Binnenhuisarchitect Doorn

Binnenhuisarchitect in Doorn

Ben je in Doorn op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen interieurs voor zowel woningen als bedrijven.

Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieurplan op maat, zo krijg je een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wij volgen geen trends want we hebben een eigen stijl: strak modern met een warme sfeer. Een tijdloos mooie stijl.

Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar Doorn.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio midden Nederland.

De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Doorn.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van de regio Utrecht.

De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Doorn.

Interieurontwerp is maatwerk

Het ontwerpen van jouw nieuwe interieur doen wij aan de hand van een model dat we hebben samengesteld, de Sfeerscan. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we deze Scan door, hierin komen alle elementen aan bod die tezamen het door jou gewenste interieur vormen.

Na ons eerste gesprek brengen we een offerte op maat uit en als die naar wens is starten we met het plan. Wij creëren met onze expertise, ervaring en creativiteit een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Bij het ontwerpen worden alle aspecten onder de loep genomen. De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je interieur. Zo ontwerpen wij in Doorn een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Mummieplanten in Doorn

Wij geven ook graag advies over de mooiste planten voor je interieur. Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand zijn allemaal als mummieplanten beschikbaar. Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

Het vocht in deze planten is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, daardoor behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. Onze interieurontwerper informeert je in Doorn over de mogelijkheden.

 De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Doorn.

De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Doorn.

De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

 De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Doorn.

 De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Doorn.

De interieurontwerper van deze ontvangstruimte is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Doorn.

Een mooi lichtplan

Je interieur komt pas echt tot zijn recht met een goed lichtplan, dus wij kijken in Doorn graag met onze vakkennis naar de mogelijkheden. Op basis van jouw wensen maakt de binnenhuisarchitect van StudioCentro een lichtplan.

Welke verlichting brengt jouw interieur op het hoogste niveau? De toegevoegde waarde van mooi licht wordt helaas nog vaak over het hoofd gezien. Een goed lichtplan verbind alle losse interieurelementen.

Master of Interiordesign Marcel Degenhart past zijn kennis over verlichting toe in elk interieuradvies. Graag bespreken we de sfeer en functie van je interieur, een keuken wordt bijvoorbeeld totaal anders verlicht dan een slaapkamer. StudioCentro heeft de kennis in huis, wij stemmen precies af waar de aansluitpunten moeten komen en welke armaturen het beste geschikt zijn. Maak voor een compleet advies een vrijblijvende afspraak met StudioCentro.

De vakmensen

StudioCentro, opgericht in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart, is een creatieve en professionele ontwerpstudio. Wij werken samen met een vast team van specialisten, deze vakmensen weten onze ontwerpen perfect uit te voeren voor een eerlijke prijs. Samen realiseren wij de mooiste interieurs.

Wil je in Doorn advies van een binnenhuisarchitect die met je meedenkt en onafhankelijk interieuradvies geeft? Dan ben je bij StudioCentro aan het juiste adres. Bel ons (0318-481149) of mail naar: info@studiocentro.nl. Samen brengen we jouw interieur naar het hoogste niveau.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden