Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Groepshotel Het Bosgoed

Senioren en mindervaliden maken voor hun groepsvakanties gebruik van Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed in Lunteren. Het gebouw is zodanig ingericht dat ouderen en gasten met een handicap een gerieflijke huisvesting geboden kan worden. De accommodatie is geheel in laagbouw uitgevoerd en rolstoeltoegankelijk.

In 2011 hebben wij meegewerkt aan de renovatie van het interieur, waarbij de warme sfeer behouden is gebleven en nu vanuit alle ruimtes de focus op de bosrijke omgeving is gericht. Uitgangspunten voor de renovatie waren het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren, comfort, goede toegankelijkheid voor rolstoelen en sfeervolle verlichting.