Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Nijkerk

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Nijkerk

StudioCentro in Nijkerk

Heb je plannen om te bouwen of te verbouwen? Wil je in Nijkerk samen met een vakkundige binnenhuisarchitect jouw interieur vormgeven? Maak dan kennis met het team van StudioCentro. Wij ontwerpen al jaren strakke, moderne interieurs die een warme sfeer uitstralen.

Kleuren, verlichting, indeling, akoestiek en materialen, al deze aspecten vormen de sfeer van het interieur. Onze interieurontwerper neemt jouw wensen als uitgangspunt. Hij geeft je goed gemotiveerd advies waarna je weloverwogen keuzes kan maken.

Wil je rust en eenheid in je nieuwe interieur? Neem contact met ons op, wij plannen graag een gratis kennismakingsgesprek met je in Nijkerk.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijkerk.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijkerk.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijkerk.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijkerk.

Binnenhuisarchitect in Nijkerk

Tijdens ons eerste gesprek in Nijkerk luisteren wij aandachtig naar je wensen en eisen. Aan de hand van onze InterieurScan komen alle aspecten van je interieur ter sprake. De interieurontwerper bekijkt alle ruimtes van je woning of bedrijfspand met een open mind waarna ons advies wordt uitgewerkt.

Wij doen verschillende voorstellen die stuk voor stuk goed worden gemotiveerd. Er zijn veel aspecten die de uitstraling van je interieur bepalen, dus geen detail wordt overgeslagen. Een prachtig lichtplan en de juiste kleuren zijn hier voorbeelden van. Zo wordt je nieuwe interieur een mooi uitgebalanceerd geheel.

De interieurontwerper realiseert droominterieurs

Wanneer je kiest voor StudioCentro dan kan je een ontwerp van een mooi, strak en modern interieur met een warme sfeer verwachten. Je gaat er jarenlang van genieten, want de interieurontwerper van StudioCentro laat zich niet beïnvloeden door trends.

Je nieuwe interieur in Nijkerk wordt maatwerk. Het interieuradvies is helemaal gebaseerd op jouw wensen. Voor het maatwerk maakt onze binnenhuisarchitect gebruik van de InterieurScan, zo heb je al een fantastisch interieurplan vanaf € 955,-. Maak nu een afspraak met ons team in Nijkerk.

Contactgegevens

Wil je een afspraak maken voor een ontwerp, interieuradvies of een prachtig lichtplan? Dan kun je ons bellen (0318-481149) of het online contactformulier invullen. Tot ziens in Nijkerk.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijkerk.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijkerk.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijkerk.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijkerk.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha