Binnenhuisarchitect Zeist

Binnenhuisarchitect in Zeist

Ben je in Zeist op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen interieurs voor zowel woningen als bedrijven.

Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieurplan op maat, zo krijg je een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wij volgen geen trends want we hebben een eigen stijl: strak modern met een warme sfeer. Een tijdloos mooie stijl.

Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken in Zeist? Vul dan het contactformulier in of bel, wij komen graag naar je toe.

1. De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio midden Nederland.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van de regio Utrecht.

De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

 De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

SfeerScan

Het ontwerpen van jouw nieuwe interieur komt tot stand aan de hand van een model dat we samengesteld hebben, de Sfeerscan. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we deze Scan door, hierin komen alle elementen aan bod die tezamen het door jou gewenste interieur vormen.

Na ons eerste gesprek ontvang je van ons een offerte op maat en als deze naar wens is dan starten we met de ontwikkeling van het interieurplan. Wij creëren met onze expertise, ervaring en creativiteit een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Bij het ontwerpen worden alle aspecten onder de loep genomen. De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je interieur. Zo ontwerpen wij in Zeist een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Mummieplanten in Zeist

De binnenhuisarchitect van StudioCentro werkt in Zeist graag met innovatieve oplossingen, zo plaatsen wij bijvoorbeeld mummieplanten. Prachtig en onderhoudsvrij.

Deze planten behouden jarenlang hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Het vocht in de stelen is namelijk vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof.

Voor deze planten is een donkere ruimte ook geen probleem, mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig. En heb je geen groene vingers? Mummieplanten hebben geen water of verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten. Echte planten die zo goed geprepareerd zijn dat ze jarenlang mooi blijven.

Strak modern met een warme sfeer

StudioCentro is de ontwerpstudio van GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Door creativiteit met vakkennis te combineren zien ze mogelijkheden waar je zelf niet direct aan denkt. Marcel en Annemiek werken samen met een vast team specialisten. Samen met deze vakmensen bieden ze jouw interieur een volledig nieuw ontwerp. Van accentkleur en mummieplanten tot lichtplan. Strak, modern en sfeervol. Een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

 De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

 De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

Contactgegevens

Maak een vrijblijvende, kosteloze afspraak bij StudioCentro. Bel 0318-481149 of stuur een mailtje naar info@studiocentro.nl. Onze binnenhuisarchitect vertaalt in Zeist jouw wensen graag naar een prachtig nieuw interieur.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden