Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Utrecht

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Utrecht

  StudioCentro in Utrecht

  Ga je bouwen of verbouwen in Utrecht? Ben je op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen interieurs voor zowel woningen als bedrijven. Op basis van jouw wensen krijg je een modern en strak interieur met een warme sfeer. Inclusief een fantastisch lichtplan.

  Onze interieurontwerper vertaalt alle wensen naar een interieurplan op maat. Het wordt een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen in Utrecht graag naar je toe.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Utrecht.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Utrecht.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Utrecht.

  De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Utrecht.

  Strak, modern met een warme sfeer

  Voordat je in Utrecht een woning of bedrijf laat bouwen of verbouwen komt onze binnenhuisarchitect graag kennismaken. Hij biedt je een heel andere kijk op je woon- of werksituatie. Vervolgens worden jouw wensen en eisen vertaald naar het interieurplan. Wij creëren met onze expertise, ervaring en creativiteit een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

  Bij het ontwerpen worden alle aspecten onder de loep genomen. Onze binnenhuisarchitect bekijkt de mogelijkheden van je woning of bedrijf in Utrecht met een open mind. Kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben allemaal een belangrijk rol in de totstandkoming van je interieur. Zo ontwerpen wij een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

  Mummieplanten in Utrecht

  StudioCentro is leverancier van de mooiste planten voor je interieur. Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand zijn allen als mummieplanten beschikbaar. Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  Een mummieplant heeft geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. Doordat deze planten een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof hebben opgezogen behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Onze interieurontwerper informeert je graag over de mogelijkheden.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met kantoorplanten. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze Phoenix mummieplanten te plaatsen.

  Creatief team

  Ons creatieve team bestaat uit Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Deze GroenStyliste en binnenhuisarchitect leveren compleet interieuradvies en uiteraard ontwerpen ze ook een prachtig lichtplan voor je.

  Wellicht verwacht je dat interieuradvies duur is… dan hebben wij een leuke verrassing: we gebruiken onze InterieurScan, daardoor brengen we op een efficiënte manier advies uit en beschik je al vanaf € 1.485,- over een interieurontwerp.

  We ontwerpen samen met jou het mooiste interieur. Je krijgt van onze interieurontwerper in Utrecht het beste advies over materialen, kleuren, mummieplanten, meubels en verlichtingsarmaturen.

  Contactgevens

  Heb je bouw- of verbouwplannen? StudioCentro is je graag van dienst voor het nieuwe interieur van je woning of bedrijf. Maak nu een vrijblijvende afspraak, bel 0318-481149 of mail info@studiocentro.nl. Onze binnenhuisarchitect komt naar Utrecht.

  De interieurontwerper van deze bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Utrecht.

  De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Utrecht.

  De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Utrecht.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Utrecht.

  Een prachtig lichtplan

  Als er aan een nieuw interieur gedacht wordt dan wordt de verlichting nog wel eens over het hoofd gezien. Helaas, want een goed lichtplan is van groot belang als een interieur naar het hoogste niveau getild moet worden. De indeling, meubelen, vloerafwerking en kleuren zijn uiteraard ook zeer belangrijk, onze binnenhuisarchitect zorgt er met het lichtplan voor dat alle interieurelementen met elkaar verbonden worden.

  Marcel Degenhart ontwerpt in Utrecht met al zijn creativiteit en vakkennis een prachtig lichtplan voor je. Je interieur komt dan optimaal tot zijn recht. StudioCentro gaat hierbij uiteraard uit van jouw wensen. Marcel past zijn kennis over verlichting toe in jouw interieuradvies. Graag bespreekt hij in Utrecht met jou de verschillende functies van je interieur waarna een op maat gemaakt lichtadvies wordt uitgebracht. Jouw keuken heeft tenslotte een andere verlichting nodig dan jouw woonkamer.

  Onze binnenhuisarchitect heeft de ervaring en vakkennis, hij ontwerpt een goed lichtplan en laat je graag verschillende armaturen zien die je kunt toepassen. Maak voor een prachtig lichtplan in Utrecht snel een afspraak met de interieurontwerper van StudioCentro.

  Maatwerk in Utrecht

  Onze binnenhuisarchitect realiseert in Utrecht een prachtig nieuw interieur in goede samenwerking met jou. Gebaseerd op een goed plan maken we de beste keuzes en waar nodig passen we maatwerk toe.

  Omdat inrichten niet jouw dagelijks werk is, is het uiteraard niet gemakkelijk om uit al het aanbod de goede keuzes te maken. Als je bijvoorbeeld in een speciaalzaak voor verlichting loopt en je ziet een mooie vloerlamp, moet je dan die hanglamp uit dezelfde collectie ook kiezen? Of als je een meubelstuk uit een erfenis hebt, is dat dan het uitgangspunt voor de rest van je interieur?

  Onze binnenhuisarchitect geeft je in Utrecht op dit soort vragen graag antwoord. Samen ontwerpen we je complete interieurplan. Jij vertelt ons je eisen en wensen, wij kijken vervolgens wat de mogelijkheden van je interieur zijn. Het interieur moet zich daarbij aan jou aanpassen, en niet andersom. Als het plan helemaal compleet is dan kan je vloerafwerking, wandafwerking, meubels en verlichtingsarmaturen aanschaffen.

  De interieurontwerper van StudioCentro gaat graag samen met jou naar interieur speciaalzaken, je krijgt dan advies op locatie. En als we het in winkels niet kunnen vinden, dan is maatwerk de oplossing. Onze interieurbouwer kan altijd de gewenste meubels maken. Of als er bijvoorbeeld een muur geplaatst moet worden dan wordt dat verzorgt. Zijn in je interieur in Utrecht bovenlichten aanwezig dan kunnen die dicht worden gemaakt waardoor de ruimtes hoger lijken. En zijn de vensterbanken niet breed genoeg, dan worden deze verbreed zodat eventuele radiatoren gelijk uit het zicht raken. Allemaal voorbeelden van maatwerk waardoor je interieur in Utrecht door onze binnenhuisarchitect naar een hoger niveau getild wordt.

  De akoestiek in Utrecht

  Heb je problemen met de akoestiek? Geen idee hoe je dit moet verbeteren? Een goede oplossing begint met een goed advies. StudioCentro vindt in Utrecht samen met onze akoestische specialisten altijd een geschikte oplossing die leidt tot het gewenste comfort.

  Iedere situatie vraagt om een oplossing die past bij jouw ruimte en budget. Met een nagalm-meting wordt de hoeveelheid echo in jouw interieur nauwkeurig bepaald en dan kan exact berekend worden hoeveel extra absorptie nodig is om de problemen te verhelpen.

  Dit is akoestische oplossing. StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Utrecht, komt graag naar je toe om een perfecte akoestiek te verzorgen.

  Dit is akoestische oplossing. StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Utrecht, komt graag naar je toe om een perfecte akoestiek te verzorgen.

  Dit is akoestische oplossing. StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Utrecht, komt graag naar je toe om een perfecte akoestiek te verzorgen.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha