Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Loosdrecht

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Loosdrecht

  StudioCentro in Loosdrecht

  Ga je bouwen of verbouwen? En ben je in Loosdrecht op zoek naar een binnenhuisarchitect die je interieuradvies kan geven? Voor professioneel advies en ontwerp ben je van harte welkom bij StudioCentro, wij zorgen voor rust en eenheid in ieder interieur.

  Voor het ontwerp van een strak modern interieur met een warme sfeer neemt onze interieurontwerper jouw wensen als uitgangspunt. Verder houdt hij rekening met elk detail dat de sfeer en uitstraling van je woning of bedrijf bepaald.

  Kleuradvies, mummieplanten, een lichtplan of een compleet ontwerp voor een verbouwing, wat zijn jouw wensen? In een kennismakingsgesprek informeren we je graag kosteloos en vrijblijvend over de mogelijkheden in Loosdrecht.

  De interieurontwerper van de keuken in deze villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

  De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

  De binnenhuisarchitect in Loosdrecht

  Onze binnenhuisarchitect luistert in Loosdrecht eerst uitgebreid naar jouw wensen. Wij bekijken de ruimtes in je woning of bedrijf met onze expertise, creativiteit en een open mind waardoor alle mogelijkheden aan bod komen. Deze mogelijkheden worden helder gemotiveerd waardoor je gemakkelijk de juiste keuzes kunt maken.

  Naast advies over materialen, mummieplanten en meubels, laten wij je ook zien met welke kleuren je de gewenste sfeer bereikt. Tevens ontwerpen we graag een prachtig lichtplan. Zo komen we tot een uitgebalanceerd geheel en brengen we je interieur op het hoogste niveau. 

  Mummieplanten in Loosdrecht

  Ook in Loosdrecht werkt de binnenhuisarchitect van StudioCentro graag met innovatieve oplossingen, zo plaatst hij bijvoorbeeld mummieplanten. Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand zijn allemaal als mummieplant leverbaar. Het zijn echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, ze behouden zo hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor de makkelijkste planten.

  Ben je op zoek naar de mooiste en makkelijkste planten? Neem dan contact op met onze interieurontwerper, hij geeft je in Loosdrecht graag advies over de uitgebreide mogelijkheden.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar Almere om mummieplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met kantoorplanten. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze palm mummieplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met kantoorplanten. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze eucalyptus mummieplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met kantoorplanten. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze Phoenix mummieplanten te plaatsen.

  Maatwerk van onze interieurontwerper

  StudioCentro staat bekend om zijn strakke, moderne interieurs die een warme sfeer uitstralen. En omdat wij ons niet door trends laten beïnvloeden kan je in Loosdrecht jarenlang genieten van je nieuwe interieur. Onze interieurontwerper levert tijdloos maatwerk van de hoogste kwaliteit waarbij hij gebruik maakt van onze InterieurScan. Alle details worden geheel naar jouw ideeën uitgevoerd, zo realiseren wij je droominterieur.

  Contactgegevens

  Wil je interieuradvies, een ontwerp of een prachtig lichtplan? Neem contact met ons op, bel 0318-481149. Ook via het online contactformulier op onze website kan een afspraak in Loosdrecht worden gemaakt.

  De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

  De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

  De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

  De interieurontwerper van de ontvangsthal in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha