Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Robuust industrieel

Kenny van Oort, Kerk-Avezaath: “Ik wilde iets nieuws, een fris interieur met een stoere eigentijdse look. Na 13 jaar zag ik geen mogelijkheden meer, blind geworden door de gewoonte. Ik vond het een lastige ruimte waar moeilijk sfeer in aan te brengen was. Op advies van vrienden heb ik een deskundige ingeschakeld: StudioCentro. Marcel heeft veel tijd geïnvesteerd in het voortraject. Ik had wel een idee, maar geen visualisatie. Door de gestructureerde aanpak is er een duidelijk beeld ontstaan en werd ik heel enthousiast.

StudioCentro heeft perfect mijn stijl zichtbaar gemaakt in de nieuwe woonkamer. De totale sfeer, de kleuren, de vloer, de raambekleding en de accessoires, alles klopt. Ze hebben uitgebreid de tijd genomen om de door mij ingebrachte details in te passen in hun oorspronkelijke ontwerp. En het belangrijkste is: Ik ben heel erg tevreden met mij robuust industriële look!

Bij de totale verbouwing is het inschakelen van StudioCentro een hele goede investering geweest, ik beveel hen van harte aan!”