Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Woudenberg

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Woudenberg

  StudioCentro in Woudenberg

  Ga je in Woudenberg bouwen of verbouwen? Wil je in jouw woning of bedrijf een strak modern interieur met een warme sfeer? De binnenhuisarchitect van StudioCentro vertaalt jouw wensen naar een nieuw ontwerp. Het resultaat is een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

  Maak een vrijblijvende afspraak met onze interieurontwerper, we brengen dan je wensen in kaart die we vervolgens uitwerken in een maatwerk interieurplan. Heb je kleine of grote wensen? Wil je bijvoorbeeld alleen kleuradvies, mummieplanten, een goed lichtplan of wil je een plan om het complete interieur te vernieuwen? Neem contact met ons, onze eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend. Wij komen graag naar Woudenberg.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Woudenberg.

  Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Woudenberg.

  De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Woudenberg.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Woudenberg.

  Interieuradvies is maatwerk

  Interieuradvies en -ontwerp is maatwerk. Op maat gemaakte interieurs zijn dan ook de specialisatie van StudioCentro. Of je een nieuw ontwerp voor een appartement, huis of bedrijf wenst, onze binnenhuisarchitect denkt graag met je mee om een perfect afgestemd interieurplan te ontwerpen. Een ontwerp dat voldoet aan jouw wensen, ingericht op jouw leven in Woudenberg.

  Mocht je verwachten dat het inschakelen van een binnenhuisarchitect duur is, dan hebben we een aangename verrassing. Je beschikt in Woudenberg al over deskundig interieuradvies vanaf € 1.485,-. In ons eerste vrijblijvende gesprek brengen we jouw wensen in kaart waarna je een prijsopgave krijgt. Na akkoord gaat de interieurontwerper van StudioCentro voor je aan de slag, op basis van jouw wensen werken wij een interieuradvies- en ontwerp op maat uit.

  Strak modern

  Wil je een complete verbouwing realiseren of heb je alleen passend kleuradvies nodig? We komen graag naar Woudenberg om te horen wat je interieurwensen zijn. Jouw wensen vormen het middelpunt van ons advies. De materialen, meubels en kleuren stemmen we af op jouw persoonlijke smaak. Het is ons doel dat jij je thuis voelt.

  Wil je een strakke, moderne inrichting met een warme sfeer? Onze binnenhuisarchitect ontwerpt het graag voor je in Woudenberg. Inclusief een prachtig lichtplan, verlichting is immers sfeerbepalend.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met kantoorplanten. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze Phoenix mummieplanten te plaatsen.

  Mummieplanten in Woudenberg

  Wil je in Woudenberg ook de mooiste planten in je interieur? Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand? Onze binnenhuisarchitect zet graag de mooiste en makkelijkste planten voor je neer: mummieplanten.

  In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Een mummieplant heeft geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten.

  Contactgegevens

  Maak nu een afspraak met onze binnenhuisarchitect. Wij denken graag met je mee en geven onafhankelijk interieuradvies. We vertalen jouw wensen naar een fantastisch interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Je kunt ons bellen (0318-481149) of mailen (info@studiocentro.nl) De interieurontwerper van StudioCentro maakt jouw wensen in Woudenberg graag waar.

  De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Woudenberg.

  Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Woudenberg.

  De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Woudenberg.

  De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Woudenberg.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha