Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Interieuradvies

  • Home
  • /
  • Interieuradvies

  StudioCentro verzorgt interieuradvies voor woningen en bedrijven.

  Wil je wonen of werken in een strak modern interieur met warme sfeer?

  Als je een nieuw interieur gaat realiseren dan zijn er veel keuzes te maken, denk hierbij aan vloer- en wandafwerking, verlichting, meubilair en hoe e.e.a. een uitgebalanceerd geheel vormt. Je bent bij ons van harte welkom voor advies. We maken voorstellen voor materiaalkeuze, de mooiste kleuren, verlichting en stijlvolle accessoires. Of als je dat wenst geven we advies over de complete inrichting. Je bent in goede handen bij de professionele interieurstylisten van StudioCentro.

  Interieurscan

  Ons eerste gesprek is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Vul het formulier op de contactpagina in of bel ons, dan maken we snel een afspraak voor een interieurscan. Wil je een prachtig, strak modern interieur met een warme sfeer? Van harte welkom bij de interieurstylisten van StudioCentro voor professioneel advies.