Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Loosdrecht

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Loosdrecht

StudioCentro in Loosdrecht

Ga je bouwen of verbouwen? En ben je in Loosdrecht op zoek naar een binnenhuisarchitect die je interieuradvies kan geven? Voor vakkundig interieuradvies- en ontwerp ben je bij StudioCentro aan het juiste adres, wij zorgen voor rust en eenheid in ieder interieur.

Wij gaan graag een strak, modern interieur met een warme sfeer voor je ontwerpen. Onze interieurontwerper neemt jouw ideeën en wensen uiteraard als uitgangspunt wanneer hij aan de slag gaat. Verder houdt hij rekening met ieder detail dat de sfeer en uitstraling van je woning of bedrijf bepaald. We geven kleuradvies, ontwerpen het lichtplan of maken een compleet ontwerp voor een verbouwing. Wat zijn jouw wensen? Wij informeren je graag over de mogelijkheden in Loosdrecht.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

De binnenhuisarchitect in Loosdrecht

Onze binnenhuisarchitect luistert in Loosdrecht eerst uitgebreid naar je eisen en wensen. Deze vormen het uitgangspunt voor ons ontwerp. Wij bekijken de ruimtes in je woning of bedrijf met onze expertise, creativiteit en een open mind waardoor alle mogelijkheden aan bod komen. Wij motiveren de mogelijkheden zeer helder waardoor je de uiteindelijke keuzes gemakkelijk kunt maken.

Naast advies over materialen en bijvoorbeeld de meubels, informeren wij je ook welke kleuren voor de door jou gewenste sfeer kunnen zorgen. Tevens ontwerpen we graag een prachtig lichtplan. Zo komen we tot een uitgebalanceerd geheel en brengen we je interieur op het hoogste niveau. 

Maatwerk van onze interieurontwerper

StudioCentro staat bekend om zijn strakke, moderne interieurs die een warme sfeer uitstralen. Wij laten ons hierbij niet door trends beïnvloeden waardoor je in Loosdrecht jarenlang kan genieten van je nieuwe interieur. Onze interieurontwerper levert maatwerk van de hoogste kwaliteit waarbij hij gebruik maakt van onze InterieurScan. Alle details worden geheel naar jouw ideeën uitgevoerd, zo realiseren wij je droominterieur.

Wij geven hoogwaardig interieuradvies waarbij we uiterst scherpe tarieven hanteren. Zo beschik je in Loosdrecht al vanaf € 955,- over een sfeervol interieurplan. Neem dus nu contact met ons op.

Contactgegevens

Wil je interieuradvies, een ontwerp of een prachtig lichtplan? Neem contact met ons op, bel 0318-481149. Ook via het online contactformulier op onze website kan een afspraak worden gemaakt. Wij geven je graag advies in Loosdrecht.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Loosdrecht.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha