Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Veenendaal

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Veenendaal

  StudioCentro in Veenendaal

  Heb je bouw- of verbouwplannen? En ben je op zoek naar een binnenhuisarchitect in Veenendaal? StudioCentro is gespecialiseerd in strak moderne interieurs met een warme sfeer. Wij luisteren eerst uitgebreid naar jouw wensen. Vervolgens geven we je het beste advies waarmee rust en eenheid in je interieur onstaat.

  Onze interieurontwerper levert al jaren maatwerk voor woningen en bedrijven. Van kleuradvies tot en met een compleet ontwerp met verbouwingsopties. Wat zijn jouw wensen? StudioCentro ontwerpt voor jou het mooiste interieur, we komen graag met je kennismaken.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

  De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

  Wat zijn je wensen?

  Wil je alleen kleuradvies of een compleet nieuwe interieur? Een nieuwe badkamer of keuken? Een goed lichtplan met de beste armaturen? De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar Veenendaal om jouw wensen te bespreken, die vormen het uitgangspunt waar we mee aan de slag gaan.

  We kijken daarbij altijd met een open mind naar de mogelijkheden. Door onze creativiteit met vakkennis te combineren zien we mogelijkheden waar je zelf nooit aan gedacht hebt. En we kiezen voor een combinatie van meubels, kleuren, materialen en verlichting die geheel is afgestemd op jouw smaak. Zo krijg je een interieur waarin jij je thuis voelt.

  Verwacht je veel geld kwijt te zijn aan het interieuradvies? Dan hebben wij een aangename verrassing. Doordat wij de InterieurScan hebben ontwikkeld kunnen we op een efficiënte manier advies uitbrengen. Zo beschik je in Veenendaal al vanaf € 1.485,- over een uniek interieurontwerp inclusief prachtig lichtplan.

  Mummieplanten in Veenendaal

  Wil je de mooiste planten in je interieur? Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand? Wij zetten graag de mooiste en makkelijkste planten voor je neer in Veenendaal: mummieplanten. Planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  Deze planten hebben een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof opgezogen. De bladeren behouden zo hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen licht, water of verzorging nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. Onze binnenhuisarchitect geeft je graag advies.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met kantoorplanten. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze Phoenix mummieplanten te plaatsen.

  Contactgegevens

  GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart zijn de mensen achter StudioCentro. Het is een creatief en professioneel bedrijf dat werkt met een vast team specialisten, samen met hen worden de mooiste interieurs met o.a. mummieplanten en een prachtig lichtplan gecreëerd.

  Ons eerste gesprek in Veenendaal is vrijblijvend, in dit gesprek bespreken we jouw wensen. Daarna ontvang je van ons het advies en ontwerp, desgewenst inclusief 3D impressies. Maar we maken van tevoren altijd een offerte. Tijdens het eerste gesprek met de interieurontwerper van StudioCentro nemen we het gehele traject samen door.

  Ben je in Veenendaal op zoek naar interieuradvies en een uniek ontwerp? Schakel dan de binnenhuisarchitect van StudioCentro in en maak een geheel kosteloze en vrijblijvende afspraak. Vul online het contactformulier in of bel ons: 0318-481149. Wij komen graag naar Veenendaal.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

  De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

  De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

  De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha