. Bestaan die? Jazeker, StudioCentro heeft eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden in de collectie. Planten waar je totaal geen omkijken naar hebt: mummieplanten.

In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. Onze binnenhuisarchitect laat je graag de talloze mogelijkheden zien.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom.

De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom.

De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom.

 De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom.

De interieurontwerper van deze ontvangstruimte is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom.

Een prachtig lichtplan

Welke verlichting brengt jouw interieur op het hoogste niveau? Je interieur komt pas echt tot zijn recht met een goed lichtplan, dus wij kijken in Bennekom graag met ons creatieve oog naar de mogelijkheden. Op basis van jouw wensen maakt de binnenhuisarchitect van StudioCentro een prachtig lichtplan.

Bij een nieuw interieur wordt over het algemeen vooral gedacht aan de indeling, meubelen, vloerafwerking en kleuren. De toegevoegde waarde van verlichting wordt helaas nog vaak over het hoofd gezien. Een goed lichtplan verbind alle losse interieurelementen.

De specialisten

StudioCentro, opgericht in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart, is een creatieve en professionele ontwerpstudio. Wij werken samen met een vast team van specialisten, deze vakmensen weten precies hoe onze ontwerpen perfect kunnen worden uitgevoerd voor een eerlijke prijs. Samen realiseren wij de mooiste interieurs.

Vul het contactformulier in of bel ons op 0318-481149 om een afspraak te maken. Onze interieurontwerper komt graag naar Bennekom om een nieuw interieur voor je te ontwerpen.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden