Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Ede

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Ede

  StudioCentro in Ede

  Ga je bouwen of verbouwen? Ben je in Ede op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro, wij ontwerpen al jaren strak moderne interieurs voor woningen en bedrijven.

  Aan de hand van onze InterieurScan gaan wij op een efficiënte manier advies voor je opstellen. Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieur- en lichtplan op maat. Zo ontwerpen we het mooiste interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je in Ede een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar je toe.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Bussum.

  Strak, modern met een warme sfeer

  Het nieuwe interieur wordt een weerspiegeling van jouw smaak. De binnenhuisarchitect van StudioCentro kan dit als geen ander vormgeven. We gaan je in Ede advies geven en creëren zo een interieur waarin jij je thuis voelt. Een strak modern interieur met een warme sfeer.

  Onze interieurontwerper laat zich daarbij niet leiden door trends, hij kijkt puur naar jouw eisen en wensen. Deze worden in een ontwerp op maat gegoten. We vertalen jouw wensen op het gebied van kleur, materiaal en meubels naar een fantastisch nieuw interieur met een prachtig lichtplan. De binnenhuisarchitect van StudioCentro levert een compleet interieurplan al vanaf €955,-.

  Mummieplanten in Ede

  Ben je op ook zoek naar nieuwe planten voor je interieur? Onze binnenhuisarchitect zet graag mummieplanten voor je neer in Ede, echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. De bladeren behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Donkere ruimte? Geen probleem, mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig. Ontbreken groene vingers? Mummieplanten hebben geen verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten. Onze interieurontwerper geeft je advies over de talloze mogelijkheden.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om deze kantoorplanten te plaatsen.

  Contactgegevens

  StudioCentro is het adviesbureau van GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Op projectbasis werken wij met een deskundig team op het gebied van interieurbouw. Moderne interieurs met een contrast in materialen en kleuren, dat is waar StudioCentro bekend om staat.

  Ben je op zoek naar een binnenhuisarchitect die in Ede zorgt voor rust en eenheid in je interieur? Bel dan de interieurontwerper van StudioCentro op 0318-481149 of stuur een mail naar info@studiocentro.nl.

  De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

  De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

  De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha