Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Wageningen

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Wageningen

  StudioCentro in Wageningen

  Bouw- of verbouwplannen? En wil je in Wageningen advies van een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect? Bij het team van StudioCentro ben je van harte welkom. Wij ontwerpen een stijlvol, strak modern interieurplan voor je woning of bedrijf.

  Bij ons interieuradvies en ontwerp spelen jouw wensen de hoofdrol, onze interieurontwerper vertaalt ze naar een prachtig interieur. Wij houden rekening met alles aspecten die de sfeer bepalen. Van lichtplan tot kleurgebruik, alles wordt perfect uitgewerkt.

  Wil je meer informatie over de aanpak van onze interieurontwerper? Neem dan contact op voor een vrijblijvende en kosteloze afspraak in Wageningen.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

  De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

  De interieurontwerper van deze strak moderne keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

  Onze aanpak

  Wat is de aanpak van onze binnenhuisarchitect in Wageningen? In ons eerste gesprek luistert hij uitgebreid naar jouw wensen, deze vormen het uitgangspunt voor zijn ontwerp en interieuradvies.

  Wij bekijken in je woning of bedrijfspand alle mogelijkheden met een open mind. Dan gaan we aan de slag met het ontwerp. Met alle aspecten wordt rekening gehouden. Het lichtplan en de juiste kleuren zeer bepalend voor de sfeer van je interieur in Wageningen, onze interieurontwerper stemt alles op elkaar af zodat het eenheid en rust uitstraalt.

  Mummieplanten in Wageningen

  Onze binnenhuisarchitect zet graag mummieplanten voor je neer, echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt. Heb je een donkere ruimte en wil je toch planten neerzetten? Geen probleem, mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig. Heb je geen groene vingers? Mummieplanten hebben geen verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten.

  In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Doordat een mummieplant geen licht of water nodig heeft zijn het niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. Ze zijn al meer dan 25 jaar geleden in Wageningen ontwikkeld.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met kantoorplanten. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze Phoenix mummieplanten te plaatsen.

  Interieuradvies op maat

  Maatwerk is bepalend voor een interieur. Zo komt het uiteindelijk resultaat helemaal overeen met jouw wensen. StudioCentro weet dat in goede samenwerking met jou uitstekend te realiseren.

  Onze ontwerpen zijn strak modern en hebben een warme sfeer. De interieurontwerper van StudioCentro laat zich niet beïnvloeden door trends waardoor je jarenlang kan genieten van je nieuwe interieur in Wageningen. Het ontwerp van je droominterieur hoeft niet duur te zijn. Wij leveren al een sfeervol interieurplan vanaf € 1.485,-. Neem contact met ons op voor interieuradvies op maat.

  Contactgegevens

  Wil je een afspraak maken voor een prachtig lichtplan, mummieplanten, kleuradvies of een ontwerp? Bel 0318-481149 of maak online via het contactformulier op onze website een afspraak. Onze binnenhuisarchitect ontmoet je graag in Wageningen.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

  De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

  De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

  De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha