Binnenhuisarchitect Nijmegen

Binnenhuisarchitect in Nijmegen

Ben je in Nijmegen op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen interieurs voor zowel woningen als bedrijven.

Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieurplan op maat, zo krijg je een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wij volgen geen trends want we hebben een eigen stijl: strak modern met een warme sfeer. Een tijdloos mooie stijl.

Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken in Nijmegen? Vul dan het contactformulier in of bel, wij komen graag naar je toe.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio midden Nederland.

De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

 De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

 De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

SfeerScan

In ons eerste gesprek luisteren we goed naar jouw wensen, deze vormen het uitgangspunt voor het ontwerp en interieuradvies. Daarbij maakt onze binnenhuisarchitect gebruik van de SfeerScan waarin alle elementen aan bod komen die het door jou gewenste interieur vormen. Door de Scan krijgen we een compleet beeld van de vraagstukken die je voor ons hebt.

Vervolgens krijg je een maatwerk offerte van ons, als die naar wens is dan starten we met het ontwerp en advieswerk. Door hierbij onze creativiteit met vakkennis te combineren zien we mogelijkheden waar je zelf nooit aan hebt gedacht. Wij creëren met onze expertise en ervaring een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

Indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur. Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Zo ontwerpen wij in Nijmegen een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Mummieplanten in Nijmegen

De binnenhuisarchitect van StudioCentro werkt in Nijmegen met innovatieve oplossingen: mummieplanten. Wil je de mooiste planten in je interieur maar heb je een donkere ruimte? Geen probleem, mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig. Ontbreken groene vingers? Mummieplanten hebben geen verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten.

In een mummieplant is het vocht in de steel vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, daardoor hebben deze planten geen licht en water meer nodig. Het zijn niet alleen de makkelijkste maar ook mooiste planten.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

 De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

De interieurontwerper van deze ontvangstruimte is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Nijmegen.

Lichtplan

Een goed lichtplan is essentieel, het is de verbindende factor tussen de verschillende elementen waar jouw interieur uit bestaat. Onze interieurontwerper is de specialist die kan aangeven wat de optimale verlichting is in alle ruimtes van je woning of bedrijf.

Iedere ruimte heeft zijn eigen specifieke verlichting nodig, op basis daarvan ontwerpt de binnenhuisarchitect van StudioCentro een prachtig lichtplan. Neem contact met ons op wanneer je meer wilt weten over jouw nieuwe lichtplan.

Interieurspecialisten

StudioCentro is een creatieve en professionele ontwerpstudio, gestart in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Samen met een vast team van specialisten realiseren wij de mooiste interieurs. Onze vakmensen weten precies hoe ze onze ontwerpen perfect kunnen uitvoeren voor een eerlijke prijs.

Wil jij advies of een ontwerp voor je woning of bedrijf in Nijmegen? Dan nodigen we je uit om een afspraak te maken. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om de mogelijkheden te bespreken en meer te vertellen over onze werkwijze. Bel ons (0318-481149) of stuur een e-mail ( info@studiocentro.nl ).

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden