Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Wageningen

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Wageningen

StudioCentro in Wageningen

Bouw- of verbouwplannen? En wil je in Wageningen advies van een binnenhuisarchitect? Bij het team van StudioCentro ben je van harte welkom voor een stijlvol, strak en modern interieur met een fijne, warme sfeer. Wij leveren graag vakkundig advies en maken een passend ontwerp voor je.

Bij ons advies en ontwerp spelen jouw wensen de hoofdrol. Onze interieurontwerper vertaalt die wensen namelijk naar een prachtig interieur waar je jarenlang van kunt genieten. Wij houden rekening met alles aspecten die de sfeer bepalen. Van lichtplan tot kleurgebruik, alles wordt perfect uitgewerkt.

Wil je meer informatie over onze aanpak en het werk van onze interieurontwerper? Neem dan contact met ons op en wij maken zo snel mogelijk een afspraak in Wageningen.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

Onze binnenhuisarchitect aan het werk

Hoe gaat onze binnenhuisarchitect te werk in Wageningen? In ons eerste gesprek luistert hij uitgebreid naar jouw eisen en wensen, deze vormen het uitgangspunt voor zijn ontwerp en interieuradvies.

Wij bekijken in je woning of bedrijfspand alle mogelijkheden met een open mind. Dan gaan we aan de slag met het ontwerp. Met alle aspecten wordt rekening gehouden. Zo zijn het lichtplan en de juiste kleuren zeer bepalend voor de sfeer van je interieur in Wageningen. Onze interieurontwerper stemt alles op elkaar af zodat het een fantastisch geheel vormt.

Interieuradvies op maat

Maatwerk is bepalend voor een interieur. Zo komt het uiteindelijk resultaat helemaal overeen met jouw wensen en eisen. StudioCentro weet dat uitstekend te realiseren, een goede samenwerking met jou is dan ook essentieel.

Onze ontwerpen zijn strak, modern en hebben een warme sfeer. De interieurontwerper van StudioCentro laat zich niet beïnvloeden door de trends waardoor je jarenlang kan genieten van je nieuwe interieur in Wageningen. Je droominterieur hoeft niet duur te zijn. Wij leveren al een sfeervol interieurplan vanaf € 955,-. Neem dus snel contact met ons op voor interieuradvies op maat.

Contactgegevens

Wil je nu een afspraak maken voor een prachtig lichtplan, kleuradvies of een ontwerp? Dan kun je ons bellen op 0318-481149. Of je maakt online via het contactformulier op onze website een afspraak. Onze binnenhuisarchitect helpt je graag in Wageningen.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha