Binnenhuisarchitect Bussum

Binnenhuisarchitect in Bussum

Ben je op zoek naar een creatieve, ervaren binnenhuisarchitect die je in Bussum graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen interieurs voor woningen en bedrijven zonder de laatste trends te volgen. StudioCentro heeft een eigen stijl: strak, modern met een warme sfeer. Jouw nieuwe interieur wordt dus tijdloos mooi!

Onze interieurontwerper vertaalt je wensen naar een interieurplan op maat. Het wordt een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je in Bussum een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar je toe.

De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio midden Nederland.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

 De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

 De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

SfeerScan

Het ontwerpen van jouw nieuwe interieur doen wij aan de hand van onze speciale ontwerptool, de Sfeerscan. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we deze Scan door, hierin komen alle elementen aan bod die samen het door jou gewenste interieur vormen. In het gesprek luistert onze binnenhuisarchitect goed naar jouw wensen, deze vormen het uitgangspunt voor zijn ontwerp en interieuradvies.

Na dit gesprek brengen we een offerte op maat uit en als die naar wens is starten we met ons ontwerp en advieswerk. Wij creëren met onze expertise, ervaring en creativiteit een optimaal resultaat. Met jouw wensen als uitgangspunt brengen we je interieur naar het hoogste niveau.

Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Bij het ontwerpen worden alle aspecten onder de loep genomen. De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur. Zo ontwerpen wij in Bussum een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

De binnenhuisarchitect van StudioCentro heeft een verfijnde smaak en hij heeft de vakkennis om binnen jouw budget tot het beste interieuradvies te komen.

Mummieplanten in Bussum

Wil je de mooiste planten in je interieur? Dan zet onze binnenhuisarchitect mummieplanten voor je neer in Bussum. Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

Een mummieplant heeft geen licht, water of onderhoud nodig, het zijn dus niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. In mummieplanten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur.

 De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

 De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum

Sfeervol interieur

Voor advies of een ontwerp bel 0318-481149 of mail naar info@studiocentro.nl. Graag plannen wij een afspraak met je in. We bespreken dan wat jouw wensen zijn en hoe wij de vertaling maken naar een sfeervol interieur. Tot ziens in Bussum!

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden