Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Bussum

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Bussum

  StudioCentro in Bussum

  Wil je een interieur dat rust en eenheid uitstraalt? En ben je op zoek naar een binnenhuisarchitect in Bussum? Van harte welkom bij StudioCentro, wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van strak moderne interieurs met een warme sfeer. Van een goed kleurplan tot een complete verbouwing met een prachtig lichtplan, StudioCentro geeft je graag advies.

  Wil je meer weten over de mogelijkheden? Maak dan een kosteloze afspraak met onze interieurontwerper. StudioCentro ontwerpt interieurs voor zowel woningen als bedrijven, we brengen graag rust en eenheid in je nieuwe interieur.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

  Verfijnde smaak

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro heeft een verfijnde smaak en vakkennis om binnen jouw budget in Bussum tot het beste interieuradvies te komen.

  In nauwe samenwerking met jou maakt onze interieurontwerper een duidelijk ontwerp, hij zorgt ervoor dat alle elementen van het interieur perfect op elkaar afgestemd zijn. Met sfeervolle accessoires, mummieplanten, een prachtig lichtplan en kunst aan de muur. Wij gaan graag voor je aan de slag om jouw interieurwensen te realiseren.

  Je krijgt van ons verschillende voorstellen die we uitgebreid zullen motiveren. Vervolgens kan jij weloverwogen keuzes maken. We laten ons daarbij niet leiden door de laatste trends zodat je jarenlang kunt genieten van je nieuwe  interieur.

  Mummieplanten in Bussum

  Wil je de mooiste planten in je interieur? Dan zet onze binnenhuisarchitect mummieplanten voor je neer in Bussum. Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  Een mummieplant heeft geen licht, water of onderhoud nodig, het zijn dus niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. In mummieplanten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om deze kantoorplanten te plaatsen.

  Passend interieuradvies

  StudioCentro adviseert het interieur dat bij je past. Een interieur is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid. Als interieurontwerper maken wij daarom in Bussum aan de hand van jouw wensen strak moderne ontwerpen.

  En wij voeren zowel kleine restylingen als grootschalige verbouwingen uit. Zowel in bedrijfsruimtes als in woningen. De binnenhuisarchitect van StudioCentro is jou graag van dienst in Bussum.

  Contactgegevens

  Voor advies of een ontwerp bel je 0318-481149 of mail naar info@studiocentro.nl. Graag plannen wij een afspraak met je in zodat we kunnen bespreken wat jouw wensen zijn en hoe wij de vertaling maken naar een sfeervol interieur. Tot ziens in Bussum!

  De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

  De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

  De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha