Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Oosterbeek

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Oosterbeek

  StudioCentro in Oosterbeek

  Ga je bouwen of verbouwen? Ben je in Oosterbeek op zoek naar een ervaren, creatieve binnenhuisarchitect die je advies geeft? StudioCentro ontwerpt graag strak moderne interieurs met warme sfeer. Op basis van jouw wensen krijg je een prachtig nieuw interieur.

  Aan de hand van onze InterieurScan stellen wij op een efficiënte manier interieuradvies voor je op. Onze interieurontwerper maakt een plan op maat, het wordt een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul het contactformulier in of bel ons, dan spreken we elkaar binnenkort in Oosterbeek.

  De interieurontwerper van de keuken in deze villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

  De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

  Strak modern met een warme sfeer

  Wellicht heb je al een bepaald beeld voor ogen. Nieuwe meubelen, aardetinten op de wanden, een andere vloer… Maar op welke manier zorg je er nu voor dat alles één geheel wordt? Dan schakel je in Oosterbeek de creatieve en ervaren binnenhuisarchitect van StudioCentro in.

  Onze interieurontwerper neemt jouw wensen, smaak en stijl als uitgangspunt en werkt de praktische invulling ervan uit in een interieuradvies en bijbehorend lichtplan. StudioCentro stemt kleuren, materialen en meubels perfect op elkaar af, we doen er alles aan om je helemaal thuis te laten voelen. Je krijgt in Oosterbeek een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

  Daarbij laten wij ons niet leiden door trends. We ontwerpen een interieur dat een weerspiegeling van jouw smaak is. Met een strakke, moderne inrichting en een warme sfeer. Een nieuwe keuken of badkamer? Die ontwerpen we in Oosterbeek ook graag. Of de verlichting? Wij kunnen een prachtig lichtplan op maat voor je uitwerken. En wat denk je van mummieplanten?

  Mummieplanten in Oosterbeek

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro zet graag mummieplanten voor je neer in Oosterbeek. Echte planten die je nooit water hoeft te geven, je hebt er dus totaal geen omkijken naar.

  In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Donkere ruimte? Geen probleem, mummieplanten hebben ook geen licht nodig. Ontbreken groene vingers? Mummieplanten hebben totaal geen verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met kantoorplanten. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze palm mummieplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met kantoorplanten. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze eucalyptus mummieplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met kantoorplanten. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze Phoenix mummieplanten te plaatsen.

  Creatief en professioneel

  StudioCentro is het advies- en ontwerpbureau van GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Zij werken op projectbasis met een team van specialisten.

  De voordelen van StudioCentro: ons eerste gesprek in Oosterbeek is kosteloos en vrijblijvend, we geven inspirerend advies en je ontvangt een compleet interieurplan voor een aantrekkelijke prijs.

  Wil je een nieuw interieur? De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe. Voor een vrijblijvende kennismaking bel je 0318-481149.  Mailen kan naar info@studiocentro.nl

  De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

  De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

  De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

  De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha