Binnenhuisarchitect Loosdrecht

Binnenhuisarchitect in Loosdrecht

Ben je in Loosdrecht op zoek naar een creatieve, ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro, interieurontwerper voor woningen en bedrijven.

Wij volgen geen trends want wij hebben een eigen stijl: strak modern met een warme sfeer. In deze tijdloos mooie stijl ontwerpen we op basis van jouw wensen een nieuw interieur. Onze interieurontwerper maakt een interieurplan op maat, zo ontwerpen we in Loosdrecht het mooiste interieur voor je. Een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Om een afspraak te maken vul je het contactformulier in of bel je 0318-481149.

 De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio midden Nederland.

De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Loosdrecht.

De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

 De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

SfeerScan

Het ontwerpen van jouw nieuwe interieur doen wij aan de hand van de SfeerScan, een speciale ontwerptool die we ontwikkeld hebben. In deze Scan komen alle elementen  die het door jou gewenste interieur vormen aan bod. Tijdens ons kennismakingsgesprek krijgen wij zo een goed en compleet beeld van jouw interieur vraagstukken.

Vervolgens brengen we een offerte op maat uit. Als die naar wens is dan start ons advies en ontwerpproces, door daarbij onze creativiteit met vakkennis te combineren zien we mogelijkheden waar je zelf nooit aan hebt gedacht. Wij creëren met onze expertise en ervaring een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur. Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Zo ontwerpen wij in Loosdrecht een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Mummieplanten in Loosdrecht

Ook in Loosdrecht werkt de binnenhuisarchitect van StudioCentro graag met innovatieve oplossingen, zo plaatst hij bijvoorbeeld mummieplanten. Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand zijn allemaal als mummieplant leverbaar. Het zijn echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, ze behouden zo hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor de makkelijkste planten.

Ben je op zoek naar de mooiste en makkelijkste planten? Neem dan contact op met onze interieurontwerper, hij geeft je in Loosdrecht graag advies over de uitgebreide mogelijkheden.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

 De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

 De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

Contactgegevens

StudioCentro is een creatieve en professionele ontwerpstudio, gestart in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Samen met een vast team van specialisten realiseren wij de mooiste interieurs.

De binnenhuisarchitect van StudioCentro heeft een verfijnde smaak en hij heeft de vakkennis om binnen jouw budget tot het beste advies te komen. Wil je interieuradvies, een ontwerp of een prachtig lichtplan? Neem contact met ons op, bel 0318-481149. Ook via het online contactformulier op onze website kan een afspraak in Loosdrecht worden gemaakt.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden