Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Scherpenzeel

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Scherpenzeel

StudioCentro in Scherpenzeel

Heb je bouw- of verbouwplannen in Scherpenzeel? Van harte welkom bij de binnenhuisarchitect van StudioCentro. Hij vertaalt jouw wensen naar een perfect passend interieuradvies. Je nieuwe interieur wordt zowel sfeervol, praktisch als stijlvol. Kleuradvies, mummieplanten, een prachtig lichtplan of een complete verbouwing, onze ervaren en creatieve interieurontwerper is je graag van dienst.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze binnenhuisarchitect in Scherpenzeel? Op deze pagina tref je alvast meer informatie aan. Voor persoonlijk advies nodigen we je uit om een kosteloze en geheel vrijblijvende afspraak te maken. Wij zijn gespecialiseerd in strakke, moderne interieurs met een warme sfeer. Interieurs die eenheid en rust uitstralen.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

Interieurontwerp is maatwerk

De combinatie van kleuren, materialen, verlichting en meubels wordt vanzelfsprekend volledig afgestemd op jouw smaak. Zo ontwerpen we een interieur waarin jij je thuisvoelt. Verwacht je veel geld kwijt te zijn aan het interieuradvies? Door onze InterieurScan te gebruiken kunnen we op een efficiënte manier advies uitbrengen, zo beschik je al vanaf € 955,- over een bijzonder en uniek interieurontwerp.

StudioCentro komt graag naar Scherpenzeel om jouw wensen te bespreken. Die wensen vormen namelijk het uitgangspunt waar onze binnenhuisarchitect mee aan de slag gaat. De interieurontwerper kijkt altijd met een open mind naar de mogelijkheden van je interieur en maakt op basis daarvan een uniek ontwerp.

Passend interieuradvies

De combinatie van kleuren, materialen, verlichting en meubels wordt vanzelfsprekend volledig afgestemd op jouw smaak. Zo ontwerpen we een interieur waarin jij je thuisvoelt. Verwacht je veel geld kwijt te zijn aan het interieuradvies? Door onze InterieurScan te gebruiken kunnen we op een efficiënte manier advies uitbrengen, zo beschik je al vanaf € 1.485,- over een bijzonder en uniek interieurontwerp.

StudioCentro komt graag naar Scherpenzeel om jouw wensen te bespreken. Die wensen vormen namelijk het uitgangspunt waar onze binnenhuisarchitect mee aan de slag gaat. De interieurontwerper kijkt altijd met een open mind naar de mogelijkheden van je interieur en maakt op basis daarvan een uniek ontwerp.

Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

Dit is een interieur met gemummificeerd siergras, een prachtige kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag bij de plaatsing van deze makkelijke kamerplanten.

Mummieplanten in Scherpenzeel

Wij geven ook graag advies over de mooiste planten voor je interieur. Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand zijn allemaal als mummieplanten beschikbaar. Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

Het vocht in deze planten is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, daardoor behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. Onze interieurontwerper informeert je in Scherpenzeel over de mogelijkheden.

Contactgegevens

Wil je in Scherpenzeel advies van een binnenhuisarchitect die met je meedenkt en onafhankelijk interieuradvies geeft? Dan ben je bij StudioCentro aan het juiste adres. Bel ons (0318-481149) of mail naar: info@studiocentro.nl. Samen brengen we jouw interieur in Scherpenzeel naar het hoogste niveau.

De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

De interieurontwerper van deze badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha