Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Verkoopstyling

  • Home
  • /
  • Verkoopstyling

  Je woning snel verkopen? Onze verkoopstylist helpt graag!

  Verkoopstyling is het verkoop-klaar maken van een woning. Door een professional met een objectieve blik naar je interieur te laten kijken kan met minimale inspanning een maximaal resultaat worden behaald.

  Zorg voor onderscheid

  Snel verkopen tegen een goede prijs? De verkoop van een woning begint tegenwoordig op internet, de keuze is groot dus onderscheiding is essentieel. Foto’s bepalen of een zoeker een kijker wordt. En een woning bezichtigen duurt vaak niet meer dan een half uurtje, vooral de sfeer blijft de bezoeker bij. Als mensen over hun nieuwe woning vertellen, zeggen ze meestal: “Ik voelde me er meteen thuis”. Maar als eigenaar kijk je heel anders naar jouw woning dan een koper… gebeurtenissen, herinneringen en gevoelens kleuren je beleving en je ziet in uw eigen woning de minpunten niet meer.

  Verkoopstylist

  Onze verkoopstylist geeft met simpele ingrepen de doorslag. Hij kan bijvoorbeeld de meubels anders neerzetten waardoor de kamer ruimer oogt, of hij maakt meer sfeer met kleur en licht. En wat doen een likje verf of wat accessoires? Ze maken het verschil tussen ‘te koop’ en ‘verkocht’. Wij maken graag een SfeerPlan, na uitvoering van dit plan kun je snel en voor een goede prijs verkopen. En daarmee verdient deze investering zich direct terug, neem dus nu contact met ons op.

  Gratis interieurscan

  Ons eerste gesprek is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Vul het formulier in of bel ons, dan maken wij snel een afspraak voor een interieurscan.

  Snel verkopen tegen een goede prijs? De verkoopstylist van StudioCentro helpt zeer effectief bij de verkoop van je woning in de regio Ede / Amersfoort.