Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Hoevelaken

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Hoevelaken

StudioCentro in Hoevelaken

Ga je verbouwen en wil je goed advies? Of wil je plattegronden met verschillende opties voor de complete bouw van een nieuw interieur? Wij komen graag kennismaken in Hoevelaken. De binnenhuisarchitect van StudioCentro luistert eerst uitgebreid naar jouw wensen, vervolgens geven we het beste interieuradvies.

Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen, groot of klein, naar een modern en sfeervol interieurontwerp met prachtig lichtplan. Een strak interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Dit doen wij al jaren voor alle typen woningen en bedrijven. Wil je weten wat wij in Hoevelaken voor je kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in of bel ons voor het maken van een kostenloze afspraak.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hoevelaken.

De interieurontwerper van deze badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hoevelaken.

De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hoevelaken.

De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hoevelaken.

Wij leveren maatwerk

Het advies van onze binnenhuisarchitect kan zo groot of klein zijn als gewenst, wij leveren altijd maatwerk. Het aanpassen van de kleuren of de indeling van je interieur kan al een zeer groot effect hebben. Maar als je wilt dan ontwerpen we graag een geheel nieuw interieur in Hoevelaken.

Onze interieurontwerper geeft advies over precies datgene waar jij vragen over hebt, naast kleuren en een nieuwe indeling kan dat ook over bijvoorbeeld mummieplanten, het lichtplan, toe te passen meubels en materialen, vloerafwerking en de akoestiek .

Mummieplanten in Hoevelaken

De binnenhuisarchitect van StudioCentro werkt met innovatieve oplossingen, zo plaatst hij in Hoevelaken bijvoorbeeld graag mummieplanten. Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand zijn allen leverbaar. Het zijn echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, ze behouden zo hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen licht, water of onderhoud nodig, het zijn daardoor de makkelijkste planten.

Ben je op zoek naar de mooiste en makkelijkste planten? Neem dan contact op met onze interieurontwerper, hij geeft je in Hoevelaken graag advies over de talloze combinatie mogelijkheden.

Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

Dit is een interieur met gemummificeerd siergras, een prachtige kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag bij de plaatsing van deze makkelijke kamerplanten.

Strak modern met een warme sfeer

StudioCentro staat bekend om het creëren van strakke, moderne interieurs met een warme sfeer die rust en eenheid uitstralen. Als we je adviseren dan staan jouw wensen het hele traject centraal. Onze binnenhuisarchitect ontwerpt in Hoevelaken het door jou gewenste interieur.

StudioCentro bestaat uit GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Zij hebben al in veel woningen en bedrijven  interieuradvies gegeven. Kleurtips, een nieuwe keuken en badkamer, een prachtig lichtplan, mummieplanten of een complete inrichting, in Hoevelaken is de interieurontwerper van StudioCentro je van dienst.

Contactgegevens

Onze binnenhuisarchitect komt graag naar Hoevelaken. Bel voor een afspraak 0318-481149, of geef je verzoek aan ons door via info@studiocentro.nl. Realiseer samen met StudioCentro je droominterieur.

De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hoevelaken.

De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hoevelaken.

De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hoevelaken.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Hoevelaken.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha