Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Oosterbeek

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Oosterbeek

StudioCentro in Oosterbeek

Wil je een nieuw interieur in Oosterbeek? En ben je op zoek naar een binnenhuisarchitect die je deskundig advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Onze interieurontwerper zorgt voor rust en eenheid in je interieur.

In een kosteloos en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen wij uitgebreid de tijd om naar jouw wensen te luisteren. We leveren maatwerk, van kleuradvies tot een complete verbouwing. StudioCentro ontwerpt interieurs voor zowel woningen als bedrijven en is gespecialiseerd in strak moderne interieurs met een warme sfeer.

De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

Strak modern met een warme sfeer

Wellicht heb je al een bepaald beeld voor ogen. Nieuwe meubelen, een bepaalde kleur op de muur, misschien ook wel een andere vloer… Maar op welke manier zorg je er nu voor dat alles één geheel wordt? Dat is eenvoudig, je schakelt in Oosterbeek de creatieve en ervaren binnenhuisarchitect van StudioCentro in.

Onze interieurontwerper neemt jouw wensen, smaak en stijl als uitgangspunt en werkt de praktische invulling ervan uit in een interieuradvies en bijbehorend lichtplan. StudioCentro stemt kleuren, materialen en meubels perfect op elkaar af, we doen er alles aan om je helemaal thuis te laten voelen. Je krijgt in Oosterbeek een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Daarbij laten wij ons niet leiden door trends. We ontwerpen een interieur dat een weerspiegeling van jouw smaak is. Met een strakke, moderne inrichting en een warme sfeer. Een nieuwe keuken of badkamer? Die ontwerpen we in Oosterbeek ook graag. Of de verlichting? Wij kunnen een prachtig lichtplan op maat voor je uitwerken. En wat denk je van mummieplanten?

Mummieplanten in Oosterbeek

De binnenhuisarchitect van StudioCentro zet graag mummieplanten voor je neer in Oosterbeek. Echte planten die je nooit water hoeft te geven, je hebt er dus totaal geen omkijken naar.

In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Donkere ruimte? Geen probleem, mummieplanten hebben ook geen licht nodig. Ontbreken groene vingers? Mummieplanten hebben totaal geen verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten.

Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om mummieplanten te plaatsen.

Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om mummieplanten mosringen te plaatsen.

Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar Almere om mummieplanten te plaatsen.

Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om een palm mummieplant te plaatsen.

Creatief en professioneel

StudioCentro is een creatief en professioneel bedrijf dat bestaat uit GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Zij werken op projectbasis met een team van specialisten.

De voordelen van StudioCentro: ons eerste gesprek in Oosterbeek is kosteloos en vrijblijvend, we geven inspirerend advies en je ontvangt een compleet interieurplan voor een aantrekkelijke prijs.

Wil je een nieuw interieur? Schakel dan de binnenhuisarchitect van StudioCentro in. Voor een vrijblijvende kennismaking bel je ons op 0318-481149.  Mailen kan naar info@studiocentro.nl

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

De interieurontwerper van deze badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha