Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Bennekom

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Bennekom

StudioCentro in Bennekom

Wil je graag een nieuw interieur in Bennekom? En ben je op zoek naar een binnenhuisarchitect die je deskundig advies geeft bij het inrichten? Van harte welkom bij StudioCentro. Onze interieurontwerper zorgt voor rust en eenheid. Wij leveren maatwerk dus we horen graag wat je wensen zijn.

In een kennismakingsgesprek nemen wij uitgebreid de tijd om naar jouw eisen en wensen te luisteren. Een complete verbouwing of alleen kleuradvies? We realiseren in Bennekom samen met jou een strak, modern interieur met een warme sfeer. Wil je ook een goed lichtplan? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van prachtige lichtplannen.

De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom.

De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom.

Voordelig advies

Als je in Bennekom op zoek bent naar een ontwerpstudio om jouw interieur te vernieuwen dan staat de binnenhuisarchitect van StudioCentro voor je klaar. Hij komt graag naar je toe zodat we een beeld krijgen van de ruimtes die je aan wilt pakken.

Onze interieurontwerper brengt jouw wensen in kaart, op basis van deze gegevens werken wij een interieuradvies- en ontwerp op maat voor je uit. Eventueel aangevuld met een prachtig lichtplan. Licht is immers zeer bepalend voor het sfeerbeeld in je woning. Verwacht je dat het inhuren van een binnenhuisarchitect duur is? Bij StudioCentro niet. Je beschikt in Bennekom al over deskundig interieuradvies vanaf 955 euro.

StudioCentro biedt meer

Interieurarchitectuur is onze passie en wij realiseren graag strakke, moderne interieurs met een warme sfeer. Interieurs die een duidelijke vertaling van jouw wensen zijn, zonder dat we ons daarbij laten leiden door trends. Naast het feit dat je bij StudioCentro verzekerd bent van een het beste interieur- en lichtadvies bieden wij je in Bennekom:

Een gratis adviesgesprek met tips

De unieke Interieurscan van StudioCentro

Uitwerking van 3d visualisaties en plattegronden

Voordelige interieurontwerpen

Vul het contactformulier in of bel ons op 0318-481149 om een afspraak te maken. Onze interieurontwerper komt graag naar Bennekom om een fantastisch interieur voor je te ontwerpen.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom.

De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom

De interieurontwerper van dit kantoor is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bennekom

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha