Binnenhuisarchitect Wageningen

Binnenhuisarchitect in Wageningen

Ben je op zoek naar een creatieve, ervaren binnenhuisarchitect die je in Wageningen graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro, interieurontwerper voor woningen en bedrijven.

Wij volgen geen trends want wij hebben een eigen stijl: strak modern met een warme sfeer. In deze tijdloos mooie stijl ontwerpen we op basis van jouw wensen een nieuw interieur. Onze interieurontwerper maakt een interieurplan op maat, zo ontwerpen we het mooiste interieur voor je. Een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Wil je in Wageningen een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar je toe.

De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

Onze aanpak

In ons eerste gesprek luistert onze binnenhuisarchitect goed naar jouw wensen, deze vormen het uitgangspunt voor zijn ontwerp en interieuradvies. Daarbij maakt hij gebruik van de SfeerScan, een model dat we ontwikkeld hebben. Hierin komen alle elementen aan bod die tezamen het door jou gewenste interieur vormen. Door de Scan krijgen we een compleet beeld van de vraagstukken die je voor ons hebt.

Vervolgens krijg je een maatwerk offerte van ons, als die naar wens is dan starten we met het advies en ontwerp. Door hierbij onze creativiteit met vakkennis te combineren zien we mogelijkheden waar je zelf nooit aan hebt gedacht. Wij creëren met onze expertise en ervaring een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur. Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Zo ontwerpen wij in Wageningen een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Mummieplanten in Wageningen

Onze binnenhuisarchitect werkt met innovatieve oplossingen, zo zet hij bijvoorbeeld graag mummieplanten voor je neer. Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt. Heb je een donkere ruimte en wil je toch planten neerzetten? Geen probleem, mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig. Heb je geen groene vingers? Mummieplanten hebben geen verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten.

In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Doordat een mummieplant geen licht of water nodig heeft zijn het niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. Ze zijn al meer dan 25 jaar geleden in Wageningen ontwikkeld.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio Ede.

De interieurontwerper van deze ontvangstruimte is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Wageningen.

Lichtplan

Welke verlichting brengt jouw interieur op het hoogste niveau? Je interieur komt pas echt tot zijn recht met een goed lichtplan, dus wij kijken in Wageningen graag met ons creatieve oog naar de mogelijkheden. Op basis van jouw wensen maakt de binnenhuisarchitect van StudioCentro een prachtig lichtplan.

Bij een nieuw interieur wordt over het algemeen vooral gedacht aan de indeling, meubelen, vloerafwerking en kleuren. De toegevoegde waarde van verlichting wordt helaas nog vaak over het hoofd gezien. Een goed lichtplan verbind alle losse interieurelementen.

De mooiste interieurs

StudioCentro, opgericht in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart, is een creatieve en professionele ontwerpstudio. Wij werken samen met een vast team van specialisten, deze vakmensen weten precies hoe onze ontwerpen perfect kunnen worden uitgevoerd voor een eerlijke prijs. Samen realiseren wij de mooiste interieurs.

Wil je een afspraak maken voor een prachtig lichtplan, mummieplanten, kleuradvies of een ontwerp? Bel 0318-481149 of vul het contactformulier op onze website in. Onze binnenhuisarchitect ontmoet je binnenkort graag in Wageningen.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden