Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Zeist

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Zeist

  StudioCentro in Zeist

  Heb je bouw- of verbouwplannen? En ben je op zoek naar een creatieve, ervaren binnenhuisarchitect in Zeist? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen een uitgebalanceerd interieurplan voor je woning of bedrijf.

  Interieurarchitectuur is onze passie. De binnenhuisarchitect van StudioCentro is gespecialiseerd in strak moderne interieurs met een warme sfeer. Interieurs die rust en eenheid uitstralen.

  Wil je een compleet interieurontwerp met verbouwingsopties en een prachtig lichtplan of uitsluitend kleuradvies? Een nieuwe keuken of badkamer? Bij onze interieurontwerper kan je terecht voor maatwerk, de keuze is aan jou. Maak nu een afspraak, ons kennismakingsgesprek in Zeist is uiteraard vrijblijvend en zonder kosten.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

  De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

  De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

  Wat zijn jouw wensen?

  Onze binnenhuisarchitect weet als geen ander dat een kleine aanpassing in een interieur al een groots effect kan hebben. Maar wil je in Zeist het gevoel krijgen dat je een compleet ander pand betreed? Dan ontwerpen we een geheel nieuw interieur. Geef jouw wensen maar door aan onze specialisten.

  Wil je andere kleuren? Of nieuwe meubels en sfeervolle verlichting? Wat jouw wensen in Zeist ook zijn, onze interieurontwerper helpt je graag. We ontwerpen keukens en badkamers, geven kleuradvies, tekenen nieuwe plattegronden, ontwerpen een prachtig lichtplan en verbeteren de akoestiek.

  Mummieplanten in Zeist

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro werkt in Zeist graag met innovatieve oplossingen, zo plaatsen wij bijvoorbeeld mummieplanten. Prachtig en onderhoudsvrij.

  Deze planten behouden jarenlang hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Het vocht in de stelen is namelijk vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof.

  Voor deze planten is een donkere ruimte ook geen probleem, mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig. En heb je geen groene vingers? Mummieplanten hebben geen water of verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten. Echte planten die zo goed geprepareerd zijn dat ze jarenlang mooi blijven.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met kantoorplanten. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze Phoenix mummieplanten te plaatsen.

  Strak modern met een warme sfeer

  Wil je jouw huidige interieur veranderen? Of wil je een nieuw pand in Zeist inrichten? Onze binnenhuisarchitect kijkt met een open mind naar je interieur. Door creativiteit met vakkennis te combineren zien wij mogelijkheden waar je zelf niet direct aan denkt. Jouw wensen vertaalt onze interieurontwerper naar een strak modern interieur met een warme sfeer.

  StudioCentro is de ontwerpstudio van GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Zij werken samen met een vast team specialisten. Samen met deze vakmensen bieden ze jouw interieur een volledig nieuw ontwerp. Van accentkleur en mummieplanten tot lichtplan. Strak, modern en sfeervol. Een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

  Contactgegevens

  Maak een vrijblijvende, kosteloze afspraak bij StudioCentro. Bel 0318-481149 of stuur een mailtje naar info@studiocentro.nl. Onze binnenhuisarchitect vertaalt in Zeist jouw wensen graag naar een prachtig nieuw interieur.

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

  De interieurontwerper van deze eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

  De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha