Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Bilthoven

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Bilthoven

StudioCentro in Bilthoven

Ben je in Bilthoven op zoek naar een binnenhuisarchitect die jouw interieur kan vormgeven? Wil je een modern, strak interieur met een warme sfeer? Maak dan kennis met de specialisten van StudioCentro. Wij nemen jouw wensen als uitgangspunt, onze interieurontwerper levert uitsluitend maatwerk. Zo brengen we je interieur naar het hoogste niveau.

Met ieder sfeerbepalend aspect in je interieur wordt rekening gehouden, we hebben oog voor detail. Zo geven we niet alleen advies over bijvoorbeeld kleurgebruik, maar onze binnenhuisarchitect ontwerpt desgewenst ook een prachtig lichtplan voor je woning of bedrijf. StudioCentro zorgt voor rust en eenheid in je nieuwe interieur.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je direct een afspraak maken met onze interieurontwerper? Neem dan nu contact met ons op. Wij geven graag interieuradvies in Bilthoven.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bilthoven.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bilthoven.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bilthoven.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bilthoven.

Het werk van onze binnenhuisarchitect

Onze binnenhuisarchitect maakt een afspraak met je in Bilthoven, in het eerste gesprek draait het vooral om jouw wensen. Want alleen op basis van jouw ideeën zijn wij in staat om jouw droominterieur te realiseren. Welke aspecten vindt je belangrijk bij de inrichting?

De interieurontwerper bespreekt de ruimtes met je en hij kijkt met een open mind wat de mogelijkheden zijn. Daarna werkt hij één of meerdere voorstellen uit. Hierbij worden onder andere kleurgebruik, indeling, meubelen en de materialen voorgelegd. Omdat een goed lichtplan veel invloed heeft op jouw interieur in Bilthoven wordt er desgewenst ook een prachtig lichtplan ontworpen

Het effect van een lichtplan

Goed geplaatste verlichting is de verbindende factor tussen alle losse elementen en meubels in jouw woning of bedrijf. Het is daarom belangrijk dat er goed wordt nagedacht over een lichtplan. De interieurontwerper van StudioCentro wil je hierbij graag van dienst zijn. 

Iedere ruimte heeft een ander type verlichting nodig. Met ons maatwerk wordt precies de juiste verlichting voor elke ruimte gevonden. Wil je meer weten over het ontwerp van een lichtplan?  Neem dan contact op met de binnenhuisarchitect van StudioCentro, hij informeert je in Bilthoven graag over de mogelijkheden.

Contactgegevens

StudioCentro ontwerpt strakke, moderne interieurs met een warme sfeer. We bieden je in Bilthoven een vrijblijvend eerste adviesgesprek met gratis tips, een unieke interieurscan en voordelig interieuradvies.

Als je het online contactformulier invult of een mail stuurt naar info@studiocentro.nl dan maakt onze binnenhuisarchitect of interieurontwerper snel een afspraak met je in Bilthoven.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bilthoven.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bilthoven.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bilthoven.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bilthoven.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha