Binnenhuisarchitect Harderwijk

Binnenhuisarchitect in Harderwijk

 

Ben je op zoek naar een creatieve, ervaren binnenhuisarchitect die je in Harderwijk graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen interieurs voor woningen en bedrijven zonder de laatste trends te volgen. StudioCentro heeft een eigen stijl: strak, modern met een warme sfeer. Jouw nieuwe interieur wordt dus tijdloos mooi!

Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieurplan op maat. Het wordt een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je in Harderwijk een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar je toe.

De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Harderwijk.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio midden Nederland.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

 De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

 De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Harderwijk.

SfeerScan

Het ontwerpen van jouw nieuwe interieur doen wij aan de hand van onze speciale ontwerptool, de Sfeerscan. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we deze Scan door, hierin komen alle elementen aan bod die samen het door jou gewenste interieur vormen. In het gesprek luistert onze binnenhuisarchitect goed naar jouw wensen, deze vormen uiteraard het uitgangspunt voor zijn ontwerp en interieuradvies.

Na dit gesprek krijg je van ons een maatwerk offerte en als die naar wens is starten we met ons ontwerp en advieswerk. Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Bij het ontwerpen worden alle aspecten onder de loep genomen. De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan spelen een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur.

Met jouw wensen als uitgangspunt brengen we je interieur naar het hoogste niveau. Door optimaal gebruik te maken van onze ervaring en creativiteit creëren we in Harderwijk een prachtig resultaat, namelijk een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Mummieplanten in Harderwijk

Wil je in Harderwijk ook de mooiste planten in je interieur? Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand? Onze binnenhuisarchitect zet graag de mooiste en makkelijkste planten voor je neer: mummieplanten.

In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Een mummieplant heeft geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Harderwijk.

 De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Harderwijk.

De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

 De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Harderwijk.

De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Harderwijk.

 De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Harderwijk.

Contactgegevens

StudioCentro, opgericht in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart, is een creatieve en professionele ontwerpstudio. Samen met een vast team van specialisten realiseren wij de mooiste interieurs.

Maak nu een afspraak met onze binnenhuisarchitect. Wij denken graag met je mee en geven onafhankelijk interieuradvies. Je kunt ons bellen (0318-481149) of mailen (info@studiocentro.nl) De interieurontwerper van StudioCentro maakt jouw wensen in Harderwijk graag helemaal waar.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?




    * verplichte velden