Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Laren

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Laren

  StudioCentro in Laren

  Ga je bouwen of verbouwen? Ben je in Laren op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen interieurs voor zowel woningen als bedrijven. Op basis van jouw wensen krijg je een modern en strak interieur met een warme sfeer. Inclusief een fantastisch lichtplan.

  Onze interieurontwerper vertaalt alle wensen naar een interieurplan op maat. Het wordt een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij maken graag kennis met je!

  De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

  De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

  Optimaal resultaat

  Onze binnenhuisarchitect biedt je een heel andere kijk op je woon- of werksituatie. Na ons kennismakingsgesprek worden jouw wensen en eisen vertaald naar het interieurplan. Wij creëren met onze expertise, ervaring en creativiteit een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

  Bij het ontwerpen worden alle aspecten onder de loep genomen. Onze binnenhuisarchitect bekijkt de mogelijkheden in Laren met een open mind. Kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben allemaal een uitgebalanceerde rol bij de totstandkoming van je nieuwe interieur. Zo ontwerpen wij een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

  Mummieplanten in Laren

  Onze binnenhuisarchitect geeft advies over de mooiste planten in je interieur. Dat zijn de makkelijkste planten: mummieplanten. StudioCentro heeft eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden in de collectie.

  Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt, ze hebben geen water, licht of verzorging nodig. We zetten ze in Laren graag voor je neer. De bladeren van mummieplanten behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur doordat vocht vervangen is door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om deze kantoorplanten te plaatsen.

  Creativiteit en ervaring

  StudioCentro is het advies- en ontwerpbureau van GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Interieurarchitectuur is onze passie. Samen met ons vakkundige team bieden wij je een compleet interieurplan met de mooiste kleuren, planten en een prachtig lichtplan. Wil jij in Laren een strak, modern interieur met een warme sfeer? Ontworpen door een binnenhuisarchitect met een open mind? Nodig dan StudioCentro uit.

  StudioCentro beschikt over veel creativiteit en ervaring, wij bieden een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, een unieke interieurscan, het mooiste lichtplan en advies voor zowel woningen als bedrijven.

   Onze binnenhuisarchitect is je in Laren graag van dienst. StudioCentro is bereikbaar op 0318-481149, een e-mail kan naar info@studiocentro.nl.

  De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

  De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

  De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha