Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Veenendaal

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Veenendaal

StudioCentro in Veenendaal

Wil je een strak, modern interieur met een warme sfeer? De binnenhuisarchitect van StudioCentro vertaalt in Veenendaal jouw wensen naar een perfect interieuradvies- of ontwerp. Het resultaat is een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Onze interieurontwerper maakt graag een vrijblijvende afspraak met je. We brengen je voorkeuren in kaart die we vervolgens uitwerken in een interieurplan op maat. Heb je kleine of grote wensen? Wil je bijvoorbeeld alleen kleuradvies, een goed lichtplan of wil je een plan om het complete interieur te vernieuwen? Neem contact met ons op dan spreken we samen jouw wensen door in Veenendaal.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

Wat zijn je wensen?

Wil je kleine veranderingen of een compleet nieuwe interieur? Een nieuwe badkamer of keuken? Een goed lichtplan met de beste armaturen? De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar Veenendaal om jouw wensen te bespreken, die vormen het uitgangspunt waar we mee aan de slag gaan.

We kijken daarbij altijd met een open mind naar de mogelijkheden. Door onze creativiteit met vakkennis te combineren zien we mogelijkheden waar je zelf nooit aan gedacht hebt maar waar je aangenaam door verrast wordt. En we kiezen voor een combinatie van meubels, kleuren, materialen en verlichting die geheel is afgestemd op jouw smaak. Zo krijg je een interieur waarin jij je thuisvoelt.

Verwacht je veel geld kwijt te zijn aan het interieuradvies? Dan hebben wij ook op dit punt een aangename verrassing. Doordat wij zelf een InterieurScan hebben ontwikkeld kunnen we op een efficiënte manier advies uitbrengen. Zo beschik je in Veenendaal al vanaf € 955,- over een uniek interieurontwerp inclusief prachtig lichtplan.

Contactgegevens

StudioCentro bestaat uit styliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart, interieurontwerper en binnenhuisarchitect. Het is een creatief en professioneel bedrijf dat werkt met een vast team specialisten, samen met hen worden de mooiste interieurs inclusief lichtplan gecreëerd.

Ons eerste gesprek in Veenendaal is vrijblijvend, in dit gesprek krijg je gelijk een paar tips (gratis!), waarna je een compleet interieuradvies voor een aantrekkelijke prijs kan ontvangen. Aanvullend kunnen wij 3D visualisaties en tekeningen verzorgen, hiervoor maken wij van tevoren een offerte. Tijdens het inspirerende eerste gesprek met de interieurontwerper van StudioCentro nemen we het gehele traject samen door.

Ben je in Veenendaal op zoek naar een studio voor interieuradvies en een uniek ontwerp? Schakel dan de binnenhuisarchitect van StudioCentro in en maak een geheel kosteloze en vrijblijvende afspraak. Vul online het contactformulier in of bel ons: 0318-481149. Wij komen graag naar Veenendaal.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Veenendaal.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha