Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Huizen

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Huizen

  StudioCentro in Huizen

  Heb je bouw- of verbouwplannen? En ben je in Huizen op zoek naar een binnenhuisarchitect die je interieur kan vormgeven? Maak dan kennis met de vakmensen van StudioCentro. Met jouw wensen als uitgangspunt brengen we je interieur naar het hoogste niveau.

  Met oog voor detail ontwerpen we een strak modern interieur met een warme sfeer. En de binnenhuisarchitect van StudioCentro ontwerpt een prachtig lichtplan voor je woning of bedrijf.

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze interieurontwerper? Neem dan contact met ons op, wij zorgen voor rust en eenheid in je nieuwe interieur in Huizen. Ons eerste gesprek is uiteraard vrijblijvend en zonder kosten.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

  De interieurontwerper van de keuken in deze villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

  De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

  De binnenhuisarchitect

  Onze binnenhuisarchitect neemt in het kennismakingsgesprek uitgebreid de tijd om je wensen te bespreken, deze vormen het uitgangspunt voor het interieuradvies.

  Wij kijken met een open mind naar je woning of bedrijf. Met onze expertise, creativiteit en ervaring hebben we een verrassende blik op de mogelijkheden. Hierbij houdt onze interieurontwerper altijd rekening met alle aspecten die de sfeer bepalen. Ieder element wordt nauwkeurig afgestemd, zo vormt ons advies altijd een prachtig geheel.

  Mummieplanten in Huizen

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro geeft je in Huizen ook advies over de mooiste planten voor je interieur. Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden zijn als mummieplanten beschikbaar. Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  Onze interieurontwerper levert in Huizen deze planten waarin vocht vervangen is door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Door deze behandeling behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Een mummieplant heeft geen licht, water of verzorging nodig.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om deze kantoorplanten te plaatsen.

  Een perfect lichtplan

  Een goed lichtplan zorgt ervoor dat je interieur in Huizen naar het hoogste niveau getild wordt. Onze binnenhuisarchitect geeft je graag advies en ook dan zijn jouw wensen het uitgangspunt. Verlichting is de verbindende factor tussen alle interieurelementen. Welke onderdelen in jouw interieur vind je belangrijk en wat wil je specifiek uitlichten?

  Bespreek het met onze interieurontwerper en wij geven passend advies. Een badkamer heeft bijvoorbeeld andere verlichting nodig dan een woonkamer, je verlichting wordt dus ook maatwerk. StudioCentro verzorgt zo het perfecte lichtplan in Huizen.

  Contactgegevens

  Wil je meer informatie over de mogelijkheden van onze binnenhuisarchitect? Of wil je direct een afspraak maken voor een lichtplan, mummieplanten of interieuradvies? Dan bel je 0318-481149. Je kan ook het online contactformulier op onze website invullen voor een afspraak. De interieurontwerper van StudioCentro geeft je graag advies in Huizen.

  De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

  De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha