Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Scherpenzeel

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Scherpenzeel

  StudioCentro in Scherpenzeel

  Heb je bouw- of verbouwplannen in Scherpenzeel? Ben je op zoek naar een binnenhuisarchitect die je goed advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro, wij ontwerpen maatwerk interieurs voor zowel woningen als bedrijven. Onze interieurontwerper zorgt voor rust en eenheid in je nieuwe interieur.

  Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen wij in Scherpenzeel uitgebreid de tijd om naar jouw wensen te luisteren. En die wensen kunnen uiteenlopen van kleuradvies tot een complete verbouwing. Wil je ook een goed lichtplan? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van strak moderne interieurs met een warme sfeer en een prachtig lichtplan.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

  De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

  De interieurontwerper van deze zwart eiken keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

  Interieurontwerp is maatwerk

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro geeft je interieuradvies en helpt graag bij de praktische invulling daarvan. Nieuw meubilair, planten, een andere vloer en een accentkleur op een muur? Of wellicht een complete verbouwing?

  Jouw wensen vormen ons uitgangspunt. Op basis daarvan maakt onze interieurontwerper in Scherpenzeel een uniek ontwerp. De materialen, meubels en kleuren stemmen we af op jouw persoonlijke smaak. Wil je een strakke, moderne inrichting met een warme sfeer?

  Wij gaan het voor jou realiseren. En omdat verlichting in je woning of bedrijf essentieel is voor de juiste sfeer ontwerpt de binnenhuisarchitect van StudioCentro ook graag een prachtig lichtplan voor je.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met kantoorplanten. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze Phoenix mummieplanten te plaatsen.

  Mummieplanten in Scherpenzeel

  Wij geven ook graag advies over de mooiste planten voor je interieur. Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand zijn allemaal als mummieplanten beschikbaar. Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  Het vocht in deze planten is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, daardoor behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. Onze interieurontwerper informeert je in Scherpenzeel over de mogelijkheden.

  Contactgegevens

  Wil je in Scherpenzeel advies van een binnenhuisarchitect die met je meedenkt en onafhankelijk interieuradvies geeft? Dan ben je bij StudioCentro aan het juiste adres. Bel ons (0318-481149) of mail naar: info@studiocentro.nl. Samen brengen we jouw interieur in Scherpenzeel naar het hoogste niveau.

  De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

  De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

  De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Scherpenzeel.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha