Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Bussum

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Bussum

StudioCentro in Bussum

Wil je een interieur dat rust en eenheid uitstraalt? En ben je op zoek naar een binnenhuisarchitect in Bussum? Van harte welkom bij StudioCentro, wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van strakke moderne interieurs met een warme sfeer. Van kleuradvies tot een complete verbouwing met een prachtig lichtplan, StudioCentro helpt je graag bij het realiseren van jouw interieurwensen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met onze interieurontwerper. Op deze pagina geven we je alvast een voorproefje van wat wij met ons advies voor je kunnen doen. We gaan graag rust en een eenheid in je interieur brengen.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

Verfijnde smaak

Wat jouw wensen ook zijn, bij een nieuw interieurontwerp hoort het vakmanschap van een binnenhuisarchitect. StudioCentro heeft een verfijnde smaak, inlevingsvermogen en uitgebreide kennis om binnen jouw budget tot het beste interieuradvies te komen.

In nauwe samenwerking met jou maakt onze interieurontwerper een duidelijk ontwerp, hij zorgt ervoor dat alle elementen van het interieur in Bussum perfect op elkaar afgestemd zijn. Van sfeervolle accessoires, een prachtig lichtplan, tot karakteristieke meubels en kunst aan de muur. Maak je wensen kenbaar, dan gaan wij voor je aan de slag om jouw interieurwensen te realiseren.

Je krijgt van ons verschillende voorstellen die we uitgebreid zullen motiveren. Vervolgens kan jij weloverwogen keuzes maken. We laten ons daarbij niet leiden door de laatste trends zodat je jarenlang kunt genieten van je nieuwe  interieur.

Passend interieuradvies

Een interieur is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid. Als interieurontwerper maken wij in Bussum aan de hand van jouw wensen moderne, tijdloze ontwerpen. StudioCentro adviseert het interieur dat bij jou en bij de manier waarop je het interieur gebruikt past.

Wij kunnen zowel kleine restylingen (zoals een nieuw kleurschema) als grootschalige verbouwingen uitvoeren. In bedrijven, villa’s of appartementen. De binnenhuisarchitect van StudioCentro is jou graag van dienst in Bussum.

Contactgegevens

Wil je advies voor jouw woning of bedrijf van de binnenhuisarchitect van StudioCentro? Neem dan nu contact met ons op, bel 0318-481149 of mail naar info@studiocentro.nl. Graag plannen wij een afspraak met je in zodat we kunnen bespreken wat jouw wensen zijn en wat de manier is waarop wij een vertaalslag gaan maken naar een sfeervol interieurontwerp. Tot ziens in Bussum!

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha