Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Blaricum

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Blaricum

StudioCentro in Blaricum

Ga je verbouwen en wil je goed advies? Of wil je plattegronden met verschillende opties voor de complete bouw van een nieuw interieur? Wij komen graag kennismaken in Blaricum. De binnenhuisarchitect van StudioCentro luistert eerst uitgebreid naar jouw wensen, vervolgens geven we je het beste interieuradvies. Desgewenst inclusief een prachtig lichtplan.

Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen, groot of klein, naar een modern en sfeervol interieurontwerp. Een strak interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Dit doen wij al jaren voor alle typen woningen. Wil je weten wat wij in Blaricum voor je kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in of bel ons voor het maken van een afspraak voor een inspirerend gesprek.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Blaricum.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Blaricum.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Blaricum.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Blaricum.

Wij leveren maatwerk

Het advies van onze binnenhuisarchitect kan zo groot of klein zijn als gewenst, wij leveren uitsluitend maatwerk. Het aanpassen van de kleuren of de indeling van je interieur kan al een zeer groot effect hebben. Maar als je wilt dan ontwerpen we graag een geheel nieuw interieur in Blaricum inclusief een prachtig lichtplan.

Onze interieurontwerper geeft advies over precies datgene waar jij vragen over hebt, naast kleuren en een nieuwe indeling kan dat ook over bijvoorbeeld meubilering, verlichtingsarmaturen, toe te passen materialen, vloerafwerking en de akoestiek .

Strak, modern met een warme sfeer

StudioCentro staat bekend om het creëren van strakke, moderne interieurs met een warme sfeer die rust en eenheid uitstralen. Als we je adviseren dan staan jouw wensen het hele traject centraal. Onze binnenhuisarchitect ontwerpt in Blaricum graag jouw ideale interieur.

StudioCentro bestaat uit een vast team dat afkomstig is uit ‘t Gooi, styliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Zij hebben al in veel verschillende woningentypen interieuradvies gegeven. Kleurtips, een nieuwe keuken en badkamer, een prachtig lichtplan of een complete inrichting, in Blaricum is de interieurontwerper van StudioCentro je van dienst.

Contactgegevens

Ben je op zoek naar interieuradvies dat aan al jouw wensen voldoet? Kies dan voor StudioCentro, onze binnenhuisarchitect komt graag naar Blaricum. Bel voor een afspraak 0318-481149. Of geef je verzoek aan ons door via info@studiocentro.nl. Realiseer samen met StudioCentro je droominterieur.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Blaricum.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Blaricum.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Blaricum.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Blaricum.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha