Binnenhuisarchitect Ede

Binnenhuisarchitect in Ede

Ben je op zoek naar een creatieve, ervaren binnenhuisarchitect die je in Ede advies kan geven? Van harte welkom bij StudioCentro, interieurontwerper voor woningen en bedrijven. Op basis van jouw wensen ontwerpen we een strak modern interieur met een warme sfeer en een prachtig lichtplan.

We volgen geen trends want wij hebben een eigen stijl, zo ontwerpen we een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je in Ede een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar je toe.

1. De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio midden Nederland.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

 De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

SfeerScan

Het ontwerpen van jouw nieuwe interieur doen wij aan de hand van onze speciale ontwerptool, de Sfeerscan. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we deze Scan door, hierin komen alle elementen aan bod die samen het door jou gewenste interieur vormen. In het gesprek luistert onze binnenhuisarchitect goed naar jouw wensen, deze vormen het uitgangspunt voor zijn ontwerp en interieuradvies.

Na dit gesprek brengen we een offerte op maat uit en als die naar wens is starten we met ons ontwerp en advieswerk. Wij creëren met onze expertise, ervaring en creativiteit een optimaal resultaat. Met jouw wensen als uitgangspunt brengen we je interieur naar het hoogste niveau.

Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Bij het ontwerpen worden alle aspecten onder de loep genomen. De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur. Zo ontwerpen wij in Ede een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Mummieplanten in Ede

Ben je op ook zoek naar nieuwe planten voor je interieur? Onze binnenhuisarchitect zet graag mummieplanten voor je neer in Ede, echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. De bladeren behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Donkere ruimte? Geen probleem, mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig. Ontbreken groene vingers? Mummieplanten hebben geen verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten. Onze interieurontwerper geeft je advies over de talloze mogelijkheden.

 De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

 De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

 De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

De interieurontwerper van deze ontvangstruimte is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

 De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Ede.

Lichtplan

Een goed lichtplan is essentieel, het is de verbindende factor tussen de verschillende elementen waar jouw interieur uit bestaat. Onze interieurontwerper is de specialist die kan aangeven wat de optimale verlichting is in alle ruimtes van je woning of bedrijf.

Iedere ruimte heeft zijn eigen specifieke verlichting nodig, op basis daarvan ontwerpt de binnenhuisarchitect van StudioCentro een prachtig lichtplan. Neem contact met ons op wanneer je meer wilt weten over jouw nieuwe lichtplan.

Rust en eenheid

StudioCentro is een creatieve en professionele ontwerpstudio, gestart in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Samen met een vast team van specialisten realiseren wij de mooiste interieurs. Onze vakmensen weten precies hoe ze onze ontwerpen perfect kunnen uitvoeren voor een eerlijke prijs.

Ben je op zoek naar een binnenhuisarchitect die in Ede zorgt voor rust en eenheid in je interieur? Bel dan de interieurontwerper van StudioCentro op 0318-481149 of vul het contactformulier in.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden