Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Scherpenzeel

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Scherpenzeel

StudioCentro in Scherpenzeel

Heb je bouw- of verbouwplannen? Doe dan in Scherpenzeel een beroep op de binnenhuisarchitect van StudioCentro. Hij vertaalt jouw wensen naar een perfect passend interieuradvies. Je nieuwe interieur wordt zowel sfeervol, praktisch als stijlvol. Kleuradvies, een prachtig lichtplan of een complete verbouwing, onze ervaren en creatieve interieurontwerper is je graag van dienst.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze binnenhuisarchitect in Scherpenzeel? Op deze pagina tref je alvast meer informatie aan. Voor persoonlijk advies nodigen we je van harte uit om een afspraak te maken met StudioCentro. Wij zijn gespecialiseerd in strakke, moderne interieurs met een warme sfeer. Interieurs die eenheid en rust uitstralen.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

Interieurontwerp is maatwerk

Wanneer je woont of werkt in een interieur dat bij je past, maakt dat je gelukkig. Zo simpel is het. Immers, met de goede indeling, kleuren en sfeer kun je je ontspannen, of juist bergen werk verzetten. Ieder interieur is anders en maatwerk is bij interieuradvies dan ook gewenst. Of het nu om een hypermodern kantoorpand in Scherpenzeel gaat of om een statig herenhuis: onze binnenhuisarchitect laat hier graag zijn ervaren licht op schijnen.

Jouw ideeën zijn waardevol, jouw eisen en wensen vormen de basis van ons plan. Wij creëren met onze ervaring en creativiteit een optimaal resultaat. Met het interieuradvies van de interieurontwerper van StudioCentro krijgt elk interieur in Scherpenzeel een perfect afgestemd ontwerp.

Passend interieuradvies

Wat is jouw manier van wonen of werken in Scherpenzeel? Hoe past de ruimte waarin je leeft daarbij? Bij StudioCentro is persoonlijk contact erg belangrijk. Tijdens ons kennismakingsgesprek praten we uitgebreid over jouw eisen en wensen.

Onze interieurs hebben een slimme indeling, een prachtig kleurenspectrum en een warm, sfeervol karakter. Alle aspecten, waaronder bijvoorbeeld het lichtplan, worden met elkaar afgestemd door middel van tekeningen en impressies. Onze interieurontwerper motiveert altijd de keuze voor de verschillende aspecten. Op deze manier krijg je inzicht in de mogelijkheden van je interieur en kan je gemakkelijk de juiste keuzes maken.

Contactgegevens

Wil je in Scherpenzeel advies van een binnenhuisarchitect die met je meedenkt en onafhankelijk interieuradvies geeft? Dan ben je bij StudioCentro aan het juiste adres. Bel ons (0318-481149) of mail naar: info@studiocentro.nl. Samen brengen we jouw interieur in Scherpenzeel naar het hoogste niveau.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha