Domotica

Verlichting, klimaatbeheersing, zonwering. Er zijn veel dingen waaraan u moet denken als u de deur achter u dicht trekt. Brandt er boven nog licht, even checken… staat de thermostaat wel laag genoeg, even snel controleren.

Het leven wordt een stuk makkelijker als u ervoor zorgt dat bepaalde zaken in huis op elkaar zijn afgestemd, zodat u een ‘slimme woning’ krijgt. Wanneer u de deur achter u dicht trekt en de beveiliging aanzet, weet de verwarming bijvoorbeeld dat er niemand mee thuis is en de temperatuur dus een paar graden naar beneden kan. De verlichting gaat automatisch uit en als de zon gaat schijnen, weet de zonwering dat hij moet zakken.

Al deze zaken worden afgestemd op een bepaald leefpatroon, u stelt het systeem in op uw manier van leven. Gaat u regelmatig voor een paar minuten de deur uit of bent u hele dagen weg, dan slaat u deze informatie op en zal het systeem daarop inspelen. Steeds meer particulieren kiezen voor deze vorm van beheer in eigen huis, het is door onze interieurontwerper ook bij u toe te passen.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden