Binnenhuisarchitect Laren

Binnenhuisarchitect in Laren

Ben je op zoek naar een creatieve, ervaren binnenhuisarchitect in Laren die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen interieurs voor woningen en bedrijven zonder de laatste trends te volgen. StudioCentro heeft een eigen stijl: strak, modern met een warme sfeer. Jouw nieuwe interieur wordt dus tijdloos mooi!

Onze interieurontwerper vertaalt je wensen naar een interieurplan op maat. Het wordt een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je in Laren een vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar je toe.

De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio midden Nederland.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van de regio Utrecht.

 De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

 De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

SfeerScan

Het ontwerpen van jouw nieuwe interieur doen wij aan de hand van de SfeerScan. Dat is een ontwerptool die we ontwikkeld hebben waarin alle elementen aan bod komen die het door jou gewenste interieur vormen. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we deze Scan door waardoor we een goed beeld krijgen van de vraagstukken je voor ons hebt.

Daarna brengen we een offerte op maat uit. Als die naar wens is dan start ons advies en ontwerpproces, door daarbij onze creativiteit met vakkennis te combineren zien we mogelijkheden waar je zelf nooit aan hebt gedacht. Wij creëren met onze expertise en ervaring een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur. Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Zo ontwerpen wij in Laren een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

De binnenhuisarchitect van StudioCentro heeft een verfijnde smaak en hij heeft de vakkennis om binnen jouw budget tot het beste interieuradvies te komen.

Mummieplanten in Laren

Onze binnenhuisarchitect geeft advies over de mooiste planten in je interieur. Dat zijn de makkelijkste planten: mummieplanten. StudioCentro heeft eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden in de collectie.

Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt want ze hebben geen water, licht of verzorging nodig. We zetten ze in Laren graag voor je neer. De bladeren van mummieplanten behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur doordat vocht vervangen is door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof.

Een prachtig lichtplan

Welke verlichting brengt jouw interieur op het hoogste niveau? Je interieur komt pas echt tot zijn recht met een goed lichtplan, dus wij kijken in Laren graag met ons creatieve oog naar de mogelijkheden. Op basis van jouw wensen maakt de binnenhuisarchitect van StudioCentro een prachtig lichtplan.

Bij een nieuw interieur wordt over het algemeen vooral gedacht aan de indeling, meubelen, vloerafwerking en kleuren. De toegevoegde waarde van verlichting wordt helaas nog vaak over het hoofd gezien. Een goed lichtplan verbind alle losse interieurelementen.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

 De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

 De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

De interieurontwerper van deze ontvangstruimte is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Laren.

Creativiteit en ervaring

StudioCentro is een creatieve en professionele ontwerpstudio, gestart in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Samen met een vast team van specialisten realiseren wij de mooiste interieurs.

Onze binnenhuisarchitect is je in Laren graag van dienst. StudioCentro is bereikbaar op 0318-481149, een e-mail kan naar info@studiocentro.nl.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden