Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Grote verbouwing in Apeldoorn

  In deze moderne woning in Apeldoorn heeft een grote verbouwing plaatsgevonden, wij gaven advies bij de realisatie van het nieuwe interieur. Door 2 visualisaties van dit interieur te maken hebben we de bewoners, Gerard en Maria, al voor de verbouwing een impressie van hun nieuwe interieur kunnen geven.

  Gerard en Maria over ons advies: “Wat ons erg aansprak bij de kennismaking met Marcel was het feit dat hij goed luisterde naar onze wensen en ideeën over de herinrichting van onze benedenverdieping. Met zijn luistervaardigheid, geduld en rust was hij voor ons een prima klankbord. Voordat hij zijn eigen mening gaf bleef hij open staan voor onze ideeën. Deze kwaliteiten hebben ongetwijfeld een rol gespeeld bij zijn uitstekende samenwerking met de aannemer en andere toeleveranciers. Naast deze contactuele kwaliteiten hebben ook zijn adviezen en zijn planmatige volgordelijkheid van werken ons erg geholpen bij de realisatie van onze plannen.”

  We laten graag nog even zien hoe deze woning was ingericht, en hoe het interieur aan de hand van ons interieuradvies en -ontwerp geworden is.