Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect De Bilt

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect De Bilt

StudioCentro in De Bilt

Ga je bouwen of verbouwen? En ben je in De Bilt op zoek naar een binnenhuisarchitect voor interieuradvies? Dan wil StudioCentro, dé specialist op het gebied van interieuradvies en -ontwerp, graag kennis met je maken.

Onze interieurontwerper levert maatwerk, jouw wensen zijn het uitgangspunt van ons interieurplan. Wij denken over ieder detail van je interieur na. De indeling, materiaal- en kleurgebruik en een prachtig lichtplan zijn onderdeel van ons ontwerp. Wij zorgen voor rust en eenheid in je interieur. Een strak, modern interieur met een warme uitstraling.

Wil je meer te weten komen over ons interieuradvies? Of wil je direct een afspraak maken met onze binnenhuisarchitect? Wij informeren je graag over de mogelijkheden in De Bilt.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in De Bilt.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in De Bilt.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in De Bilt.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in De Bilt.

De werkwijze van onze binnenhuisarchitect

Voordat je een woning of bedrijf laat bouwen of verbouwen komt onze binnenhuisarchitect graag met je praten in De Bilt. Hij biedt je een heel andere kijk op je woon- of werksituatie. Jouw ideeën zijn waardevol, jouw wensen en eisen worden vertaald naar het interieurplan. Wij creëren met onze expertise, ervaring en creativiteit een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie. Daarbij zijn de creatieve ideeën van een interieurontwerper onmisbaar.

Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Bij het ontwerpen worden alle aspecten in ogenschouw genomen. Kleuren, materialen, meubels maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je interieur. Zo ontwerpen wij een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Het ideale lichtplan in De Bilt

Een goed lichtplan is zeer belangrijk, het is de verbindende factor tussen de verschillende elementen waar jouw interieur in De Bilt uit bestaat. Onze interieurontwerper is de specialist die kan aangeven wat de optimale verlichting is in iedere ruimte in je woning of bedrijf.

De binnenhuisarchitect van StudioCentro wil je graag helpen. Iedere ruimte heeft een zijn eigen specifieke verlichting nodig. Jij geeft aan welke elementen je perfect wilt uitlichten en wij ontwerpen een passend lichtplan. Neem contact met ons op wanneer je meer te weten wilt komen over een lichtplan in De Bilt.

Contactgegevens

Wil je meer informatie over de diensten van onze binnenhuisarchitect? Of wil je direct een afspraak met ons maken voor het ideale lichtplan of interieuradvies op maat? Dan bel je ons op 0318-481149. Of vul het online contactformulier in op de website voor een eerste afspraak. Onze interieurontwerper vertelt je graag alles over de mogelijkheden in De Bilt.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in De Bilt.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in De Bilt.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in De Bilt.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in De Bilt.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha