Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Kantine met nieuw cateringconcept

  Onze opdrachtgever ACV is de afvalinzamelaar in de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Veenendaal en Wageningen. Hun logo symboliseert de bijdrage aan het recyclingproces en geeft tegelijkertijd de regionale focus van het bedrijf weer. Van hieruit wil ACV bijdragen aan een duurzame toekomst.

  Het bedrijf heeft StudioCentro gevraagd de kantine in het hoofdkantoor in te richten: “We gaan vanaf 2021 verder met een nieuw cateringconcept. Om dit te implementeren binnen ACV zijn we voornemens om een kleine verbouwing in onze kantine in gang te gaan zetten.

  Echter, we missen de schakel tussen het cateringconcept en de aannemer zelf; oftewel het denkwerk van een architect die ons mee kan nemen in het proces, met frisse ideeën komt en een juist ontwerp neerlegt waar een aannemer mee aan de slag kan gaan”.

  StudioCentro heeft een indelings-, materialisatie- en kleurvoorstel gedaan en middels de 3d impressies is het volledige interieurontwerp inzichtelijk geworden. Na een enthousiaste reactie van ACV gaat het nieuwe interieur volgens het gepresenteerde plan gerealiseerd worden.