Binnenhuisarchitect Rhenen

Binnenhuisarchitect in Rhenen

Ben je in Rhenen op zoek naar een creatieve, ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen interieurs voor woningen en bedrijven zonder de laatste trends te volgen. StudioCentro heeft een eigen stijl: strak, modern met een warme sfeer. Jouw nieuwe interieur wordt dus tijdloos mooi!

Onze interieurontwerper vertaalt je wensen naar een interieurplan op maat. Het wordt een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je in Rhenen een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar je toe.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio midden Nederland.

1. De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Rhenen.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Rhenen.

De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Rhenen.

SfeerScan

Jouw nieuwe interieur ontwerpen wij aan de hand van de SfeerScan. Dat is een ontwerptool die we ontwikkeld hebben waarin alle elementen aan bod komen die het door jou gewenste interieur vormen. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we deze Scan door waardoor we een goed beeld krijgen van de vraagstukken je voor ons hebt.

Daarna brengen we een offerte op maat uit. Als die naar wens is dan start ons advies en ontwerpproces, door daarbij onze creativiteit met vakkennis te combineren zien we mogelijkheden waar je zelf nooit aan hebt gedacht. Wij creëren met onze expertise en ervaring een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

Mummieplanten in Rhenen

StudioCentro werkt in Rhenen graag met innovatieve oplossingen, zo plaatsen wij bijvoorbeeld mummieplanten. Leverbaar als eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden.

In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. De bladeren behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Een mummieplant heeft geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten.

Ben je op zoek naar de mooiste planten voor je interieur? Onze interieurontwerper zet graag mummieplanten voor je neer in Rhenen, echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

Een prachtig lichtplan

Welke verlichting brengt jouw interieur op het hoogste niveau? Je interieur komt pas echt tot zijn recht met een goed lichtplan, dus wij kijken in Rhenen graag met ons creatieve oog naar de mogelijkheden. Op basis van jouw wensen maakt de binnenhuisarchitect van StudioCentro een prachtig lichtplan.

Bij een nieuw interieur wordt over het algemeen vooral gedacht aan de indeling, meubelen, vloerafwerking en kleuren. De toegevoegde waarde van verlichting wordt helaas nog vaak over het hoofd gezien. Een goed lichtplan verbind alle losse interieurelementen.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Rhenen.

De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Rhenen.

De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Rhenen.

De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Rhenen.

De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Rhenen.

De mooiste interieurs

StudioCentro is een creatieve en professionele ontwerpstudio, gestart in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Samen met een vast team van specialisten realiseren wij de mooiste interieurs. Onze vakmensen weten precies hoe ze onze ontwerpen perfect kunnen uitvoeren voor een eerlijke prijs.

Voor een InterieurScan bel je 0318-481149. Of je vult het contactformulier in, onze interieurontwerper neemt dan contact met je op om een afspraak in Rhenen te maken.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden