Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Nijmegen

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Nijmegen

StudioCentro in Nijmegen

Ga je bouwen of verbouwen in Nijmegen? Schakel dan de binnenhuisarchitect van StudioCentro in. Hij geeft advies over de beste indeling, de inrichting, sfeervolle kleuren en een goed lichtplan.

Samen realiseren we jouw nieuwe interieur. Een strak, modern interieur met een warme sfeer. Onze interieurontwerper gaat niet van de laatste trends uit maar kijkt puur naar jouw wensen. Het leveren van interieur-maatwerk is ons vak, daarbij kunnen wij grote en kleine wensen vervullen.

Kleuradvies? Een nieuwe keuken of badkamer? De complete verbouwing van je woning of bedrijfsruimte in Nijmegen? Onze binnenhuisarchitect maakt een ontwerp waardoor rust en eenheid ontstaat. Desgewenst inclusief prachtig lichtplan. Neem contact op met StudioCentro.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is gemaakt door StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

Het beste advies

Heb je zelf al ideeën over je nieuwe interieur in Nijmegen? Of weet je niet goed waar je moet beginnen? Onze interieurontwerper gaat graag voor je aan de slag. Wij kunnen op basis van jouw wensen een vertaalslag maken naar een prachtig interieurontwerp. Dit doen we op basis van onze speciaal ontwikkelde interieurscan. Wat is de sfeer die je wenst te creëren? Welke onderdelen wil je accentueren en hoe zit het met het lichtplan? De binnenhuisarchitect van StudioCentro vertelt je er graag meer over en komt met een passend interieuradvies.

We bieden je een andere kijk op jouw woon- of werksituatie. Jouw ideeën zijn waardevol en je wensen worden vanzelfsprekend opgenomen in het plan. Wij creëren met onze expertise, ervaring en creativiteit een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met de realisatie.  De creatieve ideeën van een binnenhuisarchitect zorgen ervoor dat jouw ideale interieur ontstaat.

Onze missie

StudioCentro bestaat uit Master of Interiordesign Marcel Degenhart en styliste Annemiek Schopping. Daarnaast werken we met een vast team van specialisten. Onze missie is om alle elementen in een interieur een geheel te laten vormen, een eenheid die rust uitstraalt. Deze eenheid (de architectuur, inrichting, het lichtplan en de kleuren) zorgen ervoor dat een ruimte fijn aanvoelt.

Ben je in Nijmegen op zoek naar een binnenhuisarchitect met een open mind en professionele blik? Dan heten we je van harte welkom bij StudioCentro.

Contactgegevens

Wil jij je woning of bedrijf ook onder handen laten nemen door de binnenhuisarchitect van StudioCentro? Dan nodigen we je uit om een afspraak te maken in Nijmegen. Wij komen graag naar je toe om de mogelijkheden te bespreken en meer te vertellen over onze werkwijze. Vervolgens gaan we samen jouw interieurwensen vervullen. Bel ons (0318-481149) of stuur een e-mail ( info@studiocentro.nl ) voor informatie over ons interieurontwerp in Nijmegen.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

Dit interieurontwerp voor een hal is gemaakt door StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is gemaakt door StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha