Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Hilversum

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Hilversum

StudioCentro in Hilversum

Wil je een modern, sfeervol interieur en ben je op zoek naar deskundig advies? Van harte welkom bij StudioCentro, onze binnenhuisarchitect brengt in Hilversum graag rust en eenheid in je interieur.

Ga je bouwen of verbouwen? En wil je daarbij alleen kleuradvies of wil je een compleet interieurontwerp met verschillende opties? De keuze is aan jou, je ontvangt van ons advies en ontwerp op maat. Desgewenst inclusief een prachtig lichtplan. Ons eerste gesprek is vrijblijvend, in dit gesprek krijg je gelijk een paar tips. Onze interieurontwerper komt graag naar Hilversum.

Dit is een interieurontwerp van StudioCentro voor een winkel, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is gemaakt door StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

Jouw perfecte partner

Weet je al hoe jouw nieuwe interieur er in grote lijnen uit moet komen te zien? Onze interieurontwerper gaat graag aan de slag aan de hand van jouw ideeën. Weet je niet wat er allemaal mogelijk is? Ook dan zijn wij je perfecte partner. We bespreken eerst uitgebreid jouw eisen en wensen. De binnenhuisarchitect van StudioCentro is ervaren en creatief, hij vertaalt je wensenpakket naar een strak en modern ontwerp met veel sfeer.

We kunnen advies geven over enkele kleine aanpassingen zoals de kleur of we ontwerpen een volledig nieuwe indeling. Ook het ontwerp van een nieuwe keuken of badkamer is mogelijk. De keuze is aan jou. Vergeet ook het belang van een perfect lichtplan niet. Met de juiste belichting komt je interieur immers pas optimaal tot z’n recht. In het interieuradvies dat onze binnenhuisarchitect je in Hilversum voorlegt is desgewenst dus ook een lichtplan opgenomen.

Strak, modern en een warme sfeer

StudioCentro bestaat uit styliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Annemiek (Hilversum, 1962) en Marcel (Haarlemmermeer, 1964) bundelen al hun kennis over kleuren, materialen en vormgeving om tot het beste interieuradvies te komen. Wil je een strak, modern interieur met een warme sfeer? De binnenhuisarchitect van StudioCentro biedt je in Hilversum graag de volgende diensten aan:

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Gratis interieurscan

Advies voor woningen en bedrijven

Compleet interieurontwerp inclusief keuken, badkamer en lichtplan

Contactgegevens

Voor het beste interieuradvies in Hilversum is StudioCentro, een creatief en professioneel interieuradviesbureau, jouw partner. Samen met een team van specialisten realiseren wij moderne interieurs met een warme sfeer. Neem contact met onze interieurontwerper op, bel 0318-481149 of mail info@studiocentro.nl.

Dit is een interieurontwerp voor een kantoor van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

Dit is een halontwerp van StudioCentro. Onze binnenhuisarchitect komt graag naar Hilversum om jouw hal te ontwerpen.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is gemaakt door StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha