Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Soest

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Soest

  StudioCentro in Soest

  Ben je in Soest op zoek naar een binnenhuisarchitect die het interieur van jouw woning of bedrijf kan vormgeven? Wil je een modern, strak interieur met een warme sfeer? Maak dan kennis met de vakmensen van StudioCentro. Wij nemen jouw wensen als uitgangspunt en brengen je interieur naar het hoogste niveau.

  Met ieder aspect wordt rekening gehouden, we hebben oog voor detail. Zo geven wij niet alleen advies over bijvoorbeeld kleurgebruik, maar onze binnenhuisarchitect ontwerpt ook een prachtig lichtplan voor je.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je direct een afspraak maken met onze interieurontwerper? Neem dan nu contact met ons op, wij geven graag interieuradvies in Soest. StudioCentro zorgt voor rust en eenheid in je nieuwe interieur.

  De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Soest.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Soest.

  De interieurontwerper van deze strak moderne keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Soest.

  De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Soest.

  Het werk van onze binnenhuisarchitect

  Onze binnenhuisarchitect maakt een afspraak met je in Soest, in het eerste gesprek bespreken we jouw wensen. Want alleen op basis van jouw ideeën zijn wij in staat om jouw droominterieur te realiseren. Welke aspecten vindt je belangrijk bij de inrichting?

  De interieurontwerper bespreekt de ruimtes met je en hij kijkt met een open mind wat de mogelijkheden zijn. Daarna werkt hij één of meerdere voorstellen uit. Hierbij worden onder andere kleurgebruik, indeling, meubelen en de materialen voorgelegd. Een goed lichtplan heeft een grote invloed heeft op jouw interieur, dus ook dat ontwerpen we graag voor je

  Het effect van een lichtplan

  Goed geplaatste verlichting is de verbindende factor tussen alle losse elementen in je woning of bedrijf. Het is daarom belangrijk dat er goed wordt nagedacht over het lichtplan, de interieurontwerper van StudioCentro is de specialist. 

  Iedere ruimte heeft een ander type verlichting nodig. Met ons maatwerk wordt precies de juiste verlichting voor elke ruimte gevonden. Wil je meer weten over het ontwerp van een lichtplan? Neem dan contact op met de binnenhuisarchitect van StudioCentro, hij informeert je in Soest graag over de mogelijkheden.

  Mummieplanten in Soest

  StudioCentro levert de mooiste planten: mummieplanten. Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand, echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. De bladeren behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen water en geen licht nodig, het zijn dus de mooiste en de makkelijkste planten.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met kantoorplanten. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze Phoenix mummieplanten te plaatsen.

  Contact

  De interieurontwerper van StudioCentro ontwerpt strakke, moderne interieurs met een warme sfeer. We bieden je in Soest een vrijblijvend en kosteloos eerste adviesgesprek, een unieke interieurscan en voordelig interieuradvies.

  Als je het online contactformulier invult of een mail stuurt naar info@studiocentro.nl dan maakt onze binnenhuisarchitect snel een afspraak met je in Soest.

  De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Soest.

  De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Soest.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Soest.

  De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Soest.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha