Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Laren

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Laren

StudioCentro in Laren

Heb je bouw- of verbouwplannen in Laren? En ben je op zoek naar een creatieve, ervaren binnenhuisarchitect die een ontwerp voor je maakt? Van harte welkom bij StudioCentro, interieurontwerper voor woningen en bedrijven. Op basis van jouw wensen ontwerpen we een strak modern interieur met een warme sfeer en een prachtig lichtplan.

Aan de hand van onze InterieurScan ontstaat op een efficiënte manier het mooiste interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je een kosteloze afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar Laren.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

Perfecte afstemming

Heb je al in beeld hoe je nieuwe interieur er in grote lijnen uit mag komen te zien? Dan gaat onze binnenhuisarchitect daarmee aan de slag. Wil je eerst je wensen bespreken? Ook dan zijn wij je partner. De interieurontwerper van StudioCentro is ervaren en creatief, hij vertaalt je wensen naar een strak en modern ontwerp met veel sfeer.

We geven je advies over kleuren of we ontwerpen een volledig nieuwe plattegrond. Ook het ontwerp van een keuken of badkamer is mogelijk. De keuze is aan jou. We ontwerpen ook een prachtig lichtplan, met de juiste belichting komt je nieuwe interieur in Laren immers optimaal tot z’n recht.

Mummieplanten in Laren

Onze binnenhuisarchitect geeft ook advies over de mooiste planten in je interieur. Dat zijn de makkelijkste planten: mummieplanten. StudioCentro heeft eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden in de collectie.

Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt, ze hebben geen water, licht of verzorging nodig. We zetten ze in Laren graag voor je neer. De bladeren van mummieplanten behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur doordat vocht vervangen is door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof.

Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

Dit is een interieur met gemummificeerd siergras, een prachtige kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag bij de plaatsing van deze makkelijke kamerplanten.

Creativiteit en ervaring

Het vaste team van StudioCentro bestaat uit GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Interieurarchitectuur is onze passie. Samen met ons vakkundige team bieden wij je een compleet interieurplan met de mooiste kleuren, mummieplanten en een prachtig lichtplan. Wil jij in Laren een strak, modern interieur met een warme sfeer? Ontworpen door een binnenhuisarchitect met een open mind? Schakel dan StudioCentro in.

StudioCentro beschikt over veel creativiteit en ervaring, wij bieden een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, een unieke interieurscan, het mooiste lichtplan en advies voor zowel woningen als bedrijven.

 Onze binnenhuisarchitect is je in Laren graag van dienst. StudioCentro is bereikbaar op 0318-481149, een e-mail kan naar info@studiocentro.nl.

De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

De interieurontwerper van deze landhuis keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha