Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Dierenkliniek Wagenrenk verbouwd

  Toen Veterinair Specialistisch Centrum De Wagenrenk in Wageningen in 2013 verbouwplannen had, heeft het management StudioCentro gevraagd het nieuwe interieur voor hen te ontwerpen. Wij hebben een totaalconcept voor De Wagenrenk ontwikkeld, middels een visualisatie daarvan konden de dierenartsen en dierenarts specialisten zien hoe fraai hun nieuwe interieur zou gaan worden.

  Manager Annemiek Hoeben: “Voor de verbouwing van de Wagenrenk hebben we contact gezocht met een aantal interieurontwerpers. Onze keuze is uiteindelijk gevallen op Marcel Degenhart van StudioCentro. Hij wist vrijwel direct onze wensen concreet te vertalen in een mooi ontwerp: tijdloos, rustig en fris. Smaken verschillen, maar Marcel is er in geslaagd een ruimte en sfeer te creëren die niet alleen (nog dagelijks) door onze dierenartsen en medewerkers wordt gewaardeerd, maar ook door onze klanten.”

  In ons totaalconcept hebben wij o.a. kleur- en materiaaladvies en het complete lichtplan opgenomen. In de oude situatie was de receptiebalie links in de ontvangstruimte geplaatst, wij hebben een nieuwe receptiebalie ontworpen die rechts in de ruimte geplaatst is. De blauwe polikamer die midden in de ruimte stond is verdwenen zodat er meer ruimte voor de wachtende baasjes met hun honden en katten is ontstaan.

  Hieronder een foto van het oude interieur en de visualisatie van het nieuwe interieur, deze hebben wij voor aanvang van de verbouwing gemaakt zodat de nieuwe situatie toen al bekeken kon worden.