Binnenhuisarchitect Naarden

Binnenhuisarchitect in Naarden

Ben je in Naarden op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen interieurs voor zowel woningen als bedrijven.

Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieurplan op maat, je nieuwe interieur gaat rust en eenheid uitstralen. StudioCentro volgt niet de laatste trends want we hebben een eigen stijl: strak modern met een warme sfeer. Een tijdloos mooie stijl.

Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken in Naarden? Vul dan het contactformulier in of bel, wij komen graag naar je toe.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio midden Nederland.

De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Naarden.

 De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

 De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

SfeerScan

Het ontwerpen van jouw nieuwe interieur doen wij aan de hand van onze speciale ontwerptool, de Sfeerscan. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we deze Scan door, hierin komen alle elementen aan bod die samen het door jou gewenste interieur vormen. Onze binnenhuisarchitect luistert goed naar jouw wensen, deze vormen het uitgangspunt voor zijn ontwerp en interieuradvies.

Na het eerste gesprek ontvang je een offerte, als die naar wens is dan starten we met ons interieurontwerp. Wij creëren met onze expertise, ervaring en creativiteit een optimaal resultaat. Met jouw wensen als uitgangspunt brengen we je interieur naar het hoogste niveau.

Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Bij het ontwerpen worden alle aspecten onder de loep genomen. De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur. Zo ontwerpen wij in Naarden een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Mummieplanten in Naarden

De binnenhuisarchitect van StudioCentro zet in Naarden graag de mooiste planten in je interieur. Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand zijn als mummieplanten beschikbaar. Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

Mummieplanten zijn niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. In deze planten is het vocht namelijk vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. De bladeren behouden zo hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. En ze hebben geen licht of water meer nodig, totaal onderhoudsvrij dus!

 De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

Contactgegevens

StudioCentro, opgericht in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart, is een creatieve en professionele ontwerpstudio. Samen met een vast team van specialisten realiseren wij de mooiste interieurs.

Wil je jouw interieurwensen gaan vervullen? Maak dan nu een afspraak met de binnenhuisarchitect van StudioCentro in Naarden. Voor een goed gesprek over je nieuwe interieur bel je 0318-481149, een e-mail kan naar info@studiocentro.nl.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden