Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Leusden

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Leusden

StudioCentro in Leusden

Ben je in Leusden op zoek naar een vakkundige binnenhuisarchitect die het interieur van jouw woning of bedrijfspand kan ontwerpen? Wil je interieuradvies op maat? Dan ben je bij StudioCentro aan het juiste adres. Wij brengen je interieur graag naar het hoogste niveau, daarbij vormt jouw wensenpakket uiteraard ons uitgangspunt.

Wij zorgen voor rust en eenheid in je interieur door met ieder detail van je interieur rekening te houden. Onze interieurontwerper let onder andere op kleurgebruik, materialen en indeling. Tevens ontwerpt hij, als je dat wil, een prachtig lichtplan.

Je kiest voor StudioCentro wanneer je gaat voor een strak, modern en zeer sfeervol interieur. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of wil je gelijk een eerste gesprek inplannen met onze binnenhuisarchitect? Dan kun je ons bellen op 0318-481149. Wij leveren interieuradvies op maat in Leusden.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Leusden.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Leusden.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Leusden.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Leusden.

De binnenhuisarchitect in Leusden

Onze binnenhuisarchitect maakt graag een afspraak met je in Leusden. In ons eerste vrijblijvende gesprek brengen wij je wensen en eisen in kaart. Welke aspecten vind je belangrijk? Welke ruimtes in je woning of bedrijfspand gaan we aanpakken?

En heb je grote wensen zoals een verbouwing, of kleine wensen zoals kleuradvies? De keuze is aan jou. Wij luisteren eerst aandachtig naar jouw wensenlijstje. Aan de hand van onze interieurscan gaan we vervolgens op een efficiënte manier voor je aan de slag.

Dit zijn een aantal voorbeelden van van onze mogelijkheden in Leusden: wij ontwerpen de keuken, badkamer of de beste meubelopstelling. We tekenen plattegronden voor een complete verbouwing. We stellen een sfeervol kleurenschema samen, selecteren de mooiste materialen, ontwerpen het lichtplan en verzorgen een goede akoestiek.

De invloed van een goed lichtplan

Verlichting die een goed gekozen plek in je interieur inneemt bepaalt de sfeer. Het werkt als een verbindende factor tussen alle losse elementen die zich in de ruimte bevinden.

Het uitwerken van een goed lichtplan is daarom van essentieel belang. Een interieurontwerper van StudioCentro kan je hierbij in Leusden helpen. Hij luistert naar jouw wensen op lichtgebied en werkt een lichtplan uit. Wil je meer weten over onze aanpak op het gebied van verlichting? Neem dan contact op met onze binnenhuisarchitect.

Contactgegevens

Styliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart weten door ervaring, goede smaak en oog voor detail de mooiste ontwerpen af te leveren. Inmiddels genieten al veel mensen in de omgeving van Leusden van een sfeervol ingericht interieur door StudioCentro.

Wil je weten wat onze binnenhuisarchitect voor je kan betekenen? Of wil je direct een afspraak met ons maken voor interieuradvies of een lichtplan op maat? Bel dan naar 0318-481149. Of je vult ons online contactformulier in op de website voor een eerste afspraak. De interieurontwerper van StudioCentro helpt je graag met de realisatie van je droominterieur in Leusden.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Leusden.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Leusden.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Leusden.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Leusden.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha