Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Rhenen

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Rhenen

  StudioCentro in Rhenen

  Ga je binnenkort bouwen of verbouwen? Onze binnenhuisarchitect ontwerpt het nieuwe interieur van je woning of bedrijf, hij is je in Rhenen graag van dienst. Kies je voor het interieuradvies van StudioCentro dan ontstaat rust en eenheid. Je krijgt een strak modern interieur met een warme sfeer.

  Onze interieurontwerper levert altijd maatwerk. Van kleuradvies tot het tekenen van plattegronden voor een complete verbouwing inclusief een prachtig lichtplan. Wil je meer weten over onze diensten op het gebied van interieurontwerp en inrichting? Neem dan contact met ons op en maak in Rhenen een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Rhenen.

  De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Rhenen.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Rhenen.

  De interieurontwerper van deze zwart eiken keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Rhenen.

  Onze binnenhuisarchitect

  Een dynamisch samenspel van kleuren, materialen en de architectuur. Een prachtig, sfeervol lichtplan. Een strak, modern interieur, met een warme uitstraling. Het zijn enkele termen die karakteristiek zijn voor de interieurontwerpen van StudioCentro.

  Onze binnenhuisarchitect levert maatwerk interieuradvies en hij laat zich hierbij niet leiden door trends. Je nieuwe interieur wordt een weerspiegeling van jouw smaak en stijl. Met onze expertise, ervaring en creativiteit wordt je nieuwe interieur naar het hoogste niveau gebracht. Onze studio is gevestigd in Lunteren, we komen graag naar Rhenen om samen met jou het interieur van je dromen te realiseren.

  Mummieplanten in Rhenen

  StudioCentro werkt in Rhenen graag met innovatieve oplossingen, zo plaatsen wij bijvoorbeeld mummieplanten. Leverbaar als eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden.

  In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. De bladeren behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Een mummieplant heeft geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten.

  Ben je op zoek naar de mooiste planten voor je interieur? Onze interieurontwerper zet graag mummieplanten voor je neer in Rhenen, echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met kantoorplanten. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze Phoenix mummieplanten te plaatsen.

  Contactgegevens

  StudioCentro is het advies- en ontwerpbureau van GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Zij kijken in Rhenen met een open mind naar de mogelijkheden van je interieur. Wil je kleurtips, mummieplanten, een prachtig lichtplan of een compleet nieuwe indeling met keuken en badkamer, de keuze is aan jou. StudioCentro is je graag van dienst.

  Voor een InterieurScan bel je 0318-481149. Of je vult het contactformulier in, onze interieurontwerper neemt dan contact met je op voor het plannen van een afspraak in Rhenen.

  De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Rhenen.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Rhenen.

  De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Rhenen.

  De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Rhenen.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha