Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Nijmegen

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Nijmegen

  StudioCentro in Nijmegen

  Ga je bouwen of verbouwen in Nijmegen? En zoek je een ervaren, creatieve binnenhuisarchitect? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen strak moderne interieurs voor zowel woningen als bedrijven.

  Met onze InterieurScan kunnen we op een efficiënte manier interieuradvies voor je opstellen. Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieur- en lichtplan op maat. Het wordt een interieur met een warme sfeer dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar je toe.

  De interieurontwerper van de keuken in deze villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

  Optimaal resultaat

  Als je een woning of bedrijf wil bouwen of verbouwen in Nijmegen dan gaat onze binnenhuisarchitect graag met je in gesprek. Hij biedt je een heel andere kijk op je woon- of werksituatie. Jouw wensen vertaalt hij naar het interieurplan. Met onze expertise, ervaring en creativiteit ontstaat het optimale resultaat.

  Onze binnenhuisarchitect bekijkt met een open mind alle mogelijkheden die jouw woning of bedrijf biedt. Alle aspecten worden eerst in ogenschouw genomen en daarna wordt het nieuwe interieur ontworpen. Kleuren, materialen, meubels maar ook het lichtplan spelen allen een belangrijk rol in de totstandkoming van je interieur. Zo ontwerpen wij in Nijmegen voor jou een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

  Mummieplanten in Nijmegen

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro werkt in Nijmegen met innovatieve oplossingen: mummieplanten. Wil je de mooiste planten in je interieur maar heb je een donkere ruimte? Geen probleem, mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig. Ontbreken groene vingers? Mummieplanten hebben geen verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten.

  In een mummieplant is het vocht in de steel vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, daardoor hebben deze planten geen licht en water meer nodig. Het zijn niet alleen de makkelijkste maar ook mooiste planten.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met kantoorplanten. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze Phoenix mummieplanten te plaatsen.

  Onze missie

  StudioCentro is het bedrijf van Master of Interiordesign Marcel Degenhart en GroenStyliste Annemiek Schopping. We werken samen met een vast team van specialisten. Onze missie is om alle elementen in een interieur een geheel te laten vormen, een eenheid die rust uitstraalt. Deze eenheid (de architectuur, inrichting, het lichtplan en de kleuren) zorgen ervoor dat een ruimte fijn aanvoelt.

  Contactgegevens

  Wil jij advies of een ontwerp voor je woning of bedrijf in Nijmegen? Dan nodigen we je uit om een afspraak te maken. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om de mogelijkheden te bespreken en meer te vertellen over onze werkwijze. Bel ons (0318-481149) of stuur een e-mail ( info@studiocentro.nl ).

  De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

  De interieurontwerper van de ontvangsthal in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

  De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

  De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha