Binnenhuisarchitect Tiel

Binnenhuisarchitect in Tiel

Ben je in Tiel op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen interieurs voor zowel woningen als bedrijven.

Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieurplan op maat, je nieuwe interieur gaat rust en eenheid uitstralen. StudioCentro volgt niet de laatste trends want we hebben een eigen stijl: strak modern met een warme sfeer. Een tijdloos mooie stijl.

Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken in Tiel? Vul dan het contactformulier in of bel even, wij komen graag naar je toe.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio midden Nederland.

1. De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Tiel.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

 De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Tiel.

 De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

 De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Tiel.

SfeerScan

Het ontwerpen van jouw nieuwe interieur doen wij aan de hand van onze speciale ontwerptool, de Sfeerscan. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we deze Scan door, hierin komen alle elementen aan bod die samen het door jou gewenste interieur vormen. In het gesprek luistert onze binnenhuisarchitect goed naar jouw wensen, deze vormen het uitgangspunt voor zijn ontwerp en interieuradvies.

Na dit gesprek brengen we een offerte op maat uit en als die naar wens is starten we met ons ontwerp en advieswerk. Wij creëren met onze expertise, ervaring en creativiteit een optimaal resultaat. Met jouw wensen als uitgangspunt brengen we je interieur naar het hoogste niveau.

Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Bij het ontwerpen worden alle aspecten onder de loep genomen. De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur. Zo ontwerpen wij in Tiel een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Mummieplanten in Tiel

De binnenhuisarchitect van StudioCentro werkt in Tiel met innovatieve oplossingen. Bijvoorbeeld met mummieplanten.

Heb je een donkere ruimte of ontbreken groene vingers? Mummieplanten hebben geen licht, water en verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten. Echte planten die zo goed geprepareerd zijn dat ze jarenlang mooi blijven.

In mummieplanten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Ook in Tiel zet onze interieurontwerper deze makkelijke planten graag voor je neer.

Een goed lichtplan

Verlichting die de juiste plek in je interieur inneemt bepaalt de sfeer. Het werkt als een verbindende factor tussen alle losse elementen die zich in de ruimte bevinden. Het uitwerken van een goed lichtplan is daarom van essentieel belang.

De interieurontwerper van StudioCentro kan je in Tiel hierbij helpen. Hij luistert naar jouw wensen op lichtgebied en werkt een lichtplan uit. Wil je meer weten over onze aanpak op het gebied van verlichting? Neem dan contact op met onze binnenhuisarchitect.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Tiel.

De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Tiel.

De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

 De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Tiel.

De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Tiel.

De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Tiel.

Contactgegevens

StudioCentro is een creatieve en professionele ontwerpstudio, gestart in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Samen met een vast team van specialisten realiseren wij de mooiste interieurs. Onze vakspecialisten weten precies hoe ze onze ontwerpen perfect kunnen uitvoeren voor een eerlijke prijs.

Direct een afspraak met ons maken voor interieuradvies, mummieplanten of een lichtplan op maat? Bel dan 0318-481149. Of vul ons online contactformulier in op de website voor een eerste afspraak. De interieurontwerper van StudioCentro helpt je graag met de realisatie van je droominterieur in Tiel.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden