Binnenhuisarchitect Oosterbeek

Binnenhuisarchitect in Oosterbeek

Ben je in Oosterbeek op zoek naar een creatieve, ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen interieurs voor woningen en bedrijven zonder de laatste trends te volgen. StudioCentro heeft een eigen stijl: strak, modern met een warme sfeer. Jouw nieuwe interieur wordt dus tijdloos mooi!

Onze interieurontwerper vertaalt je wensen naar een interieurplan op maat. Het wordt een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je in Oosterbeek een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar je toe.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio midden Nederland.

1. De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

 De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Oosterbeek.

 De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

SfeerScan

In ons eerste gesprek luisteren we goed naar jouw wensen, deze vormen het uitgangspunt voor het ontwerp en interieuradvies. Daarbij maakt onze binnenhuisarchitect gebruik van de SfeerScan waarin alle elementen aan bod komen die het door jou gewenste interieur vormen. Door de Scan krijgen we een compleet beeld van de vraagstukken die je voor ons hebt.

Vervolgens krijg je een maatwerk offerte van ons, als die naar wens is dan starten we met het ontwerp en advieswerk. Door hierbij onze creativiteit met vakkennis te combineren zien we mogelijkheden waar je zelf nooit aan hebt gedacht. Wij creëren met onze expertise en ervaring een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

Indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur. Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Zo ontwerpen wij in Oosterbeek een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Mummieplanten in Oosterbeek

De binnenhuisarchitect van StudioCentro zet graag mummieplanten voor je neer in Oosterbeek. Echte planten die je nooit water hoeft te geven, je hebt er dus totaal geen omkijken naar.

In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Donkere ruimte? Geen probleem, mummieplanten hebben ook geen licht nodig. Ontbreken groene vingers? Mummieplanten hebben totaal geen verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

De interieurontwerper van deze ontvangstruimte is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

Een goed lichtplan

Verlichting die de juiste plek in je interieur inneemt bepaalt de sfeer. Het werkt als een verbindende factor tussen alle losse elementen die zich in de ruimte bevinden. Het uitwerken van een goed lichtplan is daarom van essentieel belang.

De interieurontwerper van StudioCentro kan je hierbij helpen. Hij luistert naar jouw wensen op lichtgebied en werkt een lichtplan uit. Wil je meer weten over onze aanpak op het gebied van verlichting? Neem dan contact op met onze binnenhuisarchitect.

Creatief en professioneel

StudioCentro is een creatieve en professionele ontwerpstudio, gestart in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Samen met een vast team van specialisten realiseren wij de mooiste interieurs. Onze vakspecialisten weten precies hoe ze onze ontwerpen perfect kunnen uitvoeren voor een eerlijke prijs.

Wil je een nieuw interieur? De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe. Voor een vrijblijvende kennismaking bel je 0318-481149.  Mailen kan naar info@studiocentro.nl

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden