Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect Zeist

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Zeist

StudioCentro in Zeist

Heb je bouw- of verbouwplannen? En ben je op zoek naar een ervaren en creatieve binnenhuisarchitect in Zeist? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen een uitgebalanceerd plan met daarin de mooiste meubelen, de beste kleuren en een prachtig lichtplan.

Interieurarchitectuur is onze passie. Wij zijn gespecialiseerd in strakke, moderne interieurs met een warme sfeer. Interieurs die rust en eenheid uitstralen. Bij ons vind je de binnenhuisarchitect die jouw wensen als geen ander begrijpt.

Wil je een compleet interieurontwerp met verbouwingsopties of uitsluitend kleuradvies? Een nieuwe keuken of badkamer? Bij onze interieurontwerper kan je terecht voor maatwerk, de keuze is aan jou. Maak nu een afspraak, ons kennismakingsgesprek in Zeist is uiteraard vrijblijvend en zonder kosten.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

Wat zijn jouw wensen?

Onze binnenhuisarchitect weet als geen ander dat een kleine aanpassing in een interieur al een groots effect kan hebben. Maar wil je in Zeist het gevoel krijgen dat je een compleet ander pand betreed? Dan ontwerpen we een geheel nieuw interieur. Geef jouw wensen maar door aan onze specialisten.

Wil je andere kleuren? Of nieuwe meubels en sfeervolle verlichting? Wat jouw wensen in Zeist ook zijn, onze interieurontwerper helpt je graag. Hierbij enkele voorbeelden van onze diensten:

We ontwerpen keukens en badkamers, geven kleuradvies, adviseren de optimale indeling, tekenen plattegronden, ontwerpen prachtige lichtplannen en verbeteren de akoestiek.

Strak, modern met een warme sfeer

Wil je jouw huidige interieur veranderen? Of wil je een nieuw pand in Zeist voorzien van het mooiste interieur? Onze binnenhuisarchitect kijkt met een open mind naar je interieur. Door creativiteit met vakkennis te combineren zien wij mogelijkheden waar je zelf niet direct aan denkt. Jouw wensen vertaalt onze interieurontwerper naar een prachtig strak, modern interieur met een warme sfeer.

StudioCentro bestaat uit styliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Zij werken samen met een vast team van specialisten. Samen met deze vakmensen bieden ze jouw interieur een volledig nieuw ontwerp. Van accentkleur tot lichtplan. Strak, modern en sfeervol. Een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Contactgegevens

Weet jij al wat we voor jou mogen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij StudioCentro. Bel mu 0318-481149. Of stuur een mailtje naar info@studiocentro.nl. Onze binnenhuisarchitect vertaalt in Zeist jouw wensen graag naar een prachtig nieuw interieur.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha