Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

    Wil je een afspraak maken?

    Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.    Inspirerende werkomgeving

    Voor Boers Beheer mochten wij in Lunteren de boardroom inrichten. De opdracht van de heer Boers was het creëren van een inspirerende werkomgeving, en dat is volgens hem uitstekend gelukt: “Marcel begrijpt wat voor sfeer je wilt bereiken en maakt op basis van een kort intakegesprek een interieurontwerp dat je verwachtingen overtreft. Ook de realisatie is bij Marcel in goede handen, hij heeft ons geïnspireerd en ontzorgd van idee tot realisatie.”

    Naast de inrichting verzorgden wij ook raamdecoratie, vloerbedekking, het kleurschema, beplanting en het lichtplan. Van zijn bezoekers krijgt de heer Boers regelmatig complimenten over de fijne, sfeervolle inrichting.