Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Nijkerk

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Nijkerk

  StudioCentro in Nijkerk

  Heb je plannen om te bouwen of te verbouwen? Wil je in Nijkerk samen met een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect jouw interieur vormgeven? Maak dan kennis met het team van StudioCentro. Wij ontwerpen al jaren strak moderne interieurs die een warme sfeer uitstralen, voor zowel woningen als bedrijven.

  Kleuren, het lichtplan, de indeling, akoestiek en materialen, al deze aspecten bepalen de sfeer van het interieur. Onze interieurontwerper neemt jouw wensen als uitgangspunt. Hij geeft je goed gemotiveerd advies waarna je weloverwogen keuzes kan maken.

  Wil je rust en eenheid in je nieuwe interieur? Neem dan contact met ons op, wij plannen in Nijkerk graag een kosteloos en vrijblijvend gesprek over interieuradvies in.

  De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijkerk.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijkerk.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijkerk.

  De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijkerk.

  Binnenhuisarchitect in Nijkerk

  Tijdens ons eerste gesprek in Nijkerk komen aan de hand van onze InterieurScan alle aspecten van je interieur ter sprake. De interieurontwerper bekijkt alle ruimtes van je woning of bedrijfspand met een open mind waarna ons advies wordt uitgewerkt.

  Wij doen verschillende voorstellen die stuk voor stuk goed worden gemotiveerd. Er zijn veel aspecten die de uitstraling van je interieur bepalen, dus geen detail wordt overgeslagen. Een prachtig lichtplan, mummieplanten  en de juiste kleuren zijn hier voorbeelden van. Zo wordt je interieur een mooi uitgebalanceerd geheel.

  Mummieplanten in Nijkerk

  We zetten in Nijkerk ook graag de mooiste planten in je nieuwe interieur. Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand zijn allemaal als mummieplanten beschikbaar. Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  Een mummieplant heeft geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijkerk.

  De interieurontwerper voor maatwerk

  Wanneer je kiest voor StudioCentro dan kan je een ontwerp van strak modern interieur met een warme sfeer verwachten. Je gaat er jarenlang van genieten, want de interieurontwerper van StudioCentro laat zich niet beïnvloeden door trends.

  Je nieuwe interieur in Nijkerk wordt maatwerk. Het interieuradvies is helemaal gebaseerd op jouw wensen. Voor het maatwerk maakt onze binnenhuisarchitect gebruik van de InterieurScan, zo heb je al een fantastisch interieurplan vanaf € 1.485,-. Maak nu een afspraak met ons in Nijkerk.

  Contactgegevens

  Voor een ontwerp, interieuradvies, mummieplanten of een prachtig lichtplan kun je ons bellen (0318-481149) of het online contactformulier invullen. Tot ziens in Nijkerk.

  De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijkerk.

  De interieurontwerper van de keuken in deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijkerk.

  De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijkerk.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijkerk.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha