Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Renkum

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Renkum

StudioCentro in Renkum

Ga je binnenkort bouwen of verbouwen? Onze binnenhuisarchitect is je in Renkum graag van dienst. Kies je voor het interieuradvies van StudioCentro dan ontstaat rust en eenheid. Je krijgt een prachtig, strak modern interieur met een warme sfeer.

Onze interieurontwerper levert altijd maatwerk. Wil je bijvoorbeeld alleen kleuradvies? Of een ontwerp voor je nieuwe keuken en badkamer? We komen graag met je praten. Ook tekenen we plattegronden voor een complete verbouwing én we ontwerpen desgewenst een prachtig lichtplan. Wil je meer weten over onze diensten op het gebied van interieurontwerp en inrichting? Neem dan contact met ons op en maak in Renkum een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Renkum.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Renkum.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Renkum.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Renkum.

Onze binnenhuisarchitect

Een dynamisch samenspel van kleuren, materialen en de architectuur. Een prachtig, sfeervol lichtplan. Een strak, modern interieur, met een warme uitstraling. Het zijn enkele termen die karakteristiek zijn voor de interieurontwerpen van StudioCentro.

Onze binnenhuisarchitect levert maatwerk interieuradvies, hij laat zich hierbij niet leiden door trends. Je nieuwe interieur wordt een weerspiegeling van jouw smaak en stijl. Jouw ideeën zijn dus waardevol, jouw wensen en eisen vormen de basis van het plan. Met onze expertise, ervaring en creativiteit wordt je nieuwe interieur naar het hoogste niveau gebracht. Onze studio is gevestigd in Lunteren, we komen graag naar Renkum om samen met jou het interieur van je dromen te realiseren.

Contactgegevens

StudioCentro bestaat uit een vast team, styliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Zij kijken in Renkum met een open mind naar de mogelijkheden van je interieur. Wil je enkele kleurtips, een nieuwe keuken en badkamer, een prachtig lichtplan of een compleet nieuwe indeling van je woning, de keuze is aan jou. StudioCentro is je graag van dienst.

Voor een gratis interieurscan bel je 0318-481149. Of je vult het contactformulier in, onze interieurontwerper neemt dan contact met je op voor het plannen van een afspraak in Renkum.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Renkum.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Renkum.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Renkum.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Renkum.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha