Binnenhuisarchitect Lunteren

Binnenhuisarchitect in Lunteren

Ben je in Lunteren op zoek naar een creatieve, ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro, interieurontwerper voor woningen en bedrijven.

Wij volgen geen trends want wij hebben een eigen stijl: strak modern met een warme sfeer. In deze tijdloos mooie stijl ontwerpen we op basis van jouw wensen een nieuw interieur. Onze interieurontwerper maakt een interieurplan op maat, zo ontwerpen we in Lunteren het mooiste interieur voor je. Een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Om een afspraak te maken vul je het contactformulier in of bel je 0318-481149.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio midden Nederland.

De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Lunteren.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

 De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

 De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Lunteren.

SfeerScan

In ons eerste gesprek luisteren we goed naar jouw wensen, deze vormen het uitgangspunt voor het ontwerp en interieuradvies. Daarbij maakt onze binnenhuisarchitect gebruik van de SfeerScan waarin alle elementen aan bod komen die het door jou gewenste interieur vormen. Door de Scan krijgen we een compleet beeld van de vraagstukken die je voor ons hebt.

Vervolgens krijg je een maatwerk offerte van ons, als die naar wens is dan starten we met het ontwerp en advieswerk. Door hierbij onze creativiteit met vakkennis te combineren zien we mogelijkheden waar je zelf nooit aan hebt gedacht. Wij creëren met onze expertise en ervaring een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

Indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur. Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Zo ontwerpen wij in Lunteren een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Mummieplanten in Lunteren

StudioCentro uit Lunteren werkt met innovatieve oplossingen, zo plaatsen wij bijvoorbeeld mummieplanten. Prachtig en onderhoudsvrij.

Een donkere ruimte? Voor deze planten geen probleem, mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig. Ontbreken groene vingers? Mummieplanten hebben geen water en geen enkele verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten. Echte planten die zo goed geprepareerd zijn dat ze jarenlang mooi blijven.

De bladeren en het mos behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur want het vocht is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Daardoor zijn mummieplanten de mooiste en makkelijkste planten.

Creatief en professioneel

StudioCentro is een creatieve en professionele ontwerpstudio, gestart in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Samen met een vast team van specialisten realiseren wij de mooiste interieurs.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Lunteren.

De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Lunteren.

 De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Lunteren.

De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Lunteren.

De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Lunteren.

Contact

Wil je de mogelijkheden met onze binnenhuisarchitect in Lunteren bespreken? Bel ons voor een afspraak (0318-481149). Je kunt alvast inspiratie opdoen door naar het portfolio op onze website te kijken.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden