Binnenhuisarchitect Veenendaal

StudioCentro in Veenendaal

Heb je bouw- of verbouwplannen? En ben je op zoek naar een interieurontwerper in Veenendaal? StudioCentro is gespecialiseerd in strak moderne interieurs met een warme sfeer. Wij luisteren eerst uitgebreid naar jouw wensen, vervolgens geven we je het beste advies waarmee rust en eenheid in je interieur ontstaat.

Onze binnenhuisarchitect levert al jaren maatwerk voor woningen en bedrijven. Van kleuradvies tot en met een compleet ontwerp met verbouwingsopties. Wat zijn jouw wensen? StudioCentro ontwerpt voor jou het mooiste interieur, we komen graag met je kennismaken.

Binnenhuisarchitect Veenendaal Badkamer wit groen marmer

Keuken design Veenendaal Binnenhuisarchitect

interieurontwerp zakelijk kantoor Veenendaal

wachtkamer design kantoor Veenendaal

interieur design keuken zwart bruin modern Veenendaal

 kantoor ontwerp gangpad in Veenendaal

Wat zijn je wensen?

Wil je alleen kleuradvies of een compleet nieuwe interieur? Een nieuwe badkamer of keuken? Een goed lichtplan met de beste armaturen? De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar Veenendaal om jouw wensen te bespreken, die vormen het uitgangspunt waar we mee aan de slag gaan.

We kijken daarbij altijd met een open mind naar de mogelijkheden. Door onze creativiteit met vakkennis te combineren zien we mogelijkheden waar je zelf nooit aan gedacht hebt. En we kiezen voor een combinatie van meubels, kleuren, materialen en verlichting die geheel is afgestemd op jouw smaak. Zo krijg je een interieur waarin jij je thuis voelt.

Verwacht je veel geld kwijt te zijn aan het interieuradvies? Doordat wij de InterieurScan hebben ontwikkeld kunnen we op een efficiënte manier advies uitbrengen. Zo beschik je in Veenendaal voor een verrassend laag bedrag over een interieurontwerp inclusief prachtig lichtplan.

Mummieplanten in Veenendaal

Wil je de mooiste planten in je interieur? Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand? Wij zetten graag de mooiste en makkelijkste planten voor je neer in Veenendaal: mummieplanten. Planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

Deze planten hebben een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof opgezogen. De bladeren behouden zo hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen licht, water of verzorging nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. Onze binnenhuisarchitect geeft je graag advies.

 woonkamer door binnenhuisarchitect Veenendaal

kantoor kantine design door binnenhuisarchitect Veenendaal

interieur design woonkamer modern wit binnenhuisarchitect Veenendaal

 eetkamer met witte interiuer door binnenhuisarchitect Veenendaal

binnenhuisarchitect woonkamer met sfeer Veenendaal

Binnenhuisarchitect romantische sfeer zwart bruin wit in Veenendaal

Contactgegevens

GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart zijn de mensen achter StudioCentro. Het is een creatief en professioneel bedrijf dat werkt met een vast team specialisten, samen met hen worden de mooiste interieurs met o.a. mummieplanten en een prachtig lichtplan gecreëerd.

Ons eerste gesprek in Veenendaal is vrijblijvend, in dit gesprek bespreken we jouw wensen. Daarna ontvang je van ons het advies en ontwerp, desgewenst inclusief 3D impressies. Maar we maken van tevoren altijd een offerte. Tijdens het eerste gesprek met de interieurontwerper van StudioCentro nemen we het gehele traject samen door.

Ben je in Veenendaal op zoek naar interieuradvies en een uniek ontwerp? Maak dan nu en geheel kosteloze en vrijblijvende afspraak met de binnenhuisarchitect van StudioCentro. Vul online het contactformulier in of bel ons: 0318-481149. Wij komen graag naar Veenendaal.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden