Binnenhuisarchitect Zeist

Binnenhuisarchitect in Zeist

Ben je in Zeist op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro, interieurontwerper voor zowel woningen als bedrijven.

Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieurplan op maat, zo krijg je een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wij volgen geen trends want we hebben een eigen stijl: strak modern met een warme sfeer. Een tijdloos mooie stijl.

Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken in Zeist? Vul dan het contactformulier in of bel, wij komen graag naar je toe.

1. De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio midden Nederland.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van de regio Utrecht.

De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

De interieurontwerper van deze eetkamer en keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect met ervaring en creativiteit.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

SfeerScan

Jouw nieuwe interieur ontwerpen wij aan de hand van de SfeerScan. Dat is een ontwerptool die we ontwikkeld hebben waarin alle elementen aan bod komen die het door jou gewenste interieur vormen. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we deze Scan door waardoor we een goed beeld krijgen van de vraagstukken je voor ons hebt.

Daarna brengen we een offerte op maat uit. Als die naar wens is dan start ons advies en ontwerpproces, door daarbij onze creativiteit met vakkennis te combineren zien we mogelijkheden waar je zelf nooit aan hebt gedacht. Wij creëren met onze expertise en ervaring een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

De indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur. Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Zo ontwerpen wij in Zeist een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

De binnenhuisarchitect van StudioCentro heeft een verfijnde smaak en hij heeft de vakkennis om binnen jouw budget tot het beste interieuradvies te komen.

Mummieplanten in Zeist

De binnenhuisarchitect van StudioCentro werkt in Zeist graag met innovatieve oplossingen, zo plaatsen wij bijvoorbeeld mummieplanten. Prachtig en onderhoudsvrij.

Deze planten behouden jarenlang hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Het vocht in de stelen is namelijk vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof.

Voor deze planten is een donkere ruimte ook geen probleem, mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig. En heb je geen groene vingers? Mummieplanten hebben geen water of verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten. Echte planten die zo goed geprepareerd zijn dat ze jarenlang mooi blijven.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

 De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

 De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

De interieurontwerper van deze ontvangstruimte is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

De interieurontwerper van deze strak moderne eetkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Zeist.

Een mooi lichtplan

Welke verlichting brengt jouw interieur op het hoogste niveau? Je interieur komt pas echt tot zijn recht met een goed lichtplan, dus wij kijken in Zeist graag met ons creatieve oog naar de mogelijkheden. Op basis van jouw wensen maakt de binnenhuisarchitect van StudioCentro een prachtig lichtplan.

Bij een nieuw interieur wordt over het algemeen vooral gedacht aan de indeling, meubelen, vloerafwerking en kleuren. De toegevoegde waarde van verlichting wordt helaas nog vaak over het hoofd gezien. Een goed lichtplan verbind alle losse interieurelementen.

Master of Interiordesign Marcel Degenhart past zijn kennis over verlichting toe in elk interieuradvies. Graag bespreken we de sfeer en functie van je interieur, een badkamer wordt bijvoorbeeld totaal anders verlicht dan een woonkamer.

StudioCentro heeft de kennis in huis, wij stemmen precies af waar de aansluitpunten moeten komen en welke armaturen het beste geschikt zijn. Maak voor een compleet advies in Zeist een vrijblijvende afspraak met StudioCentro.

Vakmensen

StudioCentro is een creatieve en professionele ontwerpstudio, gestart in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Samen met een vast team van specialisten realiseren wij de mooiste interieurs. Onze vakmensen weten precies hoe ze onze ontwerpen perfect kunnen uitvoeren voor een eerlijke prijs.

Maak een vrijblijvende, kosteloze afspraak bij StudioCentro. Bel 0318-481149 of stuur een mailtje naar info@studiocentro.nl. Onze binnenhuisarchitect vertaalt in Zeist jouw wensen graag naar een prachtig nieuw interieur.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden