Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Hilversum

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Hilversum

  StudioCentro in Hilversum

  Ga je bouwen of verbouwen in Hilversum? En ben je op zoek naar een creatieve, ervaren binnenhuisarchitect die je advies kan geven? Van harte welkom bij StudioCentro, interieurontwerper voor woningen en bedrijven. Van kleurschema tot een compleet plan met verbouwingsopties, op basis van jouw wensen ontwerpen we een strak modern interieur met een warme sfeer. Desgewenst inclusief een prachtig lichtplan.

  Aan de hand van onze InterieurScan stellen wij op een efficiënte manier interieuradvies voor je op. Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieurplan op maat. Zo ontwerpen we het mooiste interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je in Hilversum een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar je toe.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

  De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

  Jouw perfecte partner

  Weet je al hoe jouw nieuwe interieur er in grote lijnen uit moet komen te zien? Onze interieurontwerper gaat graag aan de slag aan de hand van jouw ideeën. Heb je nog geen idee? Dan bespreken we eerst uitgebreid jouw eisen en wensen. De binnenhuisarchitect van StudioCentro is ervaren en creatief en hij vertaalt je wensenpakket naar een strak en modern ontwerp met veel sfeer.

  We kunnen advies geven over enkele kleine aanpassingen zoals kleur of we ontwerpen een volledig nieuwe indeling. Ook het ontwerp van een nieuwe keuken of badkamer is mogelijk. Wij leveren maatwerk, de keuze is aan jou.

  Met de juiste belichting komt je interieur pas optimaal tot z’n recht. In het interieuradvies dat onze binnenhuisarchitect je in Hilversum voorlegt is dus ook een prachtig lichtplan opgenomen.

  Mummieplant in Hilversum

  Wil je de mooiste en makkelijkste planten in je interieur? Onze binnenhuisarchitect geeft je in Hilversum graag advies over mummieplanten. Onze collectie bestaat uit eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden, allen planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  Ze behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur doordat in deze planten vocht is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Een mummieplant heeft geen licht of water nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om deze kantoorplanten te plaatsen.

  Strak modern en een warme sfeer

  GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart vormen samen StudioCentro. Annemiek (Hilversum, 1962) en Marcel (Haarlemmermeer, 1964) bundelen al hun kennis over kleuren, materialen en vormgeving om tot het beste interieuradvies te komen.

  Wil je een modern, strak interieur met een warme sfeer? De binnenhuisarchitect van StudioCentro biedt je in Hilversum een vrijblijvend kennismakingsgesprek met interieurscan aan, zowel voor woningen als bedrijven.

  Contactgegevens

  Voor het beste interieuradvies in Hilversum is StudioCentro, een creatief en professioneel interieuradviesbureau, jouw partner. Samen met een team van specialisten realiseren wij moderne interieurs met een warme sfeer. Neem contact op met onze interieurontwerper, bel 0318-481149 of mail info@studiocentro.nl.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

  De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

  De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hilversum.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha