Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Laren

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Laren

StudioCentro in Laren

Wil je een modern, strak interieur met een warme sfeer? Een interieur dat rust en eenheid uitstraalt? De binnenhuisarchitect van StudioCentro geeft je in Laren het beste advies. Marcel Degenhart brengt samen met styliste Annemiek Schopping jouw interieur naar het hoogst mogelijke niveau.

Indeling van ruimtes, kleuren, meubilering, verlichtingsarmaturen, materialen, keuken of badkamer… alles stemmen we af op jouw persoonlijke smaak. Heb je grote of kleine wensen? StudioCentro biedt advies en ontwerp op maat, van kleuropties tot verbouwingsvoorstellen, als je wilt inclusief een prachtig lichtplan. Onze interieurontwerper komt graag naar Laren.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

Perfecte afstemming

Onze binnenhuisarchitect neemt in Laren uitgebreid de tijd om goed naar jou te luisteren. Wat zijn jouw wensen? Wij nemen je wensenpakket als uitgangspunt en werken de praktische invulling ervan uit in één of meerdere ontwerpen en een bijbehorend lichtplan. Alle mogelijkheden worden vervolgens goed beargumenteerd met je besproken.

De interieurontwerper en styliste van StudioCentro stemmen de indeling, materialen, meubels en kleuren altijd perfect op elkaar af, we doen er alles aan om je helemaal thuis te laten voelen. Van de kleurkeuze tot een prachtig lichtplan, wij ontwerpen een strak, modern interieur met een warme sfeer. Een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. StudioCentro komt graag naar Laren, maak nu een afspraak.

Creativiteit en ervaring

Het vaste team van StudioCentro, bestaande uit styliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart, is afkomstig uit ‘t Gooi. Interieurarchitectuur is onze passie. Samen met ons vakkundige team bieden wij je een compleet interieurplan. Met daarin de mooiste kleuren, de beste meubelen en een prachtig lichtplan. Wil jij in Laren een strak, modern interieur met een warme sfeer? Ontworpen door een binnenhuisarchitect en een styliste met een open mind? Schakel dan StudioCentro in.

StudioCentro beschikt over veel creativiteit en ervaring, wij hebben de volgende diensten te bieden: een kennismakingsgesprek met gratis tips, een unieke interieurscan, het beste advies voor alle typen woningen en een compleet interieurontwerp inclusief keuken, badkamer en prachtig lichtplan.

 Onze binnenhuisarchitect en styliste zijn je in Laren graag van dienst. StudioCentro is bereikbaar op 0318-481149, een e-mail kan naar info@studiocentro.nl.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha