Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Oosterbeek

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Oosterbeek

StudioCentro in Oosterbeek

Ben je van plan om te gaan bouwen of verbouwen? En ben je in Oosterbeek op zoek een binnenhuisarchitect voor professioneel advies? Schakel dan StudioCentro in. Interieurarchitectuur is onze passie, wij komen graag naar je toe om maatwerk advies te geven. Jouw wensen vertalen we naar een prachtig interieur. Strak, modern met een warme sfeer. Een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Heb je kleine wensen zoals kleuradvies, of grote wensen zoals een complete verbouwing? Van harte welkom bij StudioCentro. Ook het lichtplan kan onze interieurontwerper voor je onder de loep nemen waardoor we met de mooiste lichtarmaturen een prachtige, warme sfeer creëren.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

Strak modern met een warme sfeer

Wellicht heb je al een bepaald beeld voor ogen. Nieuwe meubelen, een bepaalde kleur op de muur, misschien ook wel een andere vloer… Maar op welke manier zorg je er nu voor dat alles één geheel wordt? Dat is eenvoudig, je schakelt in Oosterbeek de creatieve en ervaren binnenhuisarchitect van StudioCentro in.

Onze interieurontwerper neemt jouw wensen, smaak en stijl als uitgangspunt en werkt de praktische invulling ervan uit in een interieuradvies en bijbehorend lichtplan. StudioCentro stemt kleuren, materialen en meubels perfect op elkaar af, we doen er alles aan om je helemaal thuis te laten voelen in jouw woning. Je krijgt in Oosterbeek een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Daarbij laten wij ons niet leiden door trends. We ontwerpen een interieur dat een weerspiegeling van jouw smaak is. Met een strakke, moderne inrichting en een warme sfeer. En heb je al nagedacht over een nieuwe keuken of badkamer? Die ontwerpen we in Oosterbeek ook graag. Of de verlichting? Wij kunnen een prachtig lichtplan op maat voor je uitwerken.

Creatief en professioneel

StudioCentro is een creatief en professioneel bedrijf dat bestaat uit styliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Zij werken op projectbasis met een team van specialisten. Door deze samenwerking kan je profiteren van de bouwkundige expertise van de binnenhuisarchitect en de stilistische kwaliteiten van de interieurontwerper waardoor het mooiste interieur gecreëerd wordt.

De voordelen van StudioCentro: ons eerste gesprek in Oosterbeek is vrijblijvend, in dit gesprek krijg je gelijk een paar tip (gratis!), we geven inspirerend advies, je ontvangt een compleet interieurplan voor een aantrekkelijke prijs, desgewenst inclusief prachtig lichtplan.

Contactgegevens

Wil je een nieuw interieur? Schakel dan in Oosterbeek de binnenhuisarchitect van StudioCentro in. Voor een vrijblijvende kennismaking bel je ons op 0318-481149.  Mailen kan naar info@studiocentro.nl

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Oosterbeek.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha