Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Naarden

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Naarden

StudioCentro in Naarden

Ben je in Naarden op zoek naar een binnenhuisarchitect voor een ontwerp of interieuradvies? Van harte welkom bij StudioCentro, wij zorgen graag voor rust en eenheid in je interieur.

StudioCentro levert maatwerk, jouw wensen vertalen we naar een passend ontwerp. Je bent bij ons aan het juiste adres voor advies van een interieurontwerper met een open mind. Een professional die je met zijn expertise, creativiteit en ervaring een andere kijk op de mogelijkheden geeft.

Een kleur- en lichtplan voor je woning of bedrijf, optimale akoestiek, het ontwerp van een keuken of badkamer, de plattegrond voor een complete verbouwing… interieurarchitectuur is onze passie. Wil jij een strak modern interieur met een warme sfeer? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek in Naarden.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

Professioneel advies van de binnenhuisarchitect

Heb je al een idee over je nieuwe interieur in Naarden? Dan hebben we een uitgangspunt van waaruit we gaan werken. Heb je nog geen idee? Onze interieurontwerper laat graag zijn professionele licht over de mogelijkheden schijnen.

Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen om zo een vertaalslag te maken naar een uniek ontwerp. Een andere inrichting, badkamer of keuken, het verbeteren van de akoestiek, een prachtig lichtplan of een complete verbouwing… onze binnenhuisarchitect heeft altijd een oplossing. Wat zijn jouw wensen? We gaan in Naarden graag met je rond de tafel om jouw interieurwensen te bespreken.

De InterieurScan

Master of Interiordesign Marcel Degenhart en styliste Annemiek Schopping zijn het creatieve brein achter StudioCentro. Daarnaast werken we samen met een vast team van specialisten. Door deze krachten te bundelen creëert StudioCentro ook in Naarden de mooiste interieurs. Aan de hand van een speciaal ontwikkelde InterieurScan wordt in kaart gebracht met welke kleuren, materialen, lichtplan en aanpassingen een nieuw interieurontwerp kan worden ontwikkeld.

Als je contact met ons opneemt dan komt onze interieurontwerper naar Naarden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn werkzaam voor particulieren en bedrijven en hanteren aantrekkelijke prijzen.

Contactgegevens

Wil je jouw interieurwensen gaan vervullen? Maak dan nu een afspraak met de binnenhuisarchitect van StudioCentro. Voor een goed gesprek over je nieuwe interieur bel je 0318-481149, een e-mail kan naar info@studiocentro.nl. Tot ziens in Naarden!

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha