Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Naarden

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Naarden

  StudioCentro in Naarden

  Ben je in Naarden op zoek naar een binnenhuisarchitect die maatwerk levert? Van harte welkom bij StudioCentro, wij vertalen jouw wensen graag naar een uniek ontwerp.

  Je bent bij ons aan het juiste adres voor advies van een interieurontwerper met een open mind. Een professional die je met zijn expertise, creativiteit en ervaring een andere kijk op de mogelijkheden geeft. Wij zorgen voor rust en eenheid in je interieur.

  Een kleur- en lichtplan voor je woning of bedrijf, optimale akoestiek, het ontwerp van een keuken of badkamer, de plattegrond voor een complete verbouwing… interieurarchitectuur is onze passie. Wil jij een strak modern interieur met een warme sfeer? Dan nodigen we je in Naarden uit voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

  De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

  Professioneel advies

  Heb je al een idee over je nieuwe interieur in Naarden? Dan is dat het uitgangspunt van waaruit we gaan werken. Heb je nog geen idee? Dan laat onze interieurontwerper graag zijn professionele licht over de mogelijkheden schijnen.

  Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen om zo een vertaalslag te maken naar een uniek ontwerp. Een andere inrichting, badkamer of keuken, het verbeteren van de akoestiek, mummieplanten, een prachtig lichtplan of een complete verbouwing… onze binnenhuisarchitect heeft altijd een oplossing. Wat zijn jouw wensen? We gaan in Naarden graag met je rond de tafel om jouw interieurwensen te bespreken.

  Mummieplanten in Naarden

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro zet in Naarden graag de mooiste planten in je interieur. Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand zijn als mummieplanten beschikbaar. Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  Mummieplanten zijn niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. In deze planten is het vocht namelijk vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. De bladeren behouden zo hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. En ze hebben geen licht of water meer nodig, totaal onderhoudsvrij dus!

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar Almere om mummieplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met kantoorplanten. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze Phoenix mummieplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een Washingtonia kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Amersfoort om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  De InterieurScan

  Master of Interiordesign Marcel Degenhart en GroenStyliste Annemiek Schopping zijn het creatieve brein achter StudioCentro. Daarnaast werken we samen met een vast team van gespecialiseerde vakmensen. Door deze krachten te bundelen creëert StudioCentro ook in Naarden de mooiste interieurs. Aan de hand van een speciaal ontwikkelde InterieurScan brengt onze binnenhuisarchitect in kaart met welke kleuren, materialen en indeling een interieurontwerp met prachtig lichtplan kan worden ontwikkeld.

  Als je contact met ons opneemt dan komt onze interieurontwerper naar Naarden voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven.

  Contactgegevens

  Wil je jouw interieurwensen gaan vervullen? Maak dan nu een afspraak met de binnenhuisarchitect van StudioCentro in Naarden. Voor een goed gesprek over je nieuwe interieur bel je 0318-481149, een e-mail kan naar info@studiocentro.nl.

  De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

  De interieurontwerper van de keuken in deze villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

  De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Naarden.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha