Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Wageningen

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Wageningen

StudioCentro in Wageningen

Bouw- of verbouwplannen? En wil je in Wageningen advies van een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect? Bij het team van StudioCentro ben je van harte welkom. Wij ontwerpen een stijlvol, strak modern interieurplan voor je woning of bedrijf.

Bij ons interieuradvies en ontwerp spelen jouw wensen de hoofdrol, onze interieurontwerper vertaalt ze naar een prachtig interieur waar je jarenlang van kunt genieten. Wij houden rekening met alles aspecten die de sfeer bepalen. Van lichtplan tot kleurgebruik, alles wordt perfect uitgewerkt.

Wil je meer informatie over de aanpak van onze interieurontwerper? Neem dan contact op en wij maken zo snel mogelijk een vrijblijvende en kosteloze afspraak in Wageningen.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

Onze aanpak

Wat is de aanpak van onze binnenhuisarchitect in Wageningen? In ons eerste gesprek luistert hij uitgebreid naar jouw wensen, deze vormen het uitgangspunt voor zijn ontwerp en interieuradvies.

Wij bekijken in je woning of bedrijfspand alle mogelijkheden met een open mind. Dan gaan we aan de slag met het ontwerp. Met alle aspecten wordt rekening gehouden. Het lichtplan en de juiste kleuren zeer bepalend voor de sfeer van je interieur in Wageningen, onze interieurontwerper stemt alles op elkaar af zodat het eenheid en rust uitstraalt.

Mummieplanten in Wageningen

Heb je een donkere ruimte en wil je toch planten neerzetten? Geen probleem, mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig. Heb je geen groene vingers? Mummieplanten hebben geen verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten. Onze binnenhuisarchitect zet graag mummieplanten voor je neer, echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Doordat een mummieplant geen licht of water nodig heeft zijn het niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. Ze zijn al meer dan 25 jaar geleden in Wageningen ontwikkeld.

Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om mummieplanten te plaatsen.

Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om mummieplanten mosringen te plaatsen.

Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar Almere om mummieplanten te plaatsen.

Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om een palm mummieplant te plaatsen.

Interieuradvies op maat

Maatwerk is bepalend voor een interieur. Zo komt het uiteindelijk resultaat helemaal overeen met jouw wensen. StudioCentro weet dat in goede samenwerking met jou uitstekend te realiseren.

Onze ontwerpen zijn strak modern en hebben een warme sfeer. De interieurontwerper van StudioCentro laat zich niet beïnvloeden door trends waardoor je jarenlang kan genieten van je nieuwe interieur in Wageningen. Het ontwerp van je droominterieur hoeft niet duur te zijn. Wij leveren al een sfeervol interieurplan vanaf € 1.485,-. Neem contact met ons op voor interieuradvies op maat.

Contactgegevens

Wil je een afspraak maken voor een prachtig lichtplan, mummieplanten, kleuradvies of een ontwerp? Bel 0318-481149 of maak online via het contactformulier op onze website een afspraak. Onze binnenhuisarchitect ontmoet je graag in Wageningen.

De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

De interieurontwerper van deze showroom is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha