Binnenhuisarchitect Hilversum

Binnenhuisarchitect in Hilversum

Ben je op zoek naar een creatieve, ervaren binnenhuisarchitect die je in Hilversum advies kan geven? Van harte welkom bij StudioCentro, interieurontwerper voor woningen en bedrijven. Op basis van jouw wensen ontwerpen we een strak modern interieur met een warme sfeer. Desgewenst inclusief een prachtig lichtplan.

We volgen geen trends want wij hebben een eigen stijl, zo ontwerpen we een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je in Hilversum een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar je toe.

De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

 De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio midden Nederland.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

 De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

 De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

SfeerScan

Het ontwerpen van jouw nieuwe interieur doen wij aan de hand van de SfeerScan waarin alle elementen aan bod komen die het door jou gewenste interieur vormen. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we deze Scan door. We luisteren uitgebreid naar jouw wensen waardoor we een goed beeld krijgen van de vraagstukken die je voor ons hebt.

Daarna brengen we een offerte op maat uit, als deze offerte naar wens is dan start ons advies en ontwerpproces. Door dan onze creativiteit met vakkennis te combineren zien we mogelijkheden waar je zelf nooit aan hebt gedacht. Wij creëren met onze expertise en ervaring een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten en het lichtplan spelen allen een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur. Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Zo ontwerpen wij in Hilversum een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Mummieplanten in Hilversum

Wil je de mooiste en makkelijkste planten in je interieur? Onze binnenhuisarchitect geeft je in Hilversum graag advies over mummieplanten. Onze collectie bestaat uit eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden, allen planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

Ze behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur doordat in deze planten vocht is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Een mummieplant heeft geen licht of water nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

De interieurontwerper van deze ontvangstruimte is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

 De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

Lichtplan

Een goed lichtplan is essentieel, het is de verbindende factor tussen de verschillende elementen waar jouw interieur uit bestaat. Onze interieurontwerper is de specialist die kan aangeven wat de optimale verlichting is in alle ruimtes van je woning of bedrijf.

Iedere ruimte heeft zijn eigen specifieke verlichting nodig, op basis daarvan ontwerpt de binnenhuisarchitect van StudioCentro een prachtig lichtplan. Neem contact met ons op wanneer je meer wilt weten over jouw nieuwe lichtplan.

De mooiste interieurs

StudioCentro is een creatieve en professionele ontwerpstudio, gestart in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Samen met een vast team van specialisten realiseren wij de mooiste interieurs.

De binnenhuisarchitect van StudioCentro heeft een verfijnde smaak en hij heeft de vakkennis om binnen jouw budget tot het beste interieuradvies te komen. Neem contact op met onze interieurontwerper voor een afspraak in Hilversum, bel 0318-481149 of mail info@studiocentro.nl.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden