Binnenhuisarchitect Soest

Binnenhuisarchitect in Soest

Ben je in Soest op zoek naar binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij de creatieve en ervaren ontwerpers van StudioCentro. Wij zijn de vormgevers van interieurs voor woningen en bedrijven.

Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieurplan op maat, je nieuwe interieur gaat rust en eenheid uitstralen. StudioCentro volgt niet de laatste trends want we hebben een eigen stijl: strak modern met een warme sfeer. Een tijdloos mooie stijl.

Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of bel, wij komen graag naar Soest.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio midden Nederland.

De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Soest.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Soest.

De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

 De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Soest.

SfeerScan

Het ontwerpen van jouw nieuwe interieur doen wij aan de hand van onze speciale ontwerptool, de Sfeerscan. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we deze Scan door, hierin komen alle elementen aan bod die samen het door jou gewenste interieur vormen. In het gesprek luistert onze binnenhuisarchitect uitgebreid naar jouw wensen, deze vormen het uitgangspunt voor zijn ontwerp en interieuradvies.

Na dit gesprek brengen we een offerte op maat uit, is die naar wens dan start ons ontwerp en advieswerk. Wij creëren met onze expertise, ervaring en creativiteit een optimaal resultaat. Met jouw wensen als uitgangspunt brengen we je interieur naar het hoogste niveau.

Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Bij het ontwerpen worden alle aspecten onder de loep genomen. De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur. Zo ontwerpen wij in Soest een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Het lichtplan

Goed geplaatste verlichting is de verbindende factor tussen alle losse elementen in je woning of bedrijf. Het is daarom belangrijk dat er goed wordt nagedacht over het lichtplan, de interieurontwerper van StudioCentro is de specialist.

Iedere ruimte heeft een ander type verlichting nodig. Met ons maatwerk wordt precies de juiste verlichting voor elke ruimte gevonden. Wil je meer weten over het ontwerp van een lichtplan? Neem dan contact op met de binnenhuisarchitect van StudioCentro, hij informeert je in Soest graag over de mogelijkheden.

Mummieplanten in Soest

StudioCentro levert de mooiste planten: mummieplanten. Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand, echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. De bladeren behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen water en geen licht nodig, het zijn dus de mooiste en de makkelijkste planten.

 De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Soest.

 De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Soest.

De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Soest.

De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Soest.

De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Soest.

De vakmensen

StudioCentro, opgericht in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart, is een creatieve en professionele ontwerpstudio. Wij werken samen met een vast team van specialisten, deze vakmensen weten precies hoe onze ontwerpen perfect kunnen worden uitgevoerd voor een eerlijke prijs. Samen realiseren wij de mooiste interieurs.

Als je het online contactformulier invult of een mail stuurt naar info@studiocentro.nl dan maakt onze binnenhuisarchitect snel een afspraak met je in Soest.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden