Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Huizen

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Huizen

StudioCentro in Huizen

Heb je bouw- of verbouwplannen? En ben je in Huizen op zoek naar een vakkundige binnenhuisarchitect? Dan ben je bij Studio Centro aan het goede adres. Wij richten de mooiste woningen en bedrijven in. Dat doen we al jaren, het is onze passie.

Bij het advieswerk van onze interieurontwerper spelen jouw wensen en ideeën de hoofdrol, zo verwezenlijken we graag je droominterieur. Een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Je bent welkom voor grote of kleine wensen, van kleuradvies tot een complete verbouwing.

StudioCentro staat bekend om strakke, moderne interieurs met een warme uitstraling. Wil je direct een afspraak maken met onze binnenhuisarchitect? Neem dan nu contact met ons op, bel 0318-481149 of vul het online contactformulier in. Wij komen graag naar Huizen.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

De binnenhuisarchitect

Onze binnenhuisarchitect komt naar Huizen voor een vrijblijvend gesprek, in dit gesprek luisteren we eerst uitgebreid naar jouw ideeën en wensen. Wat vind je belangrijk in de inrichting? Jouw ideeën vormen het uitgangspunt voor onze interieurontwerper. Vervolgens gaat onze binnenhuisarchitect aan de slag met het ontwerp.

Wij kijken met een open mind naar je woning of bedrijf. Met onze expertise, creativiteit en ervaring hebben we een verrassende blik op de mogelijkheden. Hierbij wordt rekening gehouden met alle aspecten die de sfeer bepalen, wij hebben oog voor ieder detail. Alles wordt op elkaar afgestemd en zo vormt ons advies een mooi en compleet geheel. Ook een prachtig lichtplan speelt een belangrijke rol in je interieur.

Een perfect lichtplan

Een goed lichtplan kan je interieur in Huizen naar het hoogste niveau tillen. Onze binnenhuisarchitect geeft graag advies op dit gebied. Ook hierbij zijn jouw wensen en ideeën ons uitgangspunt, deze worden dan ook uitgewerkt in het lichtplan. Verlichting is de verbindende factor tussen alle losse interieurelementen. Welke onderdelen in jouw interieur vind je belangrijk en wat wil je specifiek uitlichten?

Vertel het aan onze interieurontwerper en wij geven passend advies. Een badkamer heeft bijvoorbeeld andere verlichting nodig dan een woonkamer, je verlichting wordt dus ook maatwerk. StudioCentro zorgt zo voor het perfecte lichtplan in Huizen.

Contactgegevens

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van onze binnenhuisarchitect? Of wil je direct een afspraak maken voor een lichtplan of interieuradvies? Dan bel je 0318-481149. Je kan ook het online contactformulier op onze website invullen voor een afspraak. De interieurontwerper van StudioCentro geeft je graag advies in Huizen.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Huizen.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha