Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Monumentale villa

  Wanneer je de monumentale gevel ziet, heb je nog geen idee welke verrassingen erachter schuilgaan. Wonen, werken, loungen, alles kan hier apart maar ook tegelijk plaatsvinden in dit historische pand met industriële accenten.

  Het bouwjaar van deze prachtige villa is 1885 en in 1935 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd. Hierdoor is in totaal 316 m2 woonoppervlakte beschikbaar.

  In februari 2021 wisselt de villa van eigenaar. De nieuwe bewoners hebben StudioCentro gevraagd een interieurontwerp voor hen te maken. In de uitbouw bevinden zich de keuken, het eetgedeelte en een zithoek. Voor dit gedeelte van de villa hebben we 3d impressies gemaakt waardoor het interieurontwerp inzichtelijk is geworden.

  En ook voor de badkamer, die zich in het oude deel van de villa bevindt, hebben we een impressie gemaakt. Onze opdrachtgevers zijn nu al enthousiast: “Super mooi! Gaaf om te zien hoe het gaat worden”.

  We laten graag nog even zien hoe deze woning was ingericht, en hoe de villa aan de hand van ons interieuradvies en -ontwerp ingericht gaat worden.