Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Tiel

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Tiel

  StudioCentro in Tiel

  Wil je gaan bouwen of verbouwen? En ben je op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je in Tiel graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro! Interieurarchitectuur is onze passie, wij ontwerpen strak moderne interieurs met een warme sfeerinterieurs voor zowel woningen als bedrijven.

  Onze interieurontwerper vertaalt al jouw wensen naar een interieurplan op maat, een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar Tiel.

  De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Tiel.

  De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Tiel.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Tiel.

  De interieurontwerper van deze strak moderne keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Tiel.

  Ontwerper met een open mind

  StudioCentro komt naar Tiel om jouw wensen te bespreken, die vormen het uitgangspunt waar onze binnenhuisarchitect mee aan de slag gaat. Hij kijkt altijd met een open mind naar de mogelijkheden van je interieur en maakt op basis daarvan een uniek ontwerp.

  De combinatie van kleuren, materialen, meubels, planten en lichtplan wordt door de interieurontwerper compleet afgestemd op jouw smaak. Zo ontwerpen we een interieur waarin jij je thuis voelt. Verwacht je veel geld kwijt te zijn aan het interieuradvies? Dan hebben wij een aangename verrassing: door onze InterieurScan in Tiel te gebruiken kunnen we op een efficiënte manier advies uitbrengen. Zo beschik je al vanaf € 1.485,- over een bijzonder en uniek interieurontwerp.

  Mummieplanten in Tiel

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro werkt in Tiel met innovatieve oplossingen. Bijvoorbeeld met mummieplanten.

  Heb je een donkere ruimte of ontbreken groene vingers? Mummieplanten hebben geen licht, water en verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten. Echte planten die zo goed geprepareerd zijn dat ze jarenlang mooi blijven.

  In mummieplanten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Ook in Tiel zet onze interieurontwerper deze makkelijke planten graag voor je neer.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om deze kantoorplanten te plaatsen.

  Een goed lichtplan

  Verlichting die de juiste plek in je interieur inneemt bepaalt de sfeer. Het werkt als een verbindende factor tussen alle losse elementen die zich in de ruimte bevinden. Het uitwerken van een goed lichtplan is daarom van essentieel belang.

  De interieurontwerper van StudioCentro kan je in Tiel hierbij helpen. Hij luistert naar jouw wensen op lichtgebied en werkt een lichtplan uit. Wil je meer weten over onze aanpak op het gebied van verlichting? Neem dan contact op met onze binnenhuisarchitect.

  Contactgegevens

  GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart weten door ervaring, goede smaak en oog voor detail de mooiste ontwerpen af te leveren. Inmiddels genieten al veel mensen in Tiel en omgeving van een sfeervol ingericht interieur door StudioCentro.

  Direct een afspraak met ons maken voor interieuradvies, mummieplanten of een lichtplan op maat? Bel dan 0318-481149. Of vul ons online contactformulier in op de website voor een eerste afspraak. De interieurontwerper van StudioCentro helpt je graag met de realisatie van je droominterieur in Tiel.

  De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Tiel.

  De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Tiel.

  De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Tiel.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Tiel.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha