Binnenhuisarchitect Veenendaal

Binnenhuisarchitect in Veenendaal

Ben je in Veenendaal op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen interieurs voor zowel woningen als bedrijven.

Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieurplan op maat, zo krijg je een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wij volgen geen trends want we hebben een eigen stijl: strak modern met een warme sfeer. Een tijdloos mooie stijl.

Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken in Veenendaal? Vul dan het contactformulier in of bel, wij komen graag naar je toe.

1. De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio midden Nederland.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Utrecht.

De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

SfeerScan

Het ontwerpen van jouw nieuwe interieur doen wij aan de hand van de SfeerScan. Dat is een model dat we ontwikkeld hebben, hierin komen alle elementen aan bod die tezamen het door jou gewenste interieur vormen. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we deze Scan door waardoor we beeld krijgen van de vraagstukken je voor ons hebt.

Daarna brengen we een offerte op maat uit en als die naar wens is starten we met het plan. Door onze creativiteit met vakkennis te combineren zien we daarbij mogelijkheden waar je zelf nooit aan hebt gedacht. Wij creëren met onze expertise en ervaring een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur. Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Zo ontwerpen wij in Veenendaal een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Mummieplanten in Veenendaal

Wil je de mooiste planten in je interieur? Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand? Wij zetten graag de mooiste en makkelijkste planten voor je neer in Veenendaal: mummieplanten. Planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

Deze planten hebben een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof opgezogen. De bladeren behouden zo hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen licht, water of verzorging nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. Onze binnenhuisarchitect geeft je graag advies.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

 De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

 De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

 De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

 De interieurontwerper van deze ontvangstruimte is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

 De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

Lichtplan

Een goed lichtplan is essentieel, het is de verbindende factor tussen de verschillende elementen waar jouw interieur in ….. uit bestaat. Onze interieurontwerper is de specialist die kan aangeven wat de optimale verlichting is in alle ruimtes van je woning of bedrijf.

Iedere ruimte heeft zijn eigen specifieke verlichting nodig, op basis daarvan ontwerpt de binnenhuisarchitect van StudioCentro een prachtig lichtplan. Neem contact met ons op wanneer je meer wilt weten over jouw nieuwe lichtplan.

Interieurspecialisten

StudioCentro is een creatieve en professionele ontwerpstudio, gestart in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Samen met een vast team van specialisten realiseren wij de mooiste interieurs. Onze vakmensen weten precies hoe ze onze ontwerpen perfect kunnen uitvoeren voor een eerlijke prijs.

Ben je in Veenendaal op zoek naar interieuradvies en een uniek ontwerp? Maak dan nu en geheel kosteloze en vrijblijvende afspraak met de binnenhuisarchitect van StudioCentro. Vul online het contactformulier in of bel ons: 0318-481149. Wij komen graag naar Veenendaal.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden