Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Putten

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Putten

  StudioCentro in Putten

  Ga je in Putten bouwen of verbouwen en wil je goed advies? Wij komen graag kennismaken. De binnenhuisarchitect van StudioCentro luistert eerst uitgebreid naar jouw wensen, vervolgens geeft hij het beste interieuradvies.

  Onze ervaren en creatieve interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een sfeervol interieurontwerp met prachtig lichtplan. Een strak modern interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Dit doen wij al jaren voor woningen en bedrijven. Neem nu contact met ons op voor een kosteloze afspraak in Putten.

  De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Putten.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Putten.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Putten.

  De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Putten.

  Maatwerk

  Het advies van onze binnenhuisarchitect kan zo groot of klein zijn als gewenst, wij leveren altijd maatwerk. Het aanpassen van de kleuren of de indeling van je interieur kan al een zeer groot effect hebben. Maar als je wilt dan ontwerpen we ook graag een compleet nieuw interieur in Putten.

  Onze interieurontwerper geeft advies over bijvoorbeeld kleuren en een nieuwe indeling en kan dat ook over mummieplanten, het lichtplan, toe te passen meubels, materialen, vloerafwerking en de akoestiek .

  Mummieplanten in Putten

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro werkt met innovatieve oplossingen, zo plaatst hij in Putten bijvoorbeeld graag mummieplanten. Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand zijn allen leverbaar. Het zijn echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, ze behouden zo hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen licht, water of onderhoud nodig, het zijn daardoor de makkelijkste planten.

  Ben je op zoek naar de mooiste en makkelijkste planten? Neem dan contact op met onze interieurontwerper, hij geeft je in Putten graag advies over de talloze combinatie mogelijkheden.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om deze kantoorplanten te plaatsen.

  Strak modern, warme sfeer

  StudioCentro creëert strak moderne interieurs met een warme sfeer die rust en eenheid uitstralen. Als we je adviseren dan staan jouw wensen het hele traject centraal. Zo ontwerpt onze binnenhuisarchitect in Putten jouw maatwerk interieur.

  GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart vormen samen StudioCentro, zij hebben al in veel woningen en bedrijven interieuradvies gegeven. Kleurtips, een nieuwe keuken en badkamer, een prachtig lichtplan of een complete inrichting, in Putten is de interieurontwerper van StudioCentro je graag van dienst.

  Contact

  Bel voor een afspraak 0318-481149, of geef je verzoek aan ons door via info@studiocentro.nl. Realiseer samen met StudioCentro je droominterieur, onze binnenhuisarchitect komt graag naar Putten.

  De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Putten.

  De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Putten.

  De interieurontwerper van deze strak moderne keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Putten.

  De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Putten.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha