Binnenhuisarchitect Utrecht

Binnenhuisarchitect in Utrecht

Ben je in Utrecht op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen interieurs voor zowel woningen als bedrijven.

Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieurplan op maat, zo krijg je een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wij volgen geen trends want we hebben een eigen stijl: strak modern met een warme sfeer. Een tijdloos mooie stijl.

Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken in Utrecht? Vul dan het contactformulier in of bel, wij komen graag naar je toe.

1. De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Utrecht.

 De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio midden Nederland.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Utrecht.

De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

 De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Utrecht.

SfeerScan

Het ontwerpen van jouw interieurplan doen wij aan de hand van een model dat we samengesteld hebben, de Sfeerscan. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we deze Scan door, hierin komen alle elementen aan bod die tezamen het door jou gewenste interieur vormen. In ons eerste gesprek luistert onze binnenhuisarchitect uitgebreid naar jouw wensen, deze vormen het uitgangspunt voor zijn ontwerp en interieuradvies.

Na dit gesprek brengen we een offerte op maat uit en als die naar wens is starten we met het ontwerp. Wij creëren met onze expertise, ervaring en creativiteit een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Bij het ontwerpen worden alle aspecten onder de loep genomen. De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je interieur. Zo ontwerpen wij in Utrecht een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Mummieplanten in Utrecht

StudioCentro is leverancier van de mooiste planten voor je interieur. Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand zijn allen als mummieplanten beschikbaar. Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

Een mummieplant heeft geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. Doordat deze planten een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof hebben opgezogen behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Onze interieurontwerper informeert je graag over de mogelijkheden.

Een prachtig lichtplan

Als er aan een nieuw interieur gedacht wordt dan wordt de verlichting nog wel eens over het hoofd gezien. Helaas, want een goed lichtplan is van groot belang als een interieur naar het hoogste niveau getild moet worden.

De indeling, meubelen, vloerafwerking en kleuren zijn uiteraard ook zeer belangrijk, onze binnenhuisarchitect zorgt er met het lichtplan voor dat alle interieurelementen met elkaar verbonden worden. Maak voor een prachtig lichtplan in Utrecht snel een afspraak met de interieurontwerper van StudioCentro.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Utrecht.

 De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Utrecht.

 De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Utrecht.

 De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Utrecht.

De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Utrecht.

Contact

Wil je interieuradvies, een ontwerp of een prachtig lichtplan? Neem dan contact met ons op, bel 0318-481149. Ook via het online contactformulier op onze website kan een afspraak in Utrecht worden gemaakt.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden