Binnenhuisarchitect Huizen

Binnenhuisarchitect in Huizen

Ben je in Huizen op zoek naar een creatieve, ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen interieurs voor woningen en bedrijven zonder de laatste trends te volgen. StudioCentro heeft een eigen stijl: strak, modern met een warme sfeer. Jouw nieuwe interieur wordt dus tijdloos mooi!

Onze interieurontwerper werkt met oog voor detail en vertaalt je wensen naar een interieurplan op maat. Het wordt een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je in Huizen een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar je toe.

De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio midden Nederland.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

 De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

 De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

SfeerScan

In ons eerste gesprek luisteren we goed naar jouw wensen, deze vormen het uitgangspunt voor zijn ontwerp en interieuradvies. Daarbij maakt onze binnenhuisarchitect gebruik van de SfeerScan, een model dat we ontwikkeld hebben. Hierin komen alle elementen aan bod die tezamen het door jou gewenste interieur vormen. Door de Scan krijgen we een compleet beeld van de vraagstukken die je voor ons hebt.

Vervolgens krijg je een maatwerk offerte van ons, als die naar wens is dan starten we met het advies en ontwerp. Door hierbij onze creativiteit met vakkennis te combineren zien we mogelijkheden waar je zelf nooit aan hebt gedacht. Wij creëren met onze expertise en ervaring een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur. Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Zo ontwerpen wij in Huizen een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Mummieplanten in Huizen

De binnenhuisarchitect van StudioCentro geeft je in Huizen ook advies over de mooiste planten voor je interieur. Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden zijn als mummieplanten beschikbaar. Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

Onze interieurontwerper levert in Huizen deze planten waarin vocht vervangen is door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Door deze behandeling behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Een mummieplant heeft geen licht, water of verzorging nodig.

Een perfect lichtplan

Een goed lichtplan zorgt ervoor dat je interieur in Huizen naar het hoogste niveau getild wordt. Onze binnenhuisarchitect geeft je graag advies en ook dan zijn jouw wensen het uitgangspunt. Verlichting is de verbindende factor tussen alle interieurelementen. Welke onderdelen in jouw interieur vind je belangrijk en wat wil je specifiek uitlichten?

Bespreek het met onze interieurontwerper en wij geven passend advies. Een badkamer heeft bijvoorbeeld andere verlichting nodig dan een woonkamer, je verlichting wordt dus ook maatwerk. StudioCentro verzorgt zo het perfecte lichtplan in Huizen.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

 De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

 De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

Contactgegevens

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van onze binnenhuisarchitect? Of wil je direct een afspraak maken voor een lichtplan, mummieplanten of interieuradvies? Dan bel je 0318-481149. Je kan ook het online contactformulier op onze website invullen voor een afspraak. De interieurontwerper van StudioCentro geeft je graag advies in Huizen.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden