Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Ede

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Ede

StudioCentro in Ede

Ben je in Ede op zoek naar een binnenhuisarchitect? Wil je een strak, modern interieur? Schakel dan StudioCentro in. Onze interieurontwerper is gespecialiseerd in interieuradvies, interieurontwerpen en prachtige lichtplannen. Uiteraard kunnen wij ook de praktische uitvoer van je interieurvernieuwing voor onze rekening nemen.

We bespreken graag eerst uitgebreid jouw wensen, zodat we die kunnen vertalen naar een interieurplan op maat. Wil je alleen kleuradvies of een compleet interieurplan met verbouwingsopties? Wij leveren altijd maatwerk dus ons advies kan zo klein of zo groot zijn als je wilt. Neem contact op met StudioCentro, wij komen naar Ede. We zorgen graag voor rust en eenheid in je nieuwe interieur.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

Strak, modern met een warme sfeer

Het nieuwe interieur moet een weerspiegeling van jouw smaak worden. De binnenhuisarchitect van StudioCentro weet dit als geen ander en kan jou in Ede advies geven om een interieur te creëren waarin jij je thuis voelt. Een strak, modern interieur met een warme sfeer.

Onze interieurontwerper laat zich daarbij niet leiden door trends, hij kijkt puur naar jouw eisen en wensen. Deze worden in een ontwerp op maat gegoten. We vertalen jouw wensen op het gebied van kleur, materiaal en meubels naar een fantastisch nieuw interieur met een prachtig lichtplan. Dit zijn de voordelen als je StudioCentro inschakelt voor je interieuradvies:

Vrijblijvend eerste adviesgesprek met onze binnenhuisarchitect in Ede (met gratis tips!)

Speciaal ontwikkelde interieurscan: al jouw wensen vertaald in een ontwerp

Een compleet interieurplan al vanaf €955,-

Contactgegevens

StudioCentro bestaat uit styliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Op projectbasis werken wij met een deskundig team op het gebied van interieurbouw. Prachtige, moderne interieurs met een contrast in materialen en kleuren, dat is waar StudioCentro bekend om staat. Ben je op zoek naar een binnenhuisarchitect die in Ede zorgt voor rust en eenheid in je interieur?

Bel dan de interieurontwerper van StudioCentro op 0318-481149 of stuur een mail naar info@studiocentro.nl.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha