Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Lunteren

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Lunteren

StudioCentro in Lunteren

Ga je bouwen of verbouwen? Kan je daar de deskundigheid van een binnenhuisarchitect bij gebruiken? StudioCentro uit Lunteren ontwerpt interieurs voor woningen en bedrijven.

Wij geven je interieuradvies, van nieuwe kleuren tot een compleet ontwerp met verbouwingsopties. Wij leveren altijd maatwerk, dus vertalen we jouw wensen naar een strak modern interieur met een warme sfeer. Een prachtig interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Om een afspraak te maken vul je het contactformulier in of bel je ons.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Lunteren.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Lunteren.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Lunteren.

Jouw wensen, ons advies

Nieuw meubilair, mummieplanten, een andere vloer en een accentkleur op een muur? Of wellicht een complete verbouwing? De binnenhuisarchitect van StudioCentro uit Lunteren geeft je interieuradvies en helpt graag bij de praktische invulling daarvan.

Jouw wensen vormen ons uitgangspunt. Op basis van daarvan maakt de interieurontwerper van StudioCentro een uniek ontwerp. De materialen, meubels en kleuren stemmen we af op jouw persoonlijke smaak. Wil je een strakke, moderne inrichting met een warme sfeer?

Onze interieurontwerper kan het voor jou in Lunteren realiseren. En verlichting is in je woning of bedrijf essentieel. De binnenhuisarchitect van StudioCentro ontwerpt dan ook graag een prachtig lichtplan voor je.

Mummieplanten in Lunteren

StudioCentro uit Lunteren werkt met innovatieve oplossingen, zo plaatsen wij bijvoorbeeld mummieplanten. Prachtig en onderhoudsvrij.

Een donkere ruimte? Voor deze planten geen probleem, mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig. Ontbreken groene vingers? Mummieplanten hebben geen water en geen enkele verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten. Echte planten die zo goed geprepareerd zijn dat ze jarenlang mooi blijven.

De bladeren en het mos behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur want het vocht is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Daardoor zijn mummieplanten de mooiste en makkelijkste planten.

Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om mummieplanten te plaatsen.

Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om mummieplanten mosringen te plaatsen.

Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar Almere om mummieplanten te plaatsen.

Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om een palm mummieplant te plaatsen.

Onze missie

StudioCentro, gevestigd in Lunteren, bestaat uit GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Zij werken op projectbasis met een vast team van specialisten. De missie van StudioCentro is het ontwerpen van strakke, moderne interieurs met een warme sfeer. Contrast in materialen en kleuren zorgen hierbij voor een dynamisch effect en het mooiste eindresultaat. Onze binnenhuisarchitect heeft een open mind, hij kan je dus van het beste interieuradvies voorzien.

Ons eerste gesprek is geheel vrijblijvend, je krijgt in dit gesprek gelijk een paar tips, we werken met een speciaal ontwikkelde InterieurScan, daardoor geven we efficiënt advies en heb je al vanaf € 1.485,- een fantastisch interieurplan.

Contactgegevens

Wil je een afspraak in Lunteren maken om de mogelijkheden met onze binnenhuisarchitect te bespreken? Bel ons voor een afspraak (0318-481149) en doe alvast inspiratie op door naar het portfolio te kijken op onze website.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Lunteren.

De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Lunteren.

De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Lunteren.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha