Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Lunteren

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Lunteren

StudioCentro in Lunteren

Ga je bouwen of verbouwen? Kan je daar de deskundigheid van een binnenhuisarchitect bij gebruiken? Schakel dan StudioCentro uit Lunteren in. Ons specialisme is interieuradvies, interieurontwerp en de uitvoering van interieurprojecten.

De interieurontwerper van StudioCentro vertaalt jouw wensen naar een prachtig interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Strak en modern met een warme sfeer. Graag bespreken we met jou het interieurplan op maat. Wij geven zowel groot als klein advies, van een compleet interieurontwerp met verbouwingsopties tot kleuradvies. Wat zijn jouw wensen?

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, de binnenhuisarchitect uit Lunteren.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

Jouw wensen, ons advies

Wil je andere meubels, of een nieuwe vloer en een accentkleur op een muur? Of wellicht een complete verbouwing? De binnenhuisarchitect van StudioCentro uit Lunteren geeft je interieuradvies en helpt graag bij de praktische invulling van dit advies.

Jouw wensenlijstje vormt ons uitgangspunt. Op basis van dit lijstje maakt de interieurontwerper van StudioCentro een uniek ontwerp. De materialen, meubels en kleuren stemmen we af op jouw persoonlijke smaak, waardoor jij je volledig thuis gaat voelen. Wil je een strakke, moderne inrichting met een warme sfeer?

Onze interieurontwerper kan het voor jou in Lunteren realiseren. En heb je al nagedacht over de verlichting in je woning? Een lichtplan is erg belangrijk voor de sfeerbepaling in je huis, de binnenhuisarchitect van StudioCentro ontwerpt ook graag een prachtig lichtplan op maat voor je.

De missie van StudioCentro

StudioCentro, gevestigd in Lunteren, bestaat uit styliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Zij werken op projectbasis met een vast team van specialisten. De missie van StudioCentro is het ontwerpen van strakke, moderne interieurs met een warme sfeer. Contrast in materialen en kleuren zorgen hierbij voor een dynamisch effect en het mooiste eindresultaat. Onze binnenhuisarchitect heeft een open mind, hij kan je dus van het beste interieuradvies voorzien.

Graag zetten wij voor je op een rij waarom je ook in Lunteren met StudioCentro een juiste keuze maakt: ons eerste gesprek is geheel vrijblijvend, je krijgt in dit gesprek gelijk een paar gratis tips, we werken met een speciaal ontwikkelde interieurscan, daardoor geven we efficiënt advies en heb je al vanaf € 955,- een fantastisch interieurplan.

Contactgegevens

Wil je een afspraak in Lunteren maken om de mogelijkheden met onze binnenhuisarchitect te bespreken? Bel ons voor een afspraak (0318-481149) en doe alvast inspiratie op door naar het portfolio te kijken op onze website.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha