Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Woudenberg

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Woudenberg

StudioCentro in Woudenberg

Ben je in Woudenberg op zoek naar een binnenhuisarchitect? Van harte welkom bij StudioCentro, wij brengen graag rust en eenheid in je interieur. We leveren altijd maatwerk, laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen.

Heb je grote wensen zoals een complete verbouwing of kleine wensen zoals kleuradvies? In een kennismakingsgesprek nemen wij uitgebreid de tijd om naar jouw wensen te luisteren. Onze interieurontwerper realiseert samen met jou een strak, modern interieur met een warme sfeer. Tevens ontwerpt hij desgewenst een prachtig bijpassend lichtplan.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Woudenberg.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Woudenberg.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Woudenberg.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Woudenberg.

Interieuradvies is maatwerk

Interieuradvies en -ontwerp is maatwerk. Op maat gemaakte interieurs zijn dan ook de specialisatie van StudioCentro. Of je een nieuw ontwerp voor een appartement, huis of bedrijf wenst, onze binnenhuisarchitect denkt graag met je mee om een perfect afgestemd interieurplan te ontwerpen. Een ontwerp dat voldoet aan jouw wensen, ingericht op jouw leven in Woudenberg.

Mocht je verwachten dat het inschakelen van een binnenhuisarchitect duur is, dan hebben we een aangename verrassing. Je beschikt in Woudenberg al over deskundig interieuradvies vanaf € 955,-. In ons eerste vrijblijvende gesprek brengen we jouw wensen in kaart waarna je een prijsopgave krijgt. Na akkoord gaat de interieurontwerper van StudioCentro voor je aan de slag, op basis van jouw wensen werken wij een interieuradvies- en ontwerp op maat uit.

Strak, modern met een warme sfeer

Wil je een complete verbouwing realiseren of heb je alleen passend kleuradvies nodig? We komen graag naar Woudenberg om te inventariseren wat jouw interieurwensen zijn. Jouw wensen vormen het middelpunt van ons advies. De materialen, meubels en kleuren stemmen we af op jouw persoonlijke smaak, het is ons doel dat jij je thuis voelt.

Wil je een strakke, moderne inrichting met een warme sfeer? Onze binnenhuisarchitect ontwerpt het graag voor je in Woudenberg. Desgewenst inclusief een prachtig lichtplan, verlichting is immers sfeerbepalend.

Contactgegevens

Maak nu een afspraak met onze binnenhuisarchitect. Wij denken graag met je mee en geven je onafhankelijk interieuradvies. We vertalen jouw wensen naar een fantastisch interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Je kunt ons bellen (0318-481149) of mailen (info@studiocentro.nl) De interieurontwerper van StudioCentro maakt jouw wensen in Woudenberg graag waar.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Woudenberg.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Woudenberg.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Woudenberg.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Woudenberg.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha