Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Landgoed Bruine Hoeve

In de schitterende bosachtige en glooiende omgeving van Lunteren ligt het prachtige landgoed Bruine Hoeve. Op dit landgoed zijn recent een landhuis inclusief twee geschakelde kleinere koetshuizen opgeleverd. Het gebouw bestaat uit een duidelijk hoofdhuis in de as van het landgoed en de twee belendende kleinere koetshuizen. De woningen zijn allen voorzien van rijke detaillering.

StudioCentro heeft in de zomer van 2014 de indelingen en het lichtplan ontworpen waarna de bouw van start is gegaan. Vervolgens hebben wij de eigenaar eind 2015 uitgebreid advies gegeven bij de hoogwaardige afwerking zoals de keuze van keukens, badkamers, vloeren, kleuren, plinten en deurbeslag. De 3 woningen zijn nu volledig klaar voor verhuur.