Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Nieuwbouw in Lunteren

Op een prachtige locatie midden in Lunteren is onlangs deze villa gebouwd. Voor advies over de inrichting en ontwerp van het lichtplan schakelden de bewoners, de familie Steenbeek, ons in.

De heer Steenbeek: “Wederom ben ik bijzonder tevreden over het advies en de styling van StudioCentro voor ons huis. Ook mijn vorige huis is erg smaakvol door hen ingericht en daarom stond het al vast dat ik voor mijn nieuwbouwhuis de styling door StudioCentro zou laten doen. Marcel heeft het gehele lichtplan ontworpen waarmee er een warme sfeer is gecreëerd. Daarnaast zijn de open haard wanden op de benedenverdieping en het bijzondere goudkleurige behang (Anguille big croco galuchat van Elitis) in de keuken absoluut de eyecatchers in ons huis. Wij krijgen veel positieve reacties en bevelen dan ook van harte de expertise van Marcel en Annemiek aan”.